![]() |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Alıntı:
öğrenemez miyiz bir çok sitede uygulamarı var fakat eğitim almadan uygulamayın diye notlar da var , bu konu hakkında bir kitap buldum, fakat kitap kitapçılarda yok pazartesi gelme ihtimali var umarım daha detaylı bilgiler vardır buglecim bu konuyla senin de ilgilendiğine sevindim bilgilerini paylaşırsan çok sevinirim smiliyface sevgiler actionsmile |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Elbette emelcim ne demek sapkal89 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Tellinleri dinlemeye başlayalı üçüncü haftamın sonundayım, gece gündüz dinliyorum yine de gözle görülür , hissedilir bir gelişme yok gibi , etki etmiyor mu acaba bana dusun dusun dusun |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ [youtube=425,350]RR-Gez21Qx8[/youtube] Eft ile ilgili bir kitap var elimde.Mürüvet Murat'ın sistem yayıncılıktan çıkmış,EFT Duygusal Özgürleşme Tekniği.. Kursa gitmek tabiki daha etkili ama kitapta oldukça güzel anlatılıyor.. |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Bugle eklemeyi öğrendin ya hani bunu da düzeltsene yaf gulensmiley bak düzelt de oradan gir ayarla bakalım 956k |
|
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Yaptım Emelcim.. sen de beğenecek misin bakalım videoyu..Yannız sanırım karıştırmışım , doğan cankunun videosunu iki ayrı konuya da yapıştırmışım..olacak artık o kadar... 44 |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ oo begenmemii...... blissy |
Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ Buglecim zaten ben de o kitabı sipariş verdim fakat kitapçılarda yoktu yarın gelme ihtimali var umarım gelir sevgiler |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:33 PM. |