![]() |
suçluluk duygusunun bende hala neden sinir yaptığını buldum kekemeliğim sırasında o kadar fazla suçluluk ve eziklik yaşamışımki hala devam ediyor umarım yakında geçer |
merhabalar:) ben suçluluk telkininin etkisi çok şükür görüyorum hayatımda beni çok üzen insanları yıllar sonra affettim.Bu sabah bunu farkettim.çok şaşırdım ve anladımki bu iyileşme suçluluk telkini ile alakalı ve suçluluk telkininde yazdığı gibi.çok teşekkür ederim ve hala dinliyorum... |
Alıntı:
merhaba yazınızı ilgiyle okudum.ben 5 6 aydır.kuantum düşünce üzerinde kendimce çalışma yapıyorum..tabiki dinlediğim okuduğum yazarın yol göstermesiyle .sizin sitenize bu konuda araştırma yaparken tesadüf eseri buldum iyiki bulmuşum. kendimi yazılan yazıları ve sonuçları okudukça ne kadar yol aldığımı gördüm sevinç verici idi. yazınız beni oldukça mutlu etti ve yol gösterdi. yanlız mp3 dinlemede ilk zaman yanlış yol izlemişim. suçluluk ve egoyu yüklemem gerekirken başka yüklemişimiş şimdiise yükleme yapamıyorum.yüklediğim veb sayfası oluyor sizin gösterdiğiniz yolu takip adiyorum olmuyor. bana açıklayıcı olarak bilgi verirseniz sevinirim saygılar esen27 |
merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum telkinlere başladığımdan beri çok sinirli gergin agresif bir yapıdayım bu sinirlilik hali geçecekmi, geçeceksede ne kadar sürede geçebilir lütfen cevap verin şimdiden teşekkür ederim |
Alıntı:
|
çok teşekkür ediyorum çok sağolun |
sitenize dün üye oldum, merakla ve sabırsızlıkla bende geliştireceklerini bekliyorum, yorumlardan etkinlendiğimi söyleyebilirim, kendine cok kötü davranan biri olduğumu bildiğimden, sanırım 1 hafta içinde mucizenin gerçekleşebileceğinden emin olmamakla beraber devam ettirmekte de azimli olduğumu belirtmek isterim, şimdiden teşekkürler |
etrafınıza bakmaya zaman ayırın çünkü günler bencilliğimize yetmeyecek kadar kısadır yaşamaya zaman ayırın zira zaman bunun için yaratılmıştır bu telkinlerin dinlemeyemusic45 başlamadan önce bu iki cümle hayatımda yoktu ama artık var |
Alıntı:
Farkındalıklarının artması dileklerimle.. Sevgiler..actionsmile |
tabiki ben ben bu değişiklikleri çok ciddi bir şekilde hissettim bazan arada sırada yine olumsuz düşüncelere kapılıyorum ama kısa süreli ve değişebiliyor artık dinlemeye devam edin faydasını göreceksiniz |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 AM. |