Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=639)

hcr20 17-08-2009 12:18 AM

Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

Slm bence telkinleri kesinlikle dinleyin ama pes etmeden.Önce suçluluk ve ego güçlendiriciyi peşpeşe günde 8 ya da 10 saat dinlemeniz gerekiyor.Sitede rehber bölümünde aradığınız tüm cevapları bulabilirsiniz.Ben neredeyse 20 gündür dinliyorum ve olumlu etkilerini ancak son iki gündür hissetmeye başladım.
İyi akşamlar

commonbabyss 26-12-2009 08:17 PM

merabalar ben 2 ay falan ego güçlendirici ve aradada kendine güven dinledim,şimdi de suçluluk dinlemeye karar verdim.suçluluğu tek olarak dinleyebilir miyim ego olmadan?

hayatimdegisti 26-12-2009 08:51 PM

Dinleyebilirsiniz sadece suçluluğu.Ancak ilk etapta beraber dinlenilmesini öneriyoruz.

commonbabyss 27-12-2009 10:11 AM

ben 2 ay boyunca ego ve kendine güven dinledim suçluluk dinlemeden ve çok agresif en ufak bişeyde sinirlenen,kavga eden ve altta kalınca köpüren biri oldum,acaba bu durum suçluluk dinlemediğim için mi oldu?

hayatimdegisti 27-12-2009 10:34 AM

Suçluluk duygusu telkini kendinizi ve başkalarını affetmeniz için temeli oluşturuyor.Ve mutlaka dinlenilmesini öneriyoruz.Bundan kaynaklanmış olabilir.

commonbabyss 27-12-2009 10:49 AM

teşekkürler hemen başlıyorm

vedat678 28-01-2010 02:10 PM

Cevap: Ynt: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

Bu telkinler türkçedir değil mi??

gülpor 30-01-2010 04:05 PM

hımm...uzun zamandır suçluluk telkinini dinlemiyordumm...iki gündür dinliyorumm...ayrıca bu telkinin içeriğini tam olarak okumamıştım...şimdi okudumda!aman allahım!neden ağlama krizlerine girdiğimi anladım...dağ gibi bulaşığı ağlayarak yıkadımağla2aklıma son üç yılın nasıl böyle yaparım dediğim olaylar ,ve konuşmalarının dökümü ,ayrıntıları ile döküldü...
dinlemeye devam etmelimiyim?zira kötü şeyleri ısrarla hatırlatıp ağlatmaktan başka, ki çözümü olmayan şeyler işin kötü yanı ...
Atakan bey anlayamadığım,hayatımı alt üst etmiş suçluluk duyduğum kararları, yani geri dönüşü olmayan durumları affedersem düzelirmiyim diyorsunuz?hüff ya kişisel gelişim başa döndüağla2bunlar her an karşıma çıkmak zorundamı?en sinir bozucu tarafıda kendi kararlarım olmayışıı...

sibelkamil 02-02-2010 09:59 PM

merhablar
siteye tesadüfen rastladım bugün anlamaya çalışıyorum fakat ben sadece müzikler dinliyorum eskik bişey var sanırım telkinleri nasıl dinleyeceğim ???

suyahapsettim 03-03-2010 04:50 PM

ne kadar hata yapsamda kendimi affediyorum ve kendimi çoooooook seviyorum

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM.