Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=639)

keskin38 16-03-2009 07:11 PM

Aaa ben de sesi hep çok açarak dınlıyordum yanı uyurken.nasıl olsa kulaklık kulagımdan cıkacak barı sesı cok acayım da cıksa bıle bana ses gelsın dıye dusunuyodum...

MERAGİR 25-03-2009 10:56 AM

sindirim

merhabalar sayın atakan bey ben 1 aydır telkinleri dinliyorum sanırım etkilerini görmeye başlıyorum kendime güvenim arttı gibi hep ben yapabilirim demek geliyor içimden ancak sindirimle ilgili hala sorunlarım var öneriniz var mı?ayrıca telkin yapılamaz mı bağırsakların düzenli çalışması için....

gülpor 28-03-2009 12:41 AM

Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı

Atakan Bey merhaba,suçluluk telkin içeriğini okudum,dusun2 kontrolsüz öfke yaratacak içerik yok ama,neden her dinlediğimde öfkeyi haketmeyen durumlara tepki gösteriyorum,adeta öfkemi kontrol edemiyorumagl34 ve ağlıyorum,açıkçası dinlemeye korkuyorum,ne yapmam lazım?dusun2

hayatimdegisti 28-03-2009 10:05 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337591)
Atakan Bey merhaba,suçluluk telkin içeriğini okudum,dusun2 kontrolsüz öfke yaratacak içerik yok ama,neden her dinlediğimde öfkeyi haketmeyen durumlara tepki gösteriyorum,adeta öfkemi kontrol edemiyorumagl34 ve ağlıyorum,açıkçası dinlemeye korkuyorum,ne yapmam lazım?dusun2

Suçluluk duygusu aynı zamanda kişinin öfkesini bastıran duygudur.Bu duygudan kurtulunca nasıl ki uzun süre bastırılan bir yay salınım yaparsa öfke duygusu da geçici olarak artabilir.
Senelerce bastırdığınız içinize attığınız tepki vermediğiniz olayların birikimi vardır.

Bir süre sonra bu dengeye gelecektir.

Benzer şekilde bende ilk dinlediğim ay daha tepkili ve öfkeliydim.Sonra bunun yerini huzur ve dinginlik duygusu aldı...

gülpor 28-03-2009 11:27 AM

Atakan bey cevabınız için çok teşekkür ederim,ben dinlemeye devam edeyim ozamanmusic45,dünki halimden açıkçası korkmuştum,öfkemi uzun süre bastıramamıştımdrive45,ama şu an içim çok rahat,tekrar teşekkürler.

hayatimdegisti 28-03-2009 11:31 AM

Cevap: sindirim

Alıntı:

MERAGİR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337176)
merhabalar sayın atakan bey ben 1 aydır telkinleri dinliyorum sanırım etkilerini görmeye başlıyorum kendime güvenim arttı gibi hep ben yapabilirim demek geliyor içimden ancak sindirimle ilgili hala sorunlarım var öneriniz var mı?ayrıca telkin yapılamaz mı bağırsakların düzenli çalışması için....

Tabii ki bu konuda da telkin yapilabilir.
Siz suçluluk telkinini listenizde daha fazla yer verin.Hoparlörden dinliyorsanız sesi biraz daha açın.Bakalım bir değişim olacak mı?

yesıl 29-03-2009 10:37 PM

ego telkını kafama takılıyo bu telkınlerın sonunda egomuz geregınden fazla gelısırse kımseyı begenmeyen narsıst bırısı olursak benı bu konuda aydınlatırmısınız

MERAGİR 30-03-2009 12:21 AM

Cevap: sindirim

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337610)
Tabii ki bu konuda da telkin yapilabilir.
Siz suçluluk telkinini listenizde daha fazla yer verin.Hoparlörden dinliyorsanız sesi biraz daha açın.Bakalım bir değişim olacak mı?

teşekkür ederim cevap için. genelde kulaklıkla dinliyorum, sucluluk telkinini artıracam.iii geceler sizi seviyoruz.smil56

shamanic 31-03-2009 06:44 PM

Alıntı:

yesıl Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337778)
ego telkını kafama takılıyo bu telkınlerın sonunda egomuz geregınden fazla gelısırse kımseyı begenmeyen narsıst bırısı olursak benı bu konuda aydınlatırmısınız

merhabalar yesil..

ego konusu ile ilgili olarak aşağıda vereceğim link soruna yanıt olacaktır..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-anlami.html

sevgiler..
actionsmile

hakikat1990 02-04-2009 01:07 PM

suçluluk duygusu atakan abininde dediği gibi kişiden kişiye göre etkisi değişebilir sanırsam aranızda bu duygu en fazla bende var 3 aydır dinliyorum sinir seviyem hep yüksekte yavaş yavaş bu duygudan kurtulmaya başlıyorum dışarıda beni izleyen gözler olmasına rağmen yürüyüşüm dikleşti kendimden emin yürüyorum çevreme karşı öfkeliyim sanırsam kendimi ve çevremi affettiğim zaman sinir kaybolacak

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 AM.