Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=264)
-   -   ELİF'İN GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=1532)

YAZGÜLÜ_81 09-07-2007 08:08 PM

Ynt: ELİF'İN GÜNLÜĞÜ

Offfffff yine canım sıkkın midem sinirden berbat durumda benim ufaklık fena kızdırdı beni bugün çok korkuttu ve üzdü önce kızdım söylendim sonra oturup birlikte ağladık birlikte büyüyoruz işte böyle bazen o bana annelik ediyor bazen de bebek gibi davranıyor , 8 yaşındayken başedemessem 18 yaşında hiç başa çıkamamaktan korkuyorum dusun ağla 4897

ozel 10-07-2007 08:19 AM

Ya yerim ben senide bebisinide, saril ve op lutfen onu benim icin, kendinede aynada opucuk yolla benden neseli56 cocuklara hayranimdir ben. Kendine iyi bak sevgi ve isikla kal Elifcim.

YAZGÜLÜ_81 10-07-2007 04:26 PM

Sağol Feryacım senin için de sarıldım öptüm sen de kendine iyi bak çok tatlısın smiliyface

YAZGÜLÜ_81 10-07-2007 09:07 PM

İşte, yapacağınız onamalardan bazıları;

Her gün,her şekilde daha iyi oluyorum,
Her şey bana kolay ve zahmetsizce geliyor,
Işık ve sevgi ile dolu,neşe saçan bir varlığım,
Doğal olarak aydınlandım,
Hayatım bütün bir mükemmellikte çiçek açıyor,
Keyif aldığım her şey şimdi burada,
Hayatımın patronu benim,
İhtiyacım olan her şey zaten bende,
İstediğim neşeye sahip olmam uygundur.
Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var,
Bolluk benim doğal varoluşumdur,Bunu şimdi kabul ediyorum,
Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor,
Her gün mali olarak bolluğa kavuşuyorum,
Daha çok verdikçe daha çok aldıkça daha mutlu hissediyorum,

Sevgili Asislerden bilinçaltıyla ilgili bir yazısından alıntı yaptım ve uygulamaya çalışıcam yoksa hayat başka türlü çekilmez. hismiley

YAZGÜLÜ_81 10-07-2007 09:15 PM

Bu onamaları hergün tekrar edicem , tekrarlayarak yüksek sesle bilinçaltıma bu mesajları göndericem umarım başarılı olurum ve içten telkini de gerçekleştiririm , hatta kendi cümlelerimle de içten telkin sağlayabilirim bu güne kadar hep olumsuz oldum , artık birşeyler değişmeli kendimi kötü hissettiğim böyle anlarda böyle güzel bilgileri okumak ve hayatıma geçirmek gerçekten çok iyi geliyor .İyi ki var böyle bir site ve böyle arkadaşlar smiliyface

BURCU GELEGEN 10-07-2007 11:19 PM

alk78

YAZGÜLÜ_81 11-07-2007 01:00 AM

Bu gün dalgalanmaları öylesine çok yaşadım ki kelimelerle anlatamam ve çok bunaldım çevremdekilerden , kendimden nefret ettim bu yaşadıklarımı haketmediğimi düşündüm, olumlu olma çabalarımı bir tarafa etmiştim , Allahım batsın bu dünya diyordum bitsin artık yeter diyordum oluyor bazen böyle işte sonra siteye girdim değişik farklı insanların yazılarını okudum bilimsel yazıları okudum, aslında güçlü ve mantıklıyımdır ama sanırım dalgalanmalar hala sürüyor onların etkisi işte, tekrar kendi kendime telkinlerde bulundum, güçlü olmam gerektiğini hatırladım ve şu an iyiyim hayat devam ediyor ve geceleri seviyorum ben, huzurlu sessiz sakin günün telaşından uzak çok güzel ya huzurluyum işte şükür Allahıma 96

Arada bir gelip gitmese o olumsuz düşünceler ah nasıl iyi olucam da actionsmile

BURCU GELEGEN 11-07-2007 01:26 AM

bak sende farketmişsin Elif geceleri gerçekten çok huzurlu sakin olabiliyoruz. Gündüz çevrenin olumsuz enerjileri bizi de etkiliyor ama akşam herkes yatağına çekilince o düşünceler evrende azalınca biz daha bi olumlu bakıyoruz hayata anımıza şu an çok hafif hissediyorum kendimi halnuki 12 sat öncesinde ben bendeğildim ya herşeye baştan başlamam gerekti bu yüzden bugün gene başa dönsemde biliyorum ki sonuna kadar gideceğim pesetmeyeceğim sende bunu başaracaksın

YAZGÜLÜ_81 11-07-2007 03:56 AM

alk78
asla pesetmek yok elbette sağol burcucum, hayat zaten öğretmiyor mu bize güçlü olmayı smiliyface

YAZGÜLÜ_81 11-07-2007 07:03 PM

bugün
çok iyi hissediyorum kendimi
çok huzurluyum
çok mutluyum
olumsuz düşüncelere yer yok beynimde
herşey daha da iyi ve güzel oluyor
aklım dingin ve sakin
hayattan zevk alıyorum
binlerce kez şükrediyorum varolan varlıklara
ve sınırsız güzelliklerin beklentilerimin bana doğru gelmekte olduğunu biliyor ve hissediyorum smiliyface smiliyface smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:57 AM.