![]() |
Cevap: içimden kopan duygular... Kesilen sözlerimdeki kalan tebessüm, eskiyen bir bakış artık Ben'im gülüşüm... _______________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... . Sınıra dayanırsa eğer hasret içinde, seni sevenlerin gözlerine bak... Orası kapıdır ardına kadar ruha açılan, bana da ulaşabilirsin gir içime bir ışık yak... ____________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Az kaldı gidiyor sesim, çok yaktı sönüyor güneşim. Yok birdaha aydınlık günüm, Ay da battı karanlık hecelerim. ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Kor tuttum buz altında, köz oldumda sönemiyorum... Bir bak bana da çözüleyim, Kırık tırnaklarım tutamıyorum... ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... burda yatıp, O'na kalkayım bir şey de, durma bekleme şu tenimden ben sıyrılayım... ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Zamansız alemdeki isimsiz varlığım, renksiz gözlerimde, sessiz çığlıklarım ! ne kadar çıkacak görünmez hüzün içimden ? ne zaman bitecek bu, kasvetli yazılarım ?.. _____________________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Koşuyorum gün doğmasın diye hep batıya hep batıya... Tutunuyorum kelimelere ama hep boşuna hep boşuna... Sen'i anlatamamki harflerle, dinletememki kimseye sesimi nekadar yazsam, konuşsamda duyamaz kimse gerçek Sen'i... _____________________________________ Ben'im sihrim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... sende olmak istersen hemen içten bir gülüver Günah şeytan nedir bilmem dillerde küfür hep cehennem vicdan asıl gereken hadi içten bir gülüver... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... . çeker içine, vermek istemezsin, hayat; bir nefeste, veriş bazen... umut koyarsın içine yaşamının, yinede nefes... çıkar gözlerinden... _________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... . beklenti işte... bazen insan duymak istiyor, bekliyor gelsin içinden... arıyor renkleri, çıksın ses tonundan o renkle içten dışa taşmak boyanmak, gökkuşağından... İSTİTOR İŞTE ! ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:23 AM. |