![]() |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı cevap veren yok mu...... mu........... |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Alıntı:
Burada da tekrar edeyim. Telkin metinlerini kendiniz yazamassaniz. Mutlaka bir uzmanın yazdiği metin olmali. Aksi halde olumlu gibi görünen bir metinin farklı etkileri olabilir. Mesela çok olumlu bir metin hazirlarsiniz güveniniz asiri artar ancak asiri güven ve ego da çok sağlikli değildir. Telkin metinlerinde belli bir denge gözetilmiştir. Örneğin suçluluk duygusunun sağlikli bir duygu olduğu fazlasının gereksiz olduğu söylenmiştir. Eğer suçluluğu tamamen kaldirirsak bu da sağlikli olmaz. Birde ricam ayni soruları farkli konulara tekrar tekrar açmayınız. Bu spam olarak algilanir ve üyeliğiniz askiya alinabilir.actionsmile |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Telkinleri dinlemeden önce, kapalı bi kutunun içinden açtığım ufacık bir delikten dünyayı izliyordum sanki... Vay be, insanın yaptığı bir yanlışa takılmak yerine gülüp geçmek çok nefis bir duyguymuş. Ben artık kendimi seven ve her yanlış yaptığımda kendime biraz daha sempati duyan birisiyim. Hayatım değişti.com beni suçluluk duygularımın ağırlığından kurtardı. Darısı yeni başlayanların başına. Asla vazgeçmek yok ;) |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı http://www.terencewatts.com/index.html telkini yazan terrence bu mu? |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı merahaba atakan bey bu soruyu lütfen dikkkate alın kafamı çok kurcaladı.. telkin mp3. telkin kısmından telkinleri indiriyorum 7 dk likken pc ye indirdiğimde 11 26 oluyor bu hatalı mı? |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı o 7 dakika değildir... 7 megabayttır.. can kardeş... dikkatle incele... saygılarımla... |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı merhaba atakan bey,ben bu gün katıldığınız bir programda gördüm sizi ve dinledim . şuanda sitenizde incelemeler yapıyorum. ancak anlamadığım bişey var. önce telkinleri okuyup daha sonra müzüklerimi dinlicem. ve suçlulukla ilgili birkaçtane müzik vardı. hangisinden başlıcamı bilemiyorum. ancak denemek istiyorum. bilgi verirseniz sevinirim... |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Dinlemek konusunda rehber bölümünü incelerseniz aradığınız cevaplardan fazlasını bulursunuz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ İlk hafta önce suçluluk ve ego telkinleri dinlenmesi öneriliyor. Telkin metinleri bilgilendirme amaçlı paylaşılmış arzu ederseniz bir kere okumanız yeterli. Ben versiyonlar hakkında bir bilgim yok çok çok öncedn indirdiğim suçluluk ve ego telkinlerinin faydasını gördüm. Bugün en güncel tarihli olanları indirmeniz daha iyi olur herhalde.; Bilen birisi en güncel telkinleri nereden bulabileceğimizi paylaşırsa harika olur. |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı peki kısa bir sorum olucak.mesela kendimizi suçlamıyorsak da baska birileri varsa aklımızda. onların yaptıkları bizi incitmişse.bu telkin bizi baskalarının sırtımıza yüklediği yüklerden kurtarır mı ? |
Cevap: Suçluluk Duygusu Telkin İçeriği ve yazarı Alıntı:
Kesinlikle cift yonlu bir etkisi olduguna inaniyorum, hem sizin sucluluklarinizdan hem de sizin sucladiginiz insanlara olan bakis acinizi degistirmekte etkili... Ben zaman zaman hala dinliyorum ama ne yalan soyliyeyim dinlemekten en cok korktugum:)) telkin cesidi::) Cunku acayip korkunc ve karisik ruyalar goruyorum, bilincaltim ortaya ciktikca tirsiyorum tabi:)))ağla2 Kal saglicaklahpm2 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 AM. |