![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sinavlarim bitti nihayet..dun cok guzel bir dogum gunu kutlamasi yaptik.birilerini mitlu etmek ne gizel sey..: ))artik yeni kitaplarimi okumaya baslayabilirim.sonra telkin tatilimde bitiyor...bakalim beni nasil guzel seyler bekliyor... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Ve tüm denizleri sana veririm. Yüzmek istiyorsan eğer... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' telkinlere ara vermek zaman kaybı gibi gelirdi bana..ama değişimleri fark etmek için gerçekten gerekli bir uygulamaymış bunu öğrendim. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Sadece barış ve sevgiyi düşünüyorum . Bitmesini istediğimi bırakıp ; çoğalmasını , gelmesini istediğime odaklanıyorum . Sakinleşiyorum . Bu sadece değişim ... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ” Allah büyüktür ” teslimiyeti; raflardaki psikiyatri ilâçlarını tahtından edebilirdi. Yeterince teslim olabilseydik. . |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' uyandigina degmesi icin eb guzel ruya sen olmalisin..en guzel ruyada olmak icin uyanmalisin.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' copu bosalltim..dusuncelerimi secebiliyorum..olumlu olumsuz fark edip ayirabiliyorum..epeyce yol aldim.ama biliyorum ki bu yolun sonu yok.bu yolun sonu sonsuzluk...olani kabul etmek..direnmemek yeterli..akista kalabilmek yeterli..verdiklerine verceklerine sukurler olsun rabbim..bebi aydinlattigin icin sukurler olsunn..ben senin verdigine raziyimmm.bilirim ki senden gelen en hayirlisi ..tek sana el acar senden iaterim...beni hic bir kuluna muhtac etme..sendden baskasina el actirma...senden baskasina guvendirme..twk dayanagim sen ol..sevgimin kaynagi sen ol.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' hepimiz icin olsunn.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' gun gectikce daha az uyuyorum..bu da mi degisim etkisi bilemedim.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' benim cok sevdigim beni cok seven bana dogru geliyor.zamani geldiginde tamda zamaninda yanimda..hersey cok guzel olmasi gerektigi gibi su anda sukurler olsun... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' USTACA SEVMEK harika bir kitap..karşıma çıktığına göre beni bşyler için hazırlıyor..hatalarımı gördüm tek tek..şükürler olsun..içimde birşeylerin çözüldüğünü hissettim.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kitabı bitirdim..harika bir kitap..iyiki karşıma çıkmış..ne çok şey öğrendim şükürler olsun..uygulamakta nasip olsun.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Güzel şeylerin gelip beni bulmasına izin veriyorum . En iyisine layığım . Kollarımı açıyor ve zerafetle kabul ediyorum. Hayat güzel ... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Bana sevgisini sunmayanlar içimdeki sevgiyi, beni onaylamayanlar kendimi keşfetmeyi, beni anlamayanlar ifade gücümü arttırmak için benimleydiler. Onlara teşekkür ediyor ve özgür bırakıyorum... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' şimdi tekrar başlıyorum telkin dinlemeye..tatil bitti.bugün 1. : ) |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Her zaman bir çözüm vardır .. Sevgi ve barış içinde bir çözüm odaklanıyorum . Kalbimdekini , elimidekini sevgiyle paylaşıyorum .. Her şey yolunda |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Ben bugün mutluyum.Yarını Allah bilir.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' AÇIP PENCEREYİ BAĞIRSAM..YETER BU KADAR DİYE. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' YASTIĞA YÜZÜNÜ BASTIRIP DA BAĞIRABİLİRSİN :) DENEMİŞLİĞİM VARsevincli |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' BİZ VARIZ ZATEN YANINDA O BOŞLUK DA KİM OLUYORMUŞ. VER ELİNİ BİZ DE İZİN VERMEYİZ MERAK ETME YALNIZ DEĞİLSİN. O0 |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' iyiki varız956kdertyuy897 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ne guzel birgun bugun bol bol dua etmeli.sukretmelii..bol bol istemeli. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' HAYATIMDA DEĞERİNİ BİLECEĞİM ÇOK ŞEY VAR. SAHİP OLDUĞUM TÜM NİMETLER İÇİN ALLAH A ŞÜKREDİYORUM. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' suyun içindeyim..en dipte..fark çırpınmıyorum artık..suyla beraber akıyorum.uyum içinde. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' dün ne oldugu önemli değil..yarın ne olacak bilmiyorum.tek bildigim ben su an da cok mutluyum. : |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' artık durumum Stabil . |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Yaşamımda yeni kapılar açıyorum . Sevgiye , anlayışa , huzura , iyileşmeye , zenginliğe açılan kapılar önümde hazır ... Güvendeyim , bu sadece değişim... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kader..aklımın almadığı bir düzensin.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugün iyilerle, güzellerle karşılaştığımız, yüreğimize huzur üflenen şen günlerden biri olsun ;) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' tohunlar topragi delmeye basladi gibi..özgürce bulutlarin arasina karisacaklar.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yeni gun bana ne suprizlerin var..ellerin kollaein dolu geliyorsun yine : ) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bu gün mutlu olmayı seçiyorum. bugün geçmişte yaşamyacağım geleceğide düşünmeyeceğim sadece anımı yaşayıp hedefime odaklanacağım evrenin hedeflerimi gerçekleştirmesine şimdi sevgiyle izin veriyorum. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' herkesin mucizeleri oluyor benim ki nasil olmasin.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' y789 Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:27 PM. |