![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Düşüncelerimi sadece ben seçerim. Yeni, farklı beni destekleyen, iyi hissettiren düşünceleri seçiyorum.. sevgi ve huzur armağanıdır.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Allah'ım sen bizi kördüğüm eyle. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugun farketttim ki ben gjnllugumu gunluk gibi kullanmiyorjm :) evet sevgili gunlugum.gjn gectikce iyilesiyorum her anda..saglikli beslenmeye basladim.erken uhaniyorum.kahvaltii yapiyorum.telkinler iyilestiriyor beni.haftaya 21 gunu doldurucam..calimalarda ise yariyor.cok sukur.yarin kitaplarimda elimde olur.bakalim kitaplar bana ne katicak..istedigim hersey tek tdk gerceklesiyor..sukurler olsun.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' isteklerimin gerçeklesmesini engelleyen tum saplantilarimi..korkularimi...dusuncelerimi..su an da buraya birakiyorum.ve ozgurce yoluma devam etmeyi seciyorum. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kendimi gerceklestrmek icin sana tutunmaaama gerek yok.buraya kadar ben geldim yine yoluma kendi basima devam ederim... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Umarım değişimin yalancı bahar değildir. Çünkü değişimini hayretle takip ediyorum ve sana kocaman bir MAŞŞALLAHHH diyorum. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben onlara yalanci bahar demiyorum..daha ileri ziplamak icin azcik geriye gitmek gerek..geriye gitigimde bilirim ki daha ileri sicrayacagim : ))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Eğer cesur değilsen samimi olamazsın... Eğer cesur değilsen sevemezsin.... Eğer cesur değilsen güvenemezsin... Eğer cesur değilsen, gerçeğin peşine düşemezsin... O yüzden önce cesaret gelir... Ve diğer her şey onu izler... Osho - Cesaret |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben de kutluyorum seni nuru...çok çokk güzel gelişmeler.. umarım herşey senin için çok daha güzel olur |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kitaplarım bugün geldi.. |
|
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugüm herkes neden numaramı almaya çalışıyor y789 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Bugün kendime sarı bir pantolon aldım..Bgüne kadar sarı renkten nefret ederdim..şimdi güneş gibi içime doğdu..evet değişiyorum..bunlar değişimin işaretleri.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kıyafetlerdeki renk değişimi,tarz değişimi değişimi ifade ediyor. tebrikler. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' k8908k8908k8908 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugun dilek cicegim yere dustu.saksisi topragi kendisi bi tarafa gitri.buyusunde dilegim.bi an once olsun diye gozunun icine baktigim.cok tuaf hic uzulmedim.yasar mi bilmiyorum.sanirim bagimlilik bitti. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' benim cok sevdigim beni cok seven bana dogru geliyor.. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' o kadar patates kizartmasindan tek dahi agzima koymad.bir haftadir ekmek ve tatli yok hayatimda..irademde gucleniyor..kendimi seviyorum tebrik ediyorum..sukurler olsun .iyilesme ve olumlu yonde degisme hem ruhumda hem vucudumda...davranislarimda..yenidem yaratiyoe beni yaradan...kendimin en iyi versiyonu olmak icin hazirim. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' niyetin gucu ..epeyce okudum ve snladim ki dogru yolda hizla ilerliuotum..sukurlr olsun.. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' evet.yarisina geldim.nerde rkdik oldugimu buldim sanirim. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' şok içindeyi.67. sayfa..tekrar tekar kac defa okudum hatirlamiyrum..yarin sizleerlede paylasicam.sanki tekrar eden bir kabustan uyandim. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' vee kitabi bitirdim.yeniden mi dogdum ne...arrik hersey zihnimde hersey cok net..ben yasamimin sorumlulugunu uzwrime aliyorumm.niyetim ogeendiklerimi su andanbitibaren uygulamak.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yasadigim hersey icin sukirler olsun..beni buralara getirdi...yolumu acti isik verdi... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' tırnak uçlarımdan..saç ucuma kadar değişimi hissediyorum..dalga dalga..bana yardım eden..yoluma çıkan herşeye herkese..iyi ki var hepsii iyiki yoluma çıkmışlar.. gönderdiğim tüm kötü niyetleri..kötü enerjileri..bilerek bilmeyerek kullandığımı kırıcı sözleri davranışları geri alıyorum..hepsini ellerimle suya bırakıyorum..bunların yerine sevgi ve güzel temenniler gönderiyorum.. ve bu davranışımdan vazgeçiyorum..tövbe ediyorum..Allah ım tövbemi tutmam için ve bunu bir alışkanlık haline getirmem için bana yardım et.şükürler olsun.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Herkes için olsun bu dileklerin nurucum. Herkes yüreğinden gelen sesi duysun ve o yolda yürüsün. Yani kısaca hepimiz için temennimiz bu olsun. 'Yüreğinin götürdüğü yere gitmek.' |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Ay çok sevindim ya nuru arkadaşım.kelebeğe dönüştün sonunda, değişimin ve gelişimin devamlı olsun. Mucukk |
rengarenk bir kelebek oldum sonunda..ama sonsuza kadar yaşacak bir kelebek.. girlhaha |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sari pantolonum ve beyaz bluzumla papatya gibiyim.beyaz ve ince |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ve izmir e yolcu kalmasin... : ))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' rehber ruyalar kitabimida yanima aldim bos gecmesin yolculugm : )) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' banu gokcul e bi tesskkur mesaji yazmaliyim .. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' EVET TEŞEKKÜR ÖNEMLİ.İNŞ. BEN DE SOSYAL FOBİMDEN VE DİĞER PROBLMLERİMDEN EN KISA ZAMANDA ÖZGÜRLEŞİRİM |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' günayyyyyyyyydınnnn.. :))misss gibi bir güne daha başladım.şükürler olsun Yaratana :)) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sevincliYEHHUUU956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 AM. |