![]() |
Cevap: içimden kopan duygular... ilk kez yüzünüzü güneşe çevirmiş gibisiniz uzun süredir.. günışığı gökkuşağının ucunda.. |
Cevap: içimden kopan duygular... zor... içim eriyor... ruhum dışımda yorgun... hasret; gözlerimden çıkıyor... beklemek çok zor, çabalamak çok boş... ellerim, yumruk iki yanımda... içinde izlerin sızlıyor... aklım uyuşmuş... boş... of hoş... yine başladı... çıkacak canım, kalmadı... biraz daha sabrım olsaydı... çekmek ne hoş, bunun çaresi de yok... bana sabır ver kölen olayım... içime akıyor göz yaşlarım... artık kalmadı... yok... __________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Alıntı:
ben o güneş dediğinize nur diyorum... Baktığım yerde artık karanlık görüyorum... orta yerde öylece nursuzca duruyorum... |
Cevap: içimden kopan duygular... karanlık; kendi ışığını arayanların dalacağı ilk yerdir cansuyu :) yine bu da benden olsun mu? Eftelya.. ayın karanlık yüzü.. ve gizlendi cezirlerden.. öyle izledi ki karanlık yurdunu ve öyle özledi ki saçlarının tuzunu tüm varlık lar var olmayan ın saçlarıydı tel tel örülmüş.... ve yosun kokardı saçları her imbatta... cansuyu karanlığın rengi gerçekten kara mıdır? |
Cevap: içimden kopan duygular... http://i.imgur.com/oD45o.jpg O'nu bıraktığımda ruhumla gitti, Bırakmasam bana dolsaydı, beni sildi... Ziyan ettim... Sanki ömür yarım bitti, Tesellim... beni terk edip bir olacağım, Nefes nefes, oluk olluk ona dolacağım, Kaybolmak ne zormuş ruhumdan yittim... Kendimi zahmetsizce yardan ittim, An da zamansızmışım, Suya yayılmış boyaymışım, Yaşadığım ama bilmediğim yere gittim. Anlatılamayan nasıl yazılıyor, Nefes nefese çıldırmış çıkmayı bekliyor, Arttıkça sesleri tenimi kesiyor, Yazamadıklarımı kimse bilmiyor, Cahil, aciz dilimi bu tad çok yakıyor... |
Cevap: içimden kopan duygular... yitildiğimiz yutulduğumuzdu... tuttuğumuz ittiğimiz... cansuyu |
Cevap: içimden kopan duygular... http://i.imgur.com/Iaiy0.jpg . ---------------------- Yalancıyım!.. Son buldu demiştim hani sana, Nasılsa? yaşıyorum... Nefes bile almıyorum, Kurudu diyordum ya gözlerim, Bak hala ağlıyorum... Yalancıyım!.. Bittim artık diyordum ya, Hala sürüyorum izini... Dirseklerimle sürünüp, Param parça üstüm, sana bulanmış, Çekiyorum bu sürüngen bedeni... Yalancıyım!.. Kar altında duygularım kor hala, Gökyüzüm lav kaplı yağıyor ruhuma, Başımda dağılmış bir ömür düşünceyle, Nasılsa? yaşıyorum hala... ----------------------- |
Cevap: içimden kopan duygular... bir anda kapı açılacak, zaman duracak, içine haz/ışık dolacak kaybolacaksın, Sanki herşey Sen'in içinde ama ayrı... içeri girdiğinde uzun yılları... belki bir saniyede yaşayacaksın, ama geri döneceksin aynı yoldan, mucizeyi sorgulayamıyacaksın bile. geri kapandığında kapı bütün gözyaşların akmış... şaşkın bulacaksın kendini ortayerde. Ben gibi... ____________________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... nedir bu ateş söyle ? neden yakıyorsun Ben'i ilham mı aldın lavdan ? düşümdeki gelecek ! aklımı dondurdun ! nedir bu kasvet söyle ? ışığım buzdamı sönecek ? ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... herşey bembeyaz, baktığım yerde... O'nu gördüğümden beri, kör oldum sanki O artık gözlerimde... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:08 AM. |