Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Site Kurallarımız

Uyarılar

Site Kurallarımız

Forum ve Site Kurallarımız Site Kurallarımız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Forum Kurallarımız 1- Forumda yazilan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Tüm üyelerin ip numaraları gerektiğinde ilgili makamlara verilmek üzere saklanmaktadır. 2- T.C. Anayasası ve kanunlarına, uluslararası anlaşmalara ve tüzüklere aykırı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Kurallarımız telkin cd indir izle İstanbul Site Kurallarımız nerededir kimdir Site Kurallarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Kurallarımız hipnoz Site Kurallarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Kurallarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Kurallarımız kuantum düşünce kitap haberi

Site Kurallarımız

Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-08-2006, 11:14 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Site Kurallarımız

Forum Kurallarımız

1- Forumda yazilan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Tüm üyelerin ip numaraları gerektiğinde ilgili makamlara verilmek üzere saklanmaktadır.

2- T.C. Anayasası ve kanunlarına, uluslararası anlaşmalara ve tüzüklere aykırı mesajlar foruma gönderilemez.

3- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.

4- İnsanları; din, dil, ırk, mezhep, cinsiyet, siyasi düşünce ve benzeri nedenlerle kınayan, aşağılayan, hakaret ve rencide eden küçük düşürücü, nefret, tehdit ve küfür içeren nitelikteki resimler ve yazılar eklenemez. Forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilenemez.

5- Yeni bir konu başlığı açılmadan önce, içeriği aynı olan mesajlar olmaması için Arama butonu kullanılmalıdır. İçeriksiz, boş, sadece smiley kullanılan mesajlar ve çok miktarda istenmeyen mesaj yazılmamalıdır. Konuların yorumlarla zenginleştirilmesi, sadece teşekkür mesajı yazmak yerine teşekkür butonunun ya da terazi butonunun kullanılması daha uygun olacaktır.

6- Büyük harf kullanmak Internet Netiquette göre bağırmak anlamına geldiği için, forumumuzda büyük harf kullanımı kesinlikle yasaktır.

7- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları ile dini içerikli paylaşımlar yasaktır.

8- Her türlü taciz edici yazı yasaktır.

9- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanitimi yasaktır.

10- Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici image'ler dışında image kullanılamaz. Imzalara 1 adet image eklenebilir.

11- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

12- Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.

13- Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.

14- Forumda verilen bilgiler ve kullanılan mp3 ler tedavi amaçlı kullanılamaz.

15- Forumdan ayrılan üye mesajlarını sildiremez. Mesajlarınıza diğer üyeler yanıt verdiği için mesaj silme forum arşivini olumsuz etkiler. Sadece yanıt yazılmayan mesajlarınızı bulup silmek ise oldukça vakit alacağından mümkün değildir.

16- Foruma ilk kez üye olanlar üye adayı kategorisinde değerlendirilir. Üye adaylarının önce hoşgeldin bölümünde kendilerini tanıtmaları daha uygun olacaktır. Üye adaylarının foruma üye olur olmaz bir başka sitenin tanıtımını yapmaları ya da tek kelimelik chat tarzi mesajlar yazmalari durumunda üyelikleri forum yönetimince askıya alınabilir.

17- Gizlilik İlkeleri Kisisel Bilgileriniz: Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgiler sadece forum adminleri tarafindan görülecektir. Girmiş oldugunuz bilgileri istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

18- Telif hakkı içeren paylaşımların eklenmesi yasaktır.

19- Nick değişim talepleri 1 kereye mahsus yapılabilir.

20- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmis sayılır. Her üye, forum kurallarını tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan bilmiyordum ya da görmedim gibi bir beyanat kabul edilemez.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 07-12-2010, 01:49 AM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Kurallarımız

Arkadaşlar iyi geceler,

Biraz kızgınım. O nedenle mesajım sert olursa anlayışınıza sığınıyorum.

Forum kurallarının güncellenmesi amacıyla bu mesajı yazıyorum. Tüm arkadaşlarımız da bilgilensinler bu konu hakkında. Forum kuralları bellidir. Kimse sebepsiz yere forumdan yasaklanmaz ya da üyeliği elinden alınmaz.

Foruma üye olunduğu zaman Ipler tüm yöneticiler tarafından görülür. Dolayısıyla tekrar tekrar üyelik alarak insanları kandırmaya çalışmasın kimse. Bu sıralar böyle bir sorun var ve kabak tadı vermeye başladı. Herkes insanları kendi gibi bilirmiş ya bunu yapan kişi de herkesi kendi gibi bir şey anlamıyor zannediyor olmalı. Ancak anlıyoruz.

10 isimle de üyelik alsa 20 tane de nick alsa yasaklanacaktır. Bu nedenle birçok kişinin dikkatini çeken bazı insanların rahatsızlık vermesi nedeniyle bu mesajı yazıyorum.

Ayrıca forumda bir arkadaşımız forum kurallarına aykırı olarak davrandığı zaman öncelikle yöneticiler tarafından uyarılır. Davranışların tekrarı halinde üyeliği silinir. Site kurallarımız çok sert ve sıkıcı kurallar değil. Oldukça basit ve gevşek kurallar. Ve çoğu zaman da affediciyiz.

En hassas olduğumuz konular üyelerin pm yoluyla rahatsız edilmesi, kişilere hakaret edilmesi, siteye üyelik alınır alınmaz reklam amaçlı konular açılması ve dini-siyasi konularda paylaşım yapılmasıdır. Bunlar kesinlikle süresiz uzaklaştırma sebebidir.

Tüm bu sebepler de kişiye bildirilir. Kimse kimseye yok arkadaşım yasaklandı hakaret etmiş nedeni nedir diye hesap sormasın. Hakaretin nedeni olmaz! Varsa da o sebep bu soru sorulabiliyorsa o kişi tarafından biliniyor demektir.

İnternet ortamında özgürüz. Site olarak insanlara anlayışla yaklaşmaya çalışıyoruz. Ama bunun suistimal edilmesine de müsaade etmeyiz. Özgür olmak demek, fikirlerimizi ifade etmek demek insanlara hakaret etmek ve kandırmaya çalışmak hakkını vermez kimseye.

O nedenle bu tür kişiler dikkatinizi çekerse itibar etmemenizi ve bize bildirmenizi rica ediyorum. Gerekli tespit yapılır.

Ayrıca yöneticilere karşı biraz daha anlayışlı olunmasını rica ediyorum. Bizlerin de sorunları var. Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir sürü insanla iletişim kuruyoruz ve elimizden geldiğince sorunlarını dinliyoruz. Bundan gocunmuyorum elbette. Ancak bazen paralı uşak yaklaşımında bulunuluyor ve bu çok çirkin. Genel anlamda forumda bu tür sorunlar yaşamıyoruz ancak arada çıkıyor işte. Alttan almaya çalışıyoruz ama bir yere kadar...

Elimizden geldiğince kibar olmaya çalışıyoruz. Belki başarıyoruz belki başaramıyoruz. Ancak anlaşamadığınız takdirde ilgili yöneticiyle görüşmeyi bırakıp diğer yöneticilerle irtibat kurabilirsiniz.

Kusura bakmayın tekrardan.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 18-01-2011, 04:49 PM   #3 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Kurallarımız

Merhaba arkadaşlar,

Site kurallarımız güncellenmiştir. Okuyabilirsiniz.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 24-01-2011, 03:43 PM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Kurallarımız

Şuan bir ekleme daha yapıyorum.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi devamlı rehber bölümünün incelenmesini öneriyoruz. Ancak forumumuza henüz üye olmuş heyecanlı arkadaşlarımız bazen farkedemeyebiliyorlar. Sorabiliyorlar tekrar tekrar aynı soruları. Bu konuda elbette anlayışlı olmak zorundayız. Ya sorularına yanıt veriyoruz ya da bir şekilde yol gösterici olmaya çalışıp rehber bölümünü incelemelerini tekrarlıyoruz.

Çünkü genellikle merak edilen tüm soruların yanıtı forumda var.

Ancak zaman zaman forumu inceledim diyip 100 kere sorulan tüm soruları tekrar sorup tek tek yanıt almaya çalışanlar oluyor ve ben bu durumu forumdaki herkese saygısızlık olarak görüyorum. Üstelik de bariz bir şekilde başka konulardan alınarak sorulduğu anlaşılıyor. Aynı ifadeler var. Bundan sonra bu tür mesajların tamamı silinecektir tarafımdan.

Nasıl tekrar konuları siliyorsak tekrar soruları da temizleyeceğim. Kimse de vay efendim soru sordum nereye kayboldu demesin. Bildirim mesajı göndermeyeceğim.

Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Biraz saygıyı hakettiğimize inanıyorum.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Alt 05-01-2012, 01:42 PM   #5 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Kurallarımız

Arkadaşlar merhabalar yeniden,

Forum içerisinde sizi rahatsız eden herhangi bir durum ya da kişi söz konusuysa bu tür şikayetlerinizi tüm moderatörlerin profillerine tek tek kişilerin ismini vererek yazmayınız. Profiller herkes tarafından görünüyor ve kimseyi hedef göstermenin alemi yok. Özel mesaj yoluyla tek bir moderatörün ilgilenmesini isteyebilirsiniz.

Ayrıca konu her neyse şikayetinizi ilettiğiniz moderatöre açıklamasıyla ve mümkünse linkiyle birlikte bilgilendirme yapınız. Öbür türlü inceleme yapmadan kimse kafasına göre işlem yapamaz.

Eğer şikayetinizle ilgilenilmediyse başka bir moderatörden yardım isteyebilirsiniz. Bir sürü moderatör var. Hepsine tek tek mesaj gönderdiğiniz zaman herkes tek tek uyarıda mı bulunacak? Diğer yöneticileri de meşgul etmiş oluyorsunuz. Sabırsız ve reaktif tepkiler vermeyelim her konuda.

Bu arada görüşmek istemediğiniz kişilerle ilgili olarak mesaj alımını kişiye özel olarak kapatabilir ve muhattap olmayabilirsiniz. İlgili moderatöre bilgilendirme yaptıktan sonra o kişi gereken uyarıyı yapar. Eğer uyarıdan fazlasının gerektiği bir durum söz konusuysa konuyla ilgilenen kişi bana ya da diğer yöneticilere bilgilendirme yapacaktır zaten.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline  
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Site Kurallarımız

Forum ve Site Kurallarımız Site Kurallarımız Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Forum Kurallarımız 1- Forumda yazilan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez. Tüm üyelerin ip numaraları gerektiğinde ilgili makamlara verilmek üzere saklanmaktadır. 2- T.C. Anayasası ve kanunlarına, uluslararası anlaşmalara ve tüzüklere aykırı ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Site Kurallarımız telkin cd indir izle İstanbul Site Kurallarımız nerededir kimdir Site Kurallarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Site Kurallarımız hipnoz Site Kurallarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Site Kurallarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Site Kurallarımız kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.