Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2010, 01:49 AM   #2 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Kurallarımız

Arkadaşlar iyi geceler,

Biraz kızgınım. O nedenle mesajım sert olursa anlayışınıza sığınıyorum.

Forum kurallarının güncellenmesi amacıyla bu mesajı yazıyorum. Tüm arkadaşlarımız da bilgilensinler bu konu hakkında. Forum kuralları bellidir. Kimse sebepsiz yere forumdan yasaklanmaz ya da üyeliği elinden alınmaz.

Foruma üye olunduğu zaman Ipler tüm yöneticiler tarafından görülür. Dolayısıyla tekrar tekrar üyelik alarak insanları kandırmaya çalışmasın kimse. Bu sıralar böyle bir sorun var ve kabak tadı vermeye başladı. Herkes insanları kendi gibi bilirmiş ya bunu yapan kişi de herkesi kendi gibi bir şey anlamıyor zannediyor olmalı. Ancak anlıyoruz.

10 isimle de üyelik alsa 20 tane de nick alsa yasaklanacaktır. Bu nedenle birçok kişinin dikkatini çeken bazı insanların rahatsızlık vermesi nedeniyle bu mesajı yazıyorum.

Ayrıca forumda bir arkadaşımız forum kurallarına aykırı olarak davrandığı zaman öncelikle yöneticiler tarafından uyarılır. Davranışların tekrarı halinde üyeliği silinir. Site kurallarımız çok sert ve sıkıcı kurallar değil. Oldukça basit ve gevşek kurallar. Ve çoğu zaman da affediciyiz.

En hassas olduğumuz konular üyelerin pm yoluyla rahatsız edilmesi, kişilere hakaret edilmesi, siteye üyelik alınır alınmaz reklam amaçlı konular açılması ve dini-siyasi konularda paylaşım yapılmasıdır. Bunlar kesinlikle süresiz uzaklaştırma sebebidir.

Tüm bu sebepler de kişiye bildirilir. Kimse kimseye yok arkadaşım yasaklandı hakaret etmiş nedeni nedir diye hesap sormasın. Hakaretin nedeni olmaz! Varsa da o sebep bu soru sorulabiliyorsa o kişi tarafından biliniyor demektir.

İnternet ortamında özgürüz. Site olarak insanlara anlayışla yaklaşmaya çalışıyoruz. Ama bunun suistimal edilmesine de müsaade etmeyiz. Özgür olmak demek, fikirlerimizi ifade etmek demek insanlara hakaret etmek ve kandırmaya çalışmak hakkını vermez kimseye.

O nedenle bu tür kişiler dikkatinizi çekerse itibar etmemenizi ve bize bildirmenizi rica ediyorum. Gerekli tespit yapılır.

Ayrıca yöneticilere karşı biraz daha anlayışlı olunmasını rica ediyorum. Bizlerin de sorunları var. Herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir sürü insanla iletişim kuruyoruz ve elimizden geldiğince sorunlarını dinliyoruz. Bundan gocunmuyorum elbette. Ancak bazen paralı uşak yaklaşımında bulunuluyor ve bu çok çirkin. Genel anlamda forumda bu tür sorunlar yaşamıyoruz ancak arada çıkıyor işte. Alttan almaya çalışıyoruz ama bir yere kadar...

Elimizden geldiğince kibar olmaya çalışıyoruz. Belki başarıyoruz belki başaramıyoruz. Ancak anlaşamadığınız takdirde ilgili yöneticiyle görüşmeyi bırakıp diğer yöneticilerle irtibat kurabilirsiniz.

Kusura bakmayın tekrardan.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline