Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=639)

hakikat1990 15-04-2009 02:58 PM

Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım

olien 17-04-2009 10:29 PM

hocam telkin içeriği okunması sart mı?

durugörü 17-04-2009 10:36 PM

Arkadaşlar aynı anda 2 telkini nasıl dinlerim yardımcı olabilecek varmı acaba telkinlerin türkçe karşılığını nerde bulabilrim

sanemce 18-04-2009 11:20 AM

Alıntı:

olien Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417862)
hocam telkin içeriği okunması sart mı?

merhaba olien.. telkin içeriklerini okumak zorunda değilsiniz. telkin içeriklerine dinlediğini bilmek isteyenler için verildi actionsmile

Alıntı:

durugörü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417864)
Arkadaşlar aynı anda 2 telkini nasıl dinlerim yardımcı olabilecek varmı acaba telkinlerin türkçe karşılığını nerde bulabilrim

merhaba durugörü

iki telkini aynı anda dinlemek doğru değil.. winamp veya media playere koyun, sırayla çalsınlar..

bulunduğumuz konunun ilk sayfasında telkin içeriği mevcut..İngilizce olan her paragrafın altında Türkçe'sini de göreceksiniz actionsmile

durugörü 18-04-2009 01:34 PM

teşekkürler

yksl 18-04-2009 03:53 PM

yksl

merhabalar foruma yeni üye oldum.aslında bu siteyi bir tesadüfen buldum iyide oldu emeğiniz için teşekkür ederim.telkin cdlerinin süresi hakkında bilgi alabilir miyim? aynı konunun doğa ve ney versiyonu arasında süre farkı varda...smil56

gokcee 30-04-2009 12:36 PM

Alıntı:

hakikat1990 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 417577)
sinir seviyem hep aynı herşeye çok çabuk sinirleniyorum sizce ne zaman geçecek yoksa geçmeyecekmi lütfen yardım

hakikat 3 aydır dinliyosun ve hala sinirmi yaıyo sende.demekki hala affedemediğin şeyler var ama bu bukadar uzun sürerse çok kötü.ben bir hafta dinledim biraz depresif bi moda sokunca bıraktım.şimdi dinlemeyi düşünüyodum ama eğer etkisi 3 ayda hala sinirlilik diye devam ediyosa dinlememk daha iyi.noralde çoktan huzur ve affetme duygusu yaşamn gerekmezmiydi.bilgisi olan biri açıklayabilir mi???

hayatimdegisti 30-04-2009 12:55 PM

Senelerce suçluluk duyguları yüzünden bastırdığımız duygular suçluluk duygularından kurtulduğumuzda tepki olarak ortaya çıkar.
Bunu bir yayın salınımına benzetmiştik.
Suçluluk duygusu yayın üzerinde ki el..
Bu duygudan kurtulunca senelerdir veremediğimiz tepkileri veririz..

Ben telkinleri dinlediğim ilk bir kaç ay ciddi tepkiler vermiştim.Sonra bunun yerini huzur duygusu aldı..

Tabii ki bu kişiden kişiye değişen bir süreç
Hakikat'da bu süreç daha uzun sürebilir.Daha önce ki mesajlarında kekemelik sorunu olduğundan bahsetmişti.Bu sorun bir çok tepkinin ertelenmesi zamanında verilememesi demek.Bu nedenle sinirli olma hali normal...Biraz daha uzun da sürse zamanla dengeye oturacaktır.

Ayrıca seminerlerde Abdullah bey'in önerdiği bir teknik var.
Bilinçaltı gerçek ile hayali ayırd edemez.Eğer geçmişte birisine tepki veremediyseniz bu kişi patronunuz bir arkadaşınız yada herhangi birisi olabilir.
O anı hayalinizde tekrar yaşayıp gerekli tepkiyi veriniz...

actionsmile

hakikat1990 30-04-2009 01:42 PM

zaten hep söylediğim gibi kekemeliğim sırasında o kadar fazla ezilmişimki kendimi affetmemde o kadar uzuyacaktır bunun bilincindeyim bu doğrultudada telkinleri zevkle dinliyorum özellikle suçluluk duygularını 1 2 hafta dinledikten sonra bırakmaya karar vermiştim bıraktım da ama sinir seviyem hep yüksekti sanki içimdeki savaştan kaçmış gibi hissettim bu yüzden telkinlere kaldığım yerden devam ettim sizler olmasaydınız hayatımda her hareketimde suçluluk hissetmeye devam edecektim 1 2 aydır hal ve hareketlerimde ilerlemeler var dik yürüyebiliyorum eskiden karşı cinse baktığımda sanki suçluymuşum gibi başımı çeviriyordumsad456 artık öyle değil kesinlikle gözlerinin içine bakabiliyorumkrzm67 suçluluk hissetmeme gerek yok bunun çok normal birşey olduğunu söylüyorum içimden hissediyorum az kaldı 1 2 ay sonrasında bu çirkin duygudan tam anlamıyla kurtulduğum zaman benim için hayat o zaman başlayacak sizleri tebrik ediyorum
alk78

sezyas 30-04-2009 04:05 PM

en kısa zmanda aktif olucam sevgılelerrrr

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 AM.