![]() |
Cevap: içimden kopan duygular... nefesim ile gelen ziyafetim... tutsaydım vermeseydim gittin, çekmekten yoruldum Sen nerdesin ? ________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... üşütür ince yağar hüzün gözlerimi, acırda kırpamam kar a kirpiklerimi. ne bileyim donmuşum O'nu gördüğümden beri, bilseydim söylerdim o an içimdekileri. _________________________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... kapkara/koskoca boşlukta tutunacak bir kelime yoksa, ayağım ümide basamadıkça bir nokta ışıkta yanmıyorsa, gözlerim artık sende bakma! hayallerim birtek düşlerimde gerçekleri bana sinmedikçe, şöyle derinden gerile gerile içime yaşamak giremedikçe, boşver göğsüm artık çekme! bitsin artık bu tek cümle elinde hayatım bugün dünle, yarınım yok ki gülmedikçe nokta zamanı, koy burda ! dur yüreğim artık can çekişme... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... uzanmanın ne anlamı var tutunamadıkça ağlak yaşadığım günler nehirler boyunca benden içeri kaldım, bir Ben yok yanımda yetmedi haykırmalarım çığlıklar ta ardında _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... http://i.imgur.com/dmP3Y.jpg . bakıyorum, ama ben gelemiyorum duruyorum, ama bekleyemiyorum istiyorum, ama gel diyemiyorum nasıl bir perde bu üstümdeki silkelenemiyor... kalkamıyorum... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... sana son bakışım, ama... kapalı göz kapaklarım açamaya korktuğumdan ya gidersen ? bu son haykırışım, ama... mühür kaplı dudaklarım sözlerimi tutamadığımdan ya duyarsan ? deniz içi sır kaplı kayalar bu rüzgar içimde kovuk açtı sırtıma olanca yükünü dayar içime siyah çiçekler saçtı _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... geçireceksin acının deliğinden bedenini içireceksin hüzünün elinden pis zehrini dökeceksin kaynar sözlerini başından aşağıya da... yinede çıkamayacaksın o kör kuyunun dibinden ! Hayalindeki o ışık güç verir sana kuyunun bir çıkış kapağı olmasada öyle bir ışık ki o,... bir ortaya çıksa! gündüz bile kapkaranlık kalıverir yanında _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... sanırlar genelde boşlukta gözlerim oysa bakışlarımın içinde kazılıdır sesin... arada bazen kendi kendime iç çekişlerim, yüzümdeki tebessüm... onlar Sen'in gülüşlerin... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... engeller !!! engelleyemediğim geçemediğim... biri yardım etsin... hey ! bana yardım et çıldırsam farkına varırmıyım? bir tarafından zorla girip, diğer yanından çıksam dünyanın, toprak alırmı bunları, kalırmı yeraltında ? yoksa benimi alır, onları bırakır da... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... sallıyorum artık kalmadı bende derman, kopsada savuracağım kollarım kökünden... herşey paramparça bak, savruldu yerinden, kesemedi kılıcım, kurtulamadım ayrılık yelinden... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 AM. |