![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Senin sayende bende yazdıklarını not aldım ve tekrarlıyorum blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bu bilgiler zaten epeydir vardı ama uygulayamıyordum bir türlü sağolsun asisler ve onun yazdığı bilinçaltı ile ilgili yazılarını okumak biraz daha netleştirdi düşüncelerimi ve içsel konuşmalar yapıyorum artık , imgelemeler yapıyorum , herşeyin iyiye doğru gittiğini biliyorum ve kendi kendime de telkinlerde bulunuyorum her şey çookkkkkkk güzel blissy blissy blissy smiliyface ve sizlere de tavsiye ediyorum burcucum sevindim seninde tekrarlamana blissy herşey daha güzel olacak hismiley |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Zor bir gündü aşırı sıcaktı hava.Bugün eft tekniğini araştırdım ve biraz bilgi topladım, bursada da eğitim alabileceğim yerleri buldum gerçekten çok güzel ve işe yarayan , kısa sürede sonuç veren bir teknik hemen öğrenmek ve uygulamak istiyorum hayatıma umarım kursa katılabilirim yeterli sayıda kişi olması gerekli ve maddi yönden ucuz bir eğitim değil ama yine de bu eft eğitimini almayı çok istiyorum ve başarıcam bu konuda uygulaması ve bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşımlarını bekliyorum. yrl78 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ http://www.yesimcimcoz.com/index.php...d=23&Itemid=33 bi bak bakalım.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Çok teşekkür ederim bugle daha detaylı bilgiler bulabildim sayende actionsmile |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Emel aramıza tekrar hoşgeldin, epeydir ses çıkmıyordu senden ne güzel yazmışsın evet aramızdaki bağ ve birbirimize olan sevgimiz çok çok kuvvetli umarım böyle tatlı bela senin de başına gelir k8908 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elif msnde yazmışsın ama ben çok geç farkettim özür dilerim bugün yardımcı olacağım size |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Rica ederim Elifcim..Eft'den çok fayda bulan arkadaşlarım var.Ben de ciddi bir şekilde ilgilenmek istiyorum artık... super |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Burcucum özre ne gerek var olsun acelesi yok blissy |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 AM. |