Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2011, 03:43 PM   #4 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Kurallarımız

Şuan bir ekleme daha yapıyorum.

Arkadaşlar bildiğiniz gibi devamlı rehber bölümünün incelenmesini öneriyoruz. Ancak forumumuza henüz üye olmuş heyecanlı arkadaşlarımız bazen farkedemeyebiliyorlar. Sorabiliyorlar tekrar tekrar aynı soruları. Bu konuda elbette anlayışlı olmak zorundayız. Ya sorularına yanıt veriyoruz ya da bir şekilde yol gösterici olmaya çalışıp rehber bölümünü incelemelerini tekrarlıyoruz.

Çünkü genellikle merak edilen tüm soruların yanıtı forumda var.

Ancak zaman zaman forumu inceledim diyip 100 kere sorulan tüm soruları tekrar sorup tek tek yanıt almaya çalışanlar oluyor ve ben bu durumu forumdaki herkese saygısızlık olarak görüyorum. Üstelik de bariz bir şekilde başka konulardan alınarak sorulduğu anlaşılıyor. Aynı ifadeler var. Bundan sonra bu tür mesajların tamamı silinecektir tarafımdan.

Nasıl tekrar konuları siliyorsak tekrar soruları da temizleyeceğim. Kimse de vay efendim soru sordum nereye kayboldu demesin. Bildirim mesajı göndermeyeceğim.

Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Biraz saygıyı hakettiğimize inanıyorum.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline