![]() |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Geçen gün suçluluk telkinini bilgisayarın hoparlöründen açtım. Anneme hiçbişey söylemedim. Müzik dinliyorum sanıyodu herhalde. Ama o gece annem bana korktuğu şeylerden karışık rüya gördüğünü söyleyince şarşıdım. Sadece 2-3 kere dinlemeyle etkilenmiş. Üstelik ben hiçbişey söylemedim ona. Böyle bişey dinliyorum diye. gerçekten işe yaradığını gösteriyor bütün bunlar. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı bize geçmişimizi hatırlatıyor sanırım.bunu dinlememizin nedeni nedir ? |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı geçmişle yaşıyorum hep |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı dinlemeye devam ettikçe geçmişle bağlar kopuyo ve anı yaşadığımı hissediyorum.endişelerim çok azaldı mükemmel hissediyorum:) |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Alıntı:
|
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Suçluluk telkini dinleyerek.... bilinçaltındaki olumsuz düşünceleriyin..bilinç düzeyine çıkarmışsın... bastırılmış insanı rahatsız eden duygular düşence kalıpları.. rüyalar görme iç sıkılması gibi belirtiler.. verir..suçluk telkinin dinleyerek bunlara davetiye çıkarmışsın bunlarda davete uymuş gelmiş..bunların hesapını görecek biletini keseceksin... bu hesaplaşmada sallandıgın tökezlediğin olacak gel gitlerin olacak ama gladyatör filmindeki gladyatör gibi ayakta kalacak bileti kesip hesapı kapatacaksın.. Zaten dinledigin suçluluk telkini karşısında.. bu olumsuz düşünce kalıpları kendilerini tehtit altında görmüş olsa gerek ki.. davete icabet etmişler.. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı gelgit döneminde olabilirsin o dönemde ben neredeyse bırakıyordum dinlemeyi hatta inanmıyordum geçeceğine ama geçtikten sonra inanılmaz rahatladım.sabredip dinlemeye devam edersen bu dönemleri aşacağından eminim.benimki biraz uzun sürdü ama sabrettiğime değdi.inşaallah seninki daha kısa sürer.o dönem kabuslar ve sıkıntılarla geçiyo,bilinçaltındaki olumsuzluklar bir süre direniyo ama sonunda kazanan sen oluyosun:))bu arada sen dinlemeye ego ve suçlulukla mı başladın?listen biraz kabarık geldide. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Alıntı:
|
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı merhaba hoşgeldiniz.isterseniz ego ve suçluluk telkinlerini 80-90 saate tamamlayın ondan sonra listenize diğerlerini ekleyin.normalde bu telkinleri günde 10 saatten bir hafta on gün dinlemek gerekiyo.eğer bu süre sonunda rahatladığınızı hissediyorsanız suçluluk telkinini çıkarıp diğerlerini ekleyebilirsiniz.başarılar dilerim:) |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı merhabalar benim sorumda şu yönde olacak bu telkin yazılarını direkt Türkçe'ye çevirerek dinliyoruz... yanlış anlamayın ama bana bunlar sade geldi(aynı zamanda dinliyorum da kötülemek amacı ile değil yani :D) ingilizceden çeviri yapmak yerine bize özgü bize ait değerlerle, cümlelerle telkinimizi yapsak daha orjinal daha iyi olmaz mı örneğin İstiklal Marşı'mız gibi onu başka bir milletin marşı yapamayız demi?????? teşekkürler emeğe geçen herkese ... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 AM. |