![]() |
suçluluk telkinine ağırlık verdim yaklaşık bir haftadan beridir egoyla beraber dinliyorum sanırım az da olsa sinir seviyemde bir azalma oldu sizlere güveniyorum sanırsam 1 hafta sonra bu sinirlilik hali gelmesi gereken seviyeye gelecek teşekkürler |
selam ben de forumda yeni üyeyim..ve bilgilenmeye çalışıyorum.. başlangıç için önerilen suçluluk ile ilgili mp3 leri indirdim..ve tavsiye edildiği üzere günlük işleri yaparken dinleyeceğim.. sorum; bu telkinlerin etkili olabilmesi için suçluluk ile ilgili verimiş olan değişik versiyondaki mp3 lerden(classic,doğa,ney,vs...) birini seçip onumumu dinlemek gerek.?.yoksa hepsinide istenilen zaman da seçim yapıp dinleyebilirmiyiz? sadece suçluluk ve ilgili mp3 lerden bahsediyorum... |
merhabalar hoşgeldiniz yanımıza.. telkinlerin hangi versiyonunu dinleyeceğiniz sizin tercihinize kalmış.. new age, ney, doğa, sanat müziği farketmez. etkileri aynıdır. sevgiler actionsmile |
ben sürekli aynı müzüği dinlemektense diğer formatlarla birlikte karışık dinlemeyi tercih edeceğim herhalde..cevap için teşekkürler.. |
iyi ki böyle bir site var emeğinize sağlık. en sonunda aradığım yardımı alabilmemi sağladınız. O kadar çok kişisel gelişim kitabı okudum ama hep bir şeylerin eksik olduğunu hissediyordum ve dolayısıyla gözle görülür bir ilerleme sağlayamıyordum taki sizi bulana dek... Süpersiniz bu vatan için yapılabilecek önemli pozitif önderliklerden birisidir yaptığınız iş. Çok Teşekkürler. |
biz bunları yabancı dilde mi dinliyoruz yani??? :S umarım çevrilmiş haldedirler. yoksa kimse bilinçaltımın ingilizce bildiği konusunda beni ikna edemiycek! |
Alıntı:
|
pardon bu konuda daha önce de soru sorulmuş. onların cevabını da okudum, gereksiz bir soru oldu. sizler de aynı şeyleri tekrar etmekten sıkılmışsınızdır bir süre sonra :) valla zor iş. tekrar kendi adıma pardon.. |
ya hala kurtulamadım şu sinirden kafayı yiyeceğim dinlemeye devam |
merhaba. ben bunu mp4 e attım gece sessiz bi ortamda son ses açıp duyabilcek miyim sesleri diye merak ettim çoğunu duydum ama burda yazanlarla alakası yoktu. kötü şeylerde değildi ama burda yazanlar da değildi. mutlu ol bilinçaltı gibi şeylerdi. bu ne demek oluyo? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 AM. |