![]() |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı tesekkür ederim.ayrıca bilinçaltımızda affetmesini söylüyor.yani aslında bizim farkında olmadıgımız ve bizi kötü etkileyen her türlü düşünceyi temizliyor.çünkü bilinçaltı affediyor..kendi için iyi olanları hatırlayıp kötü olanlar dan özgürleşiyor ve tamamen rahatlıyor bence..çünkü bana iyi geldi bu ya :D |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı http://www.telkinmp3.com/indir/57/su...lari-yeni.html ben burdan indiriyorum doğru yapıyorum değil mi? çünkü forum sayfasından indiremiyorum |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Evet, doğru yer. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Bugün ego ve suçluluk telkinlerini dinlediğim 6.gün.Kendimi hiçbirşeyin sorumlusu ben değilim diye tekrarlarken buldum.Hatta ne devrik cümle böyle dedim ama beynim hiçdurmadan hiçbirşeyin sorumlusu ben değilim diye bütün gün tekrarladı. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Bu telkinin başkasını affetmek isteyemiyorsak bile etkisi var mı? Mesela ben düşünüyorum affetmek istemiyorum yani. Nasıl olacak bu? Göz göze gelip konuşmammı lazım, çocukluğumda hatırladığım bir anım var ve hoş bir anı değil. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı TEŞEKKÜRLER |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Dün gece yatmadan dinledim 4 tane rüya gördüm ve hepsini hatırladım. Suçluluk ve Egoyu dinledim textlerin farkında olupta dinlemekde ayrı bir huzur verdi. Yalnız kulaklıkla dinlerken bir şey fark ettim bi anda baktığım yerde siyah noktalar oluşmaya başladı. Midem de bunaltı oldu. Bunlar normal midir? Neden böyle fizyolojik tepkilere yol açıyor ? |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Telkini nereden indirip dinleyebiliyoruz arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim.. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı https://yadi.sk/d/lcvu3z5udjkTU tüm telkinler burda |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 AM. |