![]() |
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Alıntı:
|
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı 15-16 gündür dinliyroum telkinleri..11-12 gün ego+suçluluk dinledim.son 5 gün ego+suçluluk+kendine güven dinledim..ama son iki gündür kendimi,aşırı gerginmi desem sinirlimi desem garip hissediyorum ..mutlu olduğum sölenemez..bende suçluluğu çıkardım bugün...inş. telkinlerin 5.gününde yaşadığım o hissiyatlara tekrar dönerim... suçluluğu artık günde bir kaç kez dinlemeyi düşünüyorum?doğrumu yapıyorum...?? |
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı sucluluk telkını bana da cok rahatsızlık verdı 3. gunde atesım yukseldı halsızlık olustu ( doktor sguk algınlıgı dedı - temmuz ortası el ınsaf smil56 neyse bu hastalıgı telkınlere baglamadım tabi 5. gun tamamen ıyılestım 6. gun kendımı muthıs yorgun hıssettım sımdı 7 gundeyım t678 hala halsızlık var rt67 ama sımdı kendıne guven telkınını de lısteme ekledım f678h ------ neden ego degıl de sucluluk telkınıın rahatsız ettıgını dusundugumu sorarsanız sapkal89 gece su sesı olarak telkınleı dınlıyorum ve uyurken bı anda ırkılıyorum, bu hergun olunca dıkkat ettım uyandıgımda hep sucluluk telkını calıyo oluyor... thumbsanim belkı raslantı 4897 uyanıkkende bazen bı urpertı gelıyo muzıklerı dınlerken ama bu egoyu dınlerken de oluyo...utananadam --------- hee bunları yazdım hep mı kotu gıdıyo dıye sorarsanız ark5 ıyı etkılerı olmasa coookkttaaannn bırakırdım blissy blissy wave neyse onları da sonra anlatırım asıl amac sosyal fobı den kurtulmak bakalım ne kadar basarılı oldugumu anlatırım bisiklet 2600 |
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı mlk34 Sevgili kendini olumlu düşünceye adamış güzel arkadaslarım Merhaba Sitemize üyeliğim yaklaşık 4 ay kadar oldu.Telkinlerin bende ki etkilerini tam anlamda kesfettiğimde yazacagım diye kendime söz verdim.Ve bu gün ilk mesajımı ve yasadıklarımı sizinle paylaşmak istedim k8908 hersey cok şükür öyle yolundaki k8908 Bende ilk önce siteyi merak ettiğim kısımlarını incelemekle geçirdim.telkin içerikleini okudum ve tavsiye edilen sekilde dinlemeye basladım. sucluluk ego güçlendirici kendine güven koruma kalkanı (favori mp3ler cilgin897) sindirim sistemim düzene girdi. gülmeyi her defasında kolayca uyguladım. istediklerimi kendi irademle söyleyebildim.Ve insanların gözlerine bakarak konusabiliyorum. En güzeli de kendimi tam hazır hissettiğimde iş görüşmesine gidecektim. Peki ögrenmek istermisiniz sonucun ne oldugunu ? smiliyface kendime güvenerek, blissy blissyyapabilecegimi inandırmakla kendimi ispatlayıp İŞE ALINDIM... işte budur arkadaşlar hem müzikler harika.hem de hayatınız değişiyor.EE bu fırsatı degerlendirmenizi istiyorum.tanıdıklarıma herkese tavsiye ediyorum.TEŞEKKÜRLER hayatımdegisti.com Artık bende hayatım değişti diyebiliyorum.bu mutlulugu sizde yasayın.Bol gülümsemeli günler diliyorum kiss3 |
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı cadieses bence de en doğrusunu yapmışsın..yeni etkilerini tam olarak görmeyi bekleyerek...paylaşımın için teşekkürler...azmini de tebrik ediyorum ayrıca....darısı bizlerin başına.. 128956 |
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı bu telkin insanın beynindeki mutluluk hormonunumu arttırıyo bu telkini dinlemekten korkuyorum sadece ego güven güçlendirici telkinini dinlesemde kendimi çok mutlu hissedermiyim acaba? |
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı merhaba tolga oz istersen burayı bir oku, ona göre karar ver suçluluk telkininin ne kadar önemli olduğuna. sevgiler smiliyface Alıntı:
|
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı teşekkürler, yorumlar açıklamalar scriptler ve herşey için bu telkini dinlemeye başladıktan sonra iki gün içinde etkilerini görmeye başladım. emeğiniz için saygılarımı sunarım. sung66 |
Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Arkadaşlar, biliyorsunuz suçluluk duygusu telkini kendimizi ve etrafımızdakileri affetmek üzerine yapılmış bir telkin.. Çabuk affedenlerde, kin tutmayanlarda, daha hoşgörülü olan kişilerde çabuk etki ettiği kanaatindeyim.. Affetmek üzerine nette rastladığım bir yazı,buyrun; "Nefret yaşamdan zevk almamızı, insanların güzel yanlarını görmemizi engeller. Hiç kimse saf iyi ya da saf kötü değildir. Salt kötülükleri görmek bir süre sonra şüphe, depresyon ve umutsuzluk denizinde boğar insanı. Nefret dolu bir yaşam, mutsuz bir yaşamdır. Affetmek insanı derinleştirir. Affetmek için, insanın ruhsal ve zihinsel olarak kendisini hazır hissetmesi gerekir. Çünkü affetmek bir seçimdir. Kimsenin zorlamasıyla affetmek mümkün değildir. Affetmek bir süreçtir. Birdenbire affedişler bile bir sürecin ürünüdür. Affetmeyi seçtiğinizde kimse size borçlanmayacaktır. Yani koşullu affetme yoktur. Diğer insanın da sizi affetmesini, değişmesini veya sizin istediğiniz gibi olmasını beklemeyin. Affetmek bir seçimdir. Amacı sizin rahatlamanızdır, Sizin özgürleşmenizdir. Nefret duyduğunuz kişinin yaşıyor ya da ölmüş olması sizin affetme sürecinde duyduğunuz acıların yoğunluğunda bir farklılık yaratmayacaktır. O acılar sizin acılarınız. Affetmek kolay değildir. Fakat özgürleşmek için gereklidir. Çoğu insan affetmenin nefret ettiği kişiyi suçsuz ya da haklı bulduğu anlamına geleceğini sanır. Oysa affetmek, geçmişteki anıların boyunduruğundan kurtulmak, yaşamımızı kontrol altında tutmasına son vermek demektir. AFFETMEK O kişiyi sevmek değil. O kişiyle konuşmak zorunda olmak değil. O kişiyle ilişkiyi sürdürmek değil. O kişinin beklentileri doğrultusunda davranmak değil. O kişiyi kucaklamak değil. O kişiyi suçsuz bulmak değil. O kişiyi haklı bulmak değil. O kişinin verdiği zararları telafi etmek için çaba göstermemek değil. Affetmek kırgınlığın, küskünlüğün, nefretin hapishanesinden özgürlüğe kavuşmaktır. Affetmek artık acıyı hissetmemektir. Yapılanları zihinsel olarak unutmak zaten mümkün değildir. "Duygusal unutma“ affetmenin diğer adıdır." |
sevgili shamanic ; ornekte bahsetmis oldugunuz sey maymunun ac gozlulugu degil dogasi geregi ona verilen yeme dürtüsünden kaynaklanir. insanogluna verilen en buyuk ozelliklerden biri hür iradesidir. hayvanlarda ise bu irade ve dusunce sistemi mevcut degildir. hayvanlar dusunmez ama ogrenir. Yeme ve kacma dürtüsü maymunun o an kacmasini engellemekte maymun bu iki dürtü arasinda sıkısıp kalmaktadir. Acgozluluk gibi bir olguyu bu olayla bagdastirmak ne kadar dogru bilmiyorum ama orneginizden bir ders cikarilabilir. tesekkurler |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM. |