Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=639)

z4fer 28-04-2010 02:10 PM

Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

Geçen gün suçluluk telkinini bilgisayarın hoparlöründen açtım. Anneme hiçbişey söylemedim. Müzik dinliyorum sanıyodu herhalde. Ama o gece annem bana korktuğu şeylerden karışık rüya gördüğünü söyleyince şarşıdım. Sadece 2-3 kere dinlemeyle etkilenmiş. Üstelik ben hiçbişey söylemedim ona. Böyle bişey dinliyorum diye. gerçekten işe yaradığını gösteriyor bütün bunlar.

DeLiTaY21 03-05-2010 09:34 PM

bize geçmişimizi hatırlatıyor sanırım.bunu dinlememizin nedeni nedir ?

yagmur09 06-05-2010 11:22 AM

geçmişle yaşıyorum hep

selo2951986 06-05-2010 11:50 AM

dinlemeye devam ettikçe geçmişle bağlar kopuyo ve anı yaşadığımı hissediyorum.endişelerim çok azaldı mükemmel hissediyorum:)

DeLiTaY21 06-05-2010 09:34 PM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 732884)
dinlemeye devam ettikçe geçmişle bağlar kopuyo ve anı yaşadığımı hissediyorum.endişelerim çok azaldı mükemmel hissediyorum:)

umarım bende de öylee olur.şuanda çok zor günler geçiriyorum:(

browser 06-05-2010 10:37 PM

Suçluluk telkini dinleyerek.... bilinçaltındaki olumsuz düşünceleriyin..bilinç düzeyine çıkarmışsın... bastırılmış insanı rahatsız eden duygular düşence kalıpları.. rüyalar görme iç sıkılması gibi belirtiler.. verir..suçluk telkinin dinleyerek bunlara davetiye çıkarmışsın bunlarda davete uymuş gelmiş..bunların hesapını görecek biletini keseceksin... bu hesaplaşmada sallandıgın tökezlediğin olacak gel gitlerin olacak ama gladyatör filmindeki gladyatör gibi ayakta kalacak bileti kesip hesapı kapatacaksın.. Zaten dinledigin suçluluk telkini karşısında.. bu olumsuz düşünce kalıpları kendilerini tehtit altında görmüş olsa gerek ki.. davete icabet etmişler..

selo2951986 07-05-2010 01:19 AM

gelgit döneminde olabilirsin o dönemde ben neredeyse bırakıyordum dinlemeyi hatta inanmıyordum geçeceğine ama geçtikten sonra inanılmaz rahatladım.sabredip dinlemeye devam edersen bu dönemleri aşacağından eminim.benimki biraz uzun sürdü ama sabrettiğime değdi.inşaallah seninki daha kısa sürer.o dönem kabuslar ve sıkıntılarla geçiyo,bilinçaltındaki olumsuzluklar bir süre direniyo ama sonunda kazanan sen oluyosun:))bu arada sen dinlemeye ego ve suçlulukla mı başladın?listen biraz kabarık geldide.

tülsüm 07-05-2010 03:33 AM

Alıntı:

selo2951986 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 738689)
gelgit döneminde olabilirsin o dönemde ben neredeyse bırakıyordum dinlemeyi hatta inanmıyordum geçeceğine ama geçtikten sonra inanılmaz rahatladım.sabredip dinlemeye devam edersen bu dönemleri aşacağından eminim.benimki biraz uzun sürdü ama sabrettiğime değdi.inşaallah seninki daha kısa sürer.o dönem kabuslar ve sıkıntılarla geçiyo,bilinçaltındaki olumsuzluklar bir süre direniyo ama sonunda kazanan sen oluyosun:))bu arada sen dinlemeye ego ve suçlulukla mı başladın?listen biraz kabarık geldide.

merhabalarbende yeni katıldım aranıza 3 gündür dinliyorum suçluluk ve ego telkinlerini ama bazen daha kısa süre dinlediğim oluyor yani henüz günde 8 saat kadar dinlemedim ama böyleyken bile etkisini göstermeye başladı valla...ara ara ağlasamda kendimi biraz daha rahatlamış hissediyorum sanki.bütün bunlara gerçekten çok ihtiyacım var.çünkü bi an önce karanlıktan kurtarmam lazım.artık yeter bu kadar tembellik pekisizce ne kadar devam etmeliyim suçluluk ve egoya biraz kilo fazlam varda bi an önce onada başlamak istiyorum yardımcı olursanız sevirim

selo2951986 07-05-2010 06:24 PM

merhaba hoşgeldiniz.isterseniz ego ve suçluluk telkinlerini 80-90 saate tamamlayın ondan sonra listenize diğerlerini ekleyin.normalde bu telkinleri günde 10 saatten bir hafta on gün dinlemek gerekiyo.eğer bu süre sonunda rahatladığınızı hissediyorsanız suçluluk telkinini çıkarıp diğerlerini ekleyebilirsiniz.başarılar dilerim:)

merhaba_23 24-09-2010 05:38 PM

merhabalar benim sorumda şu yönde olacak bu telkin yazılarını direkt Türkçe'ye çevirerek dinliyoruz... yanlış anlamayın ama bana bunlar sade geldi(aynı zamanda dinliyorum da kötülemek amacı ile değil yani :D) ingilizceden çeviri yapmak yerine bize özgü bize ait değerlerle, cümlelerle telkinimizi yapsak daha orjinal daha iyi olmaz mı örneğin İstiklal Marşı'mız gibi onu başka bir milletin marşı yapamayız demi?????? teşekkürler emeğe geçen herkese ...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:14 AM.