Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Suçluluk Duyguları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=242)
-   -   Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=639)

hakikat1990 22-02-2009 06:48 PM

suçluluk telkinine ağırlık verdim yaklaşık bir haftadan beridir egoyla beraber dinliyorum sanırım az da olsa sinir seviyemde bir azalma oldu sizlere güveniyorum sanırsam 1 hafta sonra bu sinirlilik hali gelmesi gereken seviyeye gelecek teşekkürler

hayaletlord 23-02-2009 05:47 PM

selam ben de forumda yeni üyeyim..ve bilgilenmeye çalışıyorum.. başlangıç için önerilen suçluluk ile ilgili mp3 leri indirdim..ve tavsiye edildiği üzere günlük işleri yaparken dinleyeceğim..

sorum;

bu telkinlerin etkili olabilmesi için suçluluk ile ilgili verimiş olan değişik versiyondaki mp3 lerden(classic,doğa,ney,vs...) birini seçip onumumu dinlemek gerek.?.yoksa hepsinide istenilen zaman da seçim yapıp dinleyebilirmiyiz?

sadece suçluluk ve ilgili mp3 lerden bahsediyorum...

sanemce 23-02-2009 06:14 PM

merhabalar

hoşgeldiniz yanımıza..

telkinlerin hangi versiyonunu dinleyeceğiniz sizin tercihinize kalmış..

new age, ney, doğa, sanat müziği farketmez.

etkileri aynıdır.

sevgiler actionsmile

hayaletlord 23-02-2009 06:58 PM

ben sürekli aynı müzüği dinlemektense diğer formatlarla birlikte karışık dinlemeyi tercih edeceğim herhalde..cevap için teşekkürler..

Supernova1 26-02-2009 05:55 AM

iyi ki böyle bir site var emeğinize sağlık.
en sonunda aradığım yardımı alabilmemi sağladınız. O kadar çok kişisel gelişim kitabı okudum ama hep bir şeylerin eksik olduğunu hissediyordum ve dolayısıyla gözle görülür bir ilerleme sağlayamıyordum taki sizi bulana dek...
Süpersiniz bu vatan için yapılabilecek önemli pozitif önderliklerden birisidir yaptığınız iş.
Çok Teşekkürler.

ırmak09 27-02-2009 06:10 AM

biz bunları yabancı dilde mi dinliyoruz yani??? :S umarım çevrilmiş haldedirler. yoksa kimse bilinçaltımın ingilizce bildiği konusunda beni ikna edemiycek!

ebru_li 27-02-2009 10:02 AM

Alıntı:

ırmak09 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310610)
biz bunları yabancı dilde mi dinliyoruz yani??? :S umarım çevrilmiş haldedirler. yoksa kimse bilinçaltımın ingilizce bildiği konusunda beni ikna edemiycek!

merhahaba telkinler türçe dinleniyor.

ırmak09 27-02-2009 09:55 PM

pardon bu konuda daha önce de soru sorulmuş. onların cevabını da okudum, gereksiz bir soru oldu. sizler de aynı şeyleri tekrar etmekten sıkılmışsınızdır bir süre sonra :) valla zor iş. tekrar kendi adıma pardon..

hakikat1990 12-03-2009 11:02 PM

ya hala kurtulamadım şu sinirden kafayı yiyeceğim dinlemeye devam

dianemi 15-03-2009 01:47 PM

merhaba. ben bunu mp4 e attım gece sessiz bi ortamda son ses açıp duyabilcek miyim sesleri diye merak ettim çoğunu duydum ama burda yazanlarla alakası yoktu. kötü şeylerde değildi ama burda yazanlar da değildi. mutlu ol bilinçaltı gibi şeylerdi. bu ne demek oluyo?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 AM.