![]() |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı hocam telkin içeriği okunması sart mı? |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Arkadaşlar aynı anda 2 telkini nasıl dinlerim yardımcı olabilecek varmı acaba telkinlerin türkçe karşılığını nerde bulabilrim |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Alıntı:
Alıntı:
iki telkini aynı anda dinlemek doğru değil.. winamp veya media playere koyun, sırayla çalsınlar.. bulunduğumuz konunun ilk sayfasında telkin içeriği mevcut..İngilizce olan her paragrafın altında Türkçe'sini de göreceksiniz actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı teşekkürler |
yksl merhabalar foruma yeni üye oldum.aslında bu siteyi bir tesadüfen buldum iyide oldu emeğiniz için teşekkür ederim.telkin cdlerinin süresi hakkında bilgi alabilir miyim? aynı konunun doğa ve ney versiyonu arasında süre farkı varda...smil56 |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Alıntı:
|
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Senelerce suçluluk duyguları yüzünden bastırdığımız duygular suçluluk duygularından kurtulduğumuzda tepki olarak ortaya çıkar. Bunu bir yayın salınımına benzetmiştik. Suçluluk duygusu yayın üzerinde ki el.. Bu duygudan kurtulunca senelerdir veremediğimiz tepkileri veririz.. Ben telkinleri dinlediğim ilk bir kaç ay ciddi tepkiler vermiştim.Sonra bunun yerini huzur duygusu aldı.. Tabii ki bu kişiden kişiye değişen bir süreç Hakikat'da bu süreç daha uzun sürebilir.Daha önce ki mesajlarında kekemelik sorunu olduğundan bahsetmişti.Bu sorun bir çok tepkinin ertelenmesi zamanında verilememesi demek.Bu nedenle sinirli olma hali normal...Biraz daha uzun da sürse zamanla dengeye oturacaktır. Ayrıca seminerlerde Abdullah bey'in önerdiği bir teknik var. Bilinçaltı gerçek ile hayali ayırd edemez.Eğer geçmişte birisine tepki veremediyseniz bu kişi patronunuz bir arkadaşınız yada herhangi birisi olabilir. O anı hayalinizde tekrar yaşayıp gerekli tepkiyi veriniz... actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı zaten hep söylediğim gibi kekemeliğim sırasında o kadar fazla ezilmişimki kendimi affetmemde o kadar uzuyacaktır bunun bilincindeyim bu doğrultudada telkinleri zevkle dinliyorum özellikle suçluluk duygularını 1 2 hafta dinledikten sonra bırakmaya karar vermiştim bıraktım da ama sinir seviyem hep yüksekti sanki içimdeki savaştan kaçmış gibi hissettim bu yüzden telkinlere kaldığım yerden devam ettim sizler olmasaydınız hayatımda her hareketimde suçluluk hissetmeye devam edecektim 1 2 aydır hal ve hareketlerimde ilerlemeler var dik yürüyebiliyorum eskiden karşı cinse baktığımda sanki suçluymuşum gibi başımı çeviriyordumsad456 artık öyle değil kesinlikle gözlerinin içine bakabiliyorumkrzm67 suçluluk hissetmeme gerek yok bunun çok normal birşey olduğunu söylüyorum içimden hissediyorum az kaldı 1 2 ay sonrasında bu çirkin duygudan tam anlamıyla kurtulduğum zaman benim için hayat o zaman başlayacak sizleri tebrik ediyorum alk78 |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı en kısa zmanda aktif olucam sevgılelerrrr |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 AM. |