![]() |
Cevap: içimden kopan duygular... KüL - YouTube . Eğer Sen isen Ben'im içimdeki, Ben'miyim karşımdaki kim peki?... Neden Ben Sen'de, Sen'de Ben'deyiz ki ? Karşı karşıya hemde, Hemde iç içe birlikte sanki... Kaynayan bir çığ sanki içimdeki Altında kalanda Ben'im garipki ? Nezaman bitecek bu peki ? nezaman bir olacağız ? yetmedimi yandığım, Ben... ben, kül olamıyorum ki ! ____________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Oooo efendim nerelerdesiniz? Döktürmüşüz yine. Bu sihirli satırların sahibini daha sık görmeyi dileriz aramızda. Kalemine, yüreğine sağlık. Sevgiler. |
Cevap: içimden kopan duygular... Teşekkür ederim Caucasica, teveccühünüz...^-^ İnşAllah... Sen'in de yüreğine, eline sağlık olsun... |
Cevap: içimden kopan duygular... http://www.yukleresim.com/di/R46X/namasteeee02.jpg . Okuduklarınız görebildiklerinizdir, ya göremedikleriniz kim ? hepiniz... size yazdıklarım sanki bir kuyu dipsiz, Nekadar eğilsenizde göremezsiniz... görmek için ise içine düşmelisiniz, Duyduklarınızmıdır gerçek acaba sizce, yoksa bulduklarınızmı gölgelerinizde... Yüzünüz gölgelerdeyken ışığa giderde, ulaşamazssınız yaşasanız ömürlerce... Siz'siniz ışık, gerçek değilki o gölge. _______________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Sevdiğimin yeri Ben'im yarım, peşindeyim gerçek duyguların... Bu yaşadığım şey her ney ise, üstünde inan bütün duyuların... Her günüm, hem dünüm hep yarım, koşuyorum ardında, yaşadığım Sır'ın... Hiç durmayacak bak söz veriyorum, paramparça olsa bu kırık bacaklarım... _______________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... durup sussam, gözüm yumsam, artık uyusam, hiç kalkmasam... Çıldırıyorum ! Hayat buysa, yaşam suysa, artık akmasa, gözüm dursa, elimden tutsa... Ben ölüyorum ! Kurtar Ben'i, camım sanki, çıkacak gibi, hayat şimdi, uçurum dibi... Bak düşüyorum. ________________________ Ben'im sihirim düşünelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... her sözcük arası uçurum.. her sözcük çöl.. uçurum benim içim/de uçurum benim içim.. uçurum ben/im.. uçurumların dibindeyken çıkmaz sesimiz yukarılara ne zaman kı cıktıgımız ucurumlar cagırır koynuna bızı can havlıyle yankı arar sesımız ucurum boy verdıgınde uçurum da derin çünkü.. zirve de.. cansuyu rubailerinizi rahatsız etmediğimi umarım :) |
Cevap: içimden kopan duygular... Estağfirullah Cansuyu memnun oldum tabiki... İnşAllah siz benim yazdıklarımdan rahatsız olmuyorsunuzdur... Zira biraz karamsarım içinde bulunduğum hal itibari ile. |
Cevap: içimden kopan duygular... Gözümde mıh gibi çakılı anıların, göçüp gider açılmadan yıllarım, rüzgarda çamurlu göz yaşlarım, devrildide tutamadım ne yaptıysam, altındayım bu yıkık duvarların... ___________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Eğer denemezsen bilemezsin, yada Ben'im gibi dur diyemezsin... Durmak isteyen kim ? İçinde neler var çekte gelsin, bırak şu kabuğunu kırsın delsin... Dışında Sen'i tutan kim ? Okursun başkalarının şiirlerini, dinlersin Söylenen şakı, ezgilerini, bakarsında aynaya, Nur'unu göremezsin... Artık kendi şiirlerini yazacak, kendi şarkını söyleceksin... İstediğin kadar bağır, delir, yinede Ben gibi, Sen dinleyeceksin... _______________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:45 PM. |