![]() |
Cevap: içimden kopan duygular... şair oldum kaç zamandır Sen'i beklerken karanlıkta, uzak düşlerde ağlarken tutamadığım Sen karşımda... iki damla yaşla başladı, artık ümitlerim sarardı, zamanımda doluyor yok bir şansım kalmadı bir mucize ?............. _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... dil ıslanmasa nefes olmasa aklımdan çıkarabilsem... bulutlar dursa kuşlar uçmasa adını unutabilsem... gök mavi olmasa denize su dolmasa içimden sökebilsem... İMKANSIZ !!! _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Ben Mecnun gibi olamasamda, sana Leyla'lığı tattırmak amacım aslında... Ozaman beni Sen deli sanırsın, çünkü yanından geçer giderim de, Sen'i görmeden, ardımdan bakar kalırsın... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... bir ışık arar gözlerim sahte yüzlerinde ellerim kaybettim sabrımı yok artık karanlık heryerin, ben nerdeyim ? seslensem satırlarda işitirmi uzak sözlerin ? mezarımı kazdığımın dünyası ! karanlık heryerin, ben nerdeyim !? _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... hani taşıyamıyacağım yükü vermezdin !!! neden bukadar ağır sırtımdaki düşüncelerim ? belim kırılmış yerlerde ucube gibiyim... hani sana bir adım atınca bana koşacaktın !!! neden karanlıkta ayak sesin yok, bak yalnız kaldım :( ::::.. bir kıvılcım olsun bir nokta ışığa hasretle yandım... şahdamar ımdan da yakınmısın?... eminmisin !!! ? o damar patlıyor haykırmaktan, kanım dışarı akaçak benim... bekliyorum orta yerde, her yer kapkaranlık,... Sen ! NERDESİN !!!! _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... ışık göz kapaklarımın ardında göz kapaklarım beton, duvardan duvara Hak aşkım dev bir balyoz, vuruyor, var gücü ile duvarlar ardında... güm...! güm...! sesi geliyor yankıyla, nefesim kalmadı, kalmadı ya aklımda... eğer Sen'de bir soluk istiyorsan, ulaşmak bana, karanlığı görmek için o gözkapaklarını kapa.... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... Sen'i ne kadar istediğimi, sevdiğimi göstermek istesem, inan beni cani sanırsın... Sen'in için düşüncelerimi, içimden geçenleri bir bilsen... benden kaçarsın... Korkarsın....! Göğüs kafesini çatır çatır yarıp, içine girip yatasım... kalbinin yanında ölesim var... Yoksa Sen bunları "mecaz" mı sanırsın ? _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... http://i.imgur.com/Ms1lz.jpg . kalbinde bekleyen bir varlık, sana bakar soğuk ve karanlık yaşlı gözler, çatlak dudaklar ile, ...ruhu gibi hayatı da darmandağınık... _____________________________ Ben'im sihirim düşüncelerim... |
Cevap: içimden kopan duygular... . öyle bir kanarsın ki, ateş olur yanarsın da, her anında parça parça gözlerinden taşarsın ki... hayallerin bile boğulur... orta yerde bakar kalır, kollarını açarsın da, yokluk gelir sarar seni, dizlerine düşersinde... düşlerin parça parça olur... kollarını sen kendine, sıkı sıkı sararsın da, içindeki O'na karşı, hıçkırarak ağlarsın da... varlığın söner, gayb olursun... geçmek bilmez zor anlar yaşamayan zor anlar _____________________ benim sihirim düşüncelerim.. |
Cevap: içimden kopan duygular... açtım durmadı ki elim duruyordu öylece orada bu kadar yanacağımı bilsem açarmıydım bilemem... doğranmış dilimlenmiş hayallerim akşamdan acıya yatırılmış gülüşlerim artık gündüzler başımda kara bulut sanki anahtarı açtım, her yer karardı ve yanan ben oldum, yandım nediyeyim... _____________________ benim sihirim düşüncelerim.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 AM. |