Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-01-2012, 01:42 PM   #5 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Site Kurallarımız

Arkadaşlar merhabalar yeniden,

Forum içerisinde sizi rahatsız eden herhangi bir durum ya da kişi söz konusuysa bu tür şikayetlerinizi tüm moderatörlerin profillerine tek tek kişilerin ismini vererek yazmayınız. Profiller herkes tarafından görünüyor ve kimseyi hedef göstermenin alemi yok. Özel mesaj yoluyla tek bir moderatörün ilgilenmesini isteyebilirsiniz.

Ayrıca konu her neyse şikayetinizi ilettiğiniz moderatöre açıklamasıyla ve mümkünse linkiyle birlikte bilgilendirme yapınız. Öbür türlü inceleme yapmadan kimse kafasına göre işlem yapamaz.

Eğer şikayetinizle ilgilenilmediyse başka bir moderatörden yardım isteyebilirsiniz. Bir sürü moderatör var. Hepsine tek tek mesaj gönderdiğiniz zaman herkes tek tek uyarıda mı bulunacak? Diğer yöneticileri de meşgul etmiş oluyorsunuz. Sabırsız ve reaktif tepkiler vermeyelim her konuda.

Bu arada görüşmek istemediğiniz kişilerle ilgili olarak mesaj alımını kişiye özel olarak kapatabilir ve muhattap olmayabilirsiniz. İlgili moderatöre bilgilendirme yaptıktan sonra o kişi gereken uyarıyı yapar. Eğer uyarıdan fazlasının gerektiği bir durum söz konusuysa konuyla ilgilenen kişi bana ya da diğer yöneticilere bilgilendirme yapacaktır zaten.

Sevgiler.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline