![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bir davetiye aldım..küçük bir kutu içinde uğur böceği..uğurböceği olma yolunda bir işaret olsun bu : ))) öyle olmasını diliyorum :) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' az önce süper bir benzetme aldım ''ÖZGÜR RUH GİBİ BŞYYSİN '' bunu kutlamalıyım skan67 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kaybettiğini kabul etmek gerekir bazen.ben kaybettim ama bu oyundan çekildiğim anlamına gelmez.yoluma devam ediyorum.hiç sarsılmadan, aynı tempo ve kararlılıkla..biliyorum ki yol üzerinde Yaratanın bana güzel süprizleri var..hepsi tek tek paketleniyor şu an da..başlıyor olanlar olmaya.. Kahverengi dallardan, pembe çiçekler açtığına göre ümitsizliğe gerek yok. . . |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' hersey muhtesem oluyor..eski nuru gitmis artik yok..istemedği bir durumla karsilasinca hala bu haldeyse..isyan bayragini cekmiyorsa..eski nuruda eser kalmamis belli : )))))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' iç savaş bittii !!!! : )))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' evren bosluk sevmezmis olee derler...kim gelecekk...kim gelecek...actim kollarimi bekliyorummmm.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Allah im beni uc yildir bununla oyaladigina gore vrdir bir hikmetin..bana goster..lutgen Allah imm.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Az kaldı geldi gelecek haziran 20 diyorum ben ;) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Allah im hurreem farkindaligi istiyorummm : ))) |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' degissin artikkk.lutfen degissin.. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' artık biliyorum korkula birer illizyon..hepsi benim istediğim kadar var..geri adım atmak yok artık..ben yürüyorum..isteyen beımle gelir..isteyen geride kalır.bugun arkadaşım beni boşuna ''ÖZGÜR RUH'' a benzetmedi ya y789 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' demek ki enerjin artık özgür bir ruh gibi. Zaten en harika duygudur özgürlük. Bence de arkadaşım. Beni seven arkamdan gelsin de ve yürü. Sonsuzluk yolcusu.Zaten yalnız geldik yalnız gidiyoruz bu dünyadan |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' beni seven arkamdan gelsin :))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' beni düşünerek söylemişş Murathan Mungan.. Yürüyüp geçeceksin, hep yürüyüp geçeceksin. Ben öyle yaptım. Hep yürüdüm. Herkesin her şeyi anlamasını bekleyemezsin. Sen yürüyüp gideceksin. Anlayan anlayacak, anlamayan anlamayacak; dünyanın hepsine yetişemezsin ki! Bilirsin ben iyi yürürüm. Murathan Mungan |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' çok yıllar önce kızılayda karşıdan karşıya geçeceğiz. Kırmızı ışıkta onlarca insan bekliyoruz. Kızılay şehrin merkezi, her zaman kalabalıktır. Derken yeşil ışık yandı. En önde duran gençlerden biri arkasına döndü ve kalabalığa seslendi " Beni seven arkamdan gelsin" üstünden kaç yıl geçti hala aklıma geldikçe gülümserim. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ee oluyor galibaa..şer sandigimdan hayir cikariyorum kendime... inaniyorum guveniyorm.. nw olursa olsun su anda olan benim icin en iyisi en guzeli en hayirlisii... olan kabulmudur.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' gün geçtikte daha iyi oluyorum..ne istediğimi biliyorum..netleşiyor herşey.. |
|
|
|
DEĞİŞEN BİŞYY VAR Kİİ BURDASIN.. :) |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' önce anlamaya çalışmayı bırak..sana video tavsiye etsem izler misin ? sorularına cevap alacağını düşünüyorom.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
|
bu çok iyiymiş teşekkürler nurusuperxy |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' evet.ben bu semineri izledikten sonra biri kafama balyozla vurdu sanki :)) hep etrafımızda arıyoruz sucluyu..yada bır suclu arıyoruz..kişisel algılamamayı ögrenmek buyuk bır nımet hayatımızda..başta kontrol edıyordum sonra kendılıgınden oluyor..kötu seylerde kolayda ıyı olanlarda da basarabılsem kısısel algılammayı y789 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Yorumdum demek yok otururken yorunulmaz arkadaş haklı yauu |
SIKILDIM DA YOK..GEVŞET SIKILAN YERİNİ y789 |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Bazen cevapları bilmeden de mutlu OLunur hayat dediğin budur. Hayat süprizlerle doludur |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bu lafı çok sevdim.. ''AKLINDAKİ BENSEM YANINDAKİNE SELAM SÖYLE'' : )) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' aklında da ben olayım yanında da |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 AM. |