![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' seninle gelen günü bekliyorum. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Ayrı dünyaların insanları neden aynı dünyada? |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
SENİNLE GELEN GÜN :zpzp: |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' çok inanarak yazdım. bu enerji yansımış olabilir :) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Bu gece olmayacak dualara amin demek için harika bir gece...tüm olmayacak sandığınız dualarınız ışık hızıyla kabul olsun şoka girin inşallah |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' küçük seyler sevindirir ruhumu...büyük mucizelerin habercisidir ... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' En önemlisi ne biliyormusun Kendine verdiğin sözü tutabilmen... Ben sana verdiğim sözleri tutuyorum ve sen de yapabildiğin zaman, seninle AYNI olacağız. Bilmem anlatabildim mi? |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' uzun süredir yazmamışım..işler yolunda olunca böyle oluyor çok şükür :) telkinlerin 3. turundayım..haftaya bitiyor..Ramazan ayı süper geçiyor..şarj oluyorum sanki..her gün yeni bilgiler giriyor hayatıma..ve dün reikiye başladım.hayırlar olsun :)) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' “Aydınlık bir bakış açısına sahip olmana yetecek kadar güneş diliyorum. Güneşi daha çok sevmene yetecek kadar yağmur diliyorum. Ruhunu canlı tutmaya yetecek kadar mutluluk diliyorum. Yaşamdaki en küçük zevklerin,daha büyükmüş gibi algılanmasına yetecek kadar acı diliyorum. İsteklerini tatmin etmeye yetecek kadar kazanç diliyorum. Sahip olduğun her şeyi takdir etmene yetecek kadar kayıp diliyorum. Son ‘Elveda’yı atlatmana yetecek kadar ‘Merhaba’ diliyorum.” Sizin için de herşey yeterli olsun |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Merhaba Salı Bu gün mutlu olmayı seçiyorum. Zihnimde bana ağırlık yapan,beni üzen sıkan düşüncelerime son vereceğim ve gün boyu bunun hafifliğini yaşayacağım. Evrenin bana vereceği bu gücü ve kararlılığı şimdi sevgiyle kabul ediyorum.. ben çok değerliyim her halimle kendimi kucaklıyorum. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' içim kıpır kıpır... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' nerdeyse iki yıl olmuş..eskilerden kalan var mı acaba ? |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Hosgeldin nuru |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Ben eskiyim fakat pek faal olamadim |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben de eskiyim. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Once uye olmadan takip etmisligim var sonra uye oldum 2010 yilindan beri uzun zaman oldu |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben de 2009 dan beri üyeyim.çok faal olduğumu söyleyemem.siteyi takip edip paylaşımları okuyorum ama ben pek paylaşımda bulunmuyoruım. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben o kadar eskı degılmısım bunu anladım :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:45 AM. |