![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' k8908 üsttegmen olmussummm kutlayalimmmm |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Kuantum Olumlama "Peygamber efendimiz dedi ki: Bir kapıyı sürekli çalarsanız mutlaka ses verilir, baş görülür. (O kapıyı dua ve zikirle çal.)" (Mevlana, Mesnevi 3. Cilt) Farkındalık sahibi olmayı sağladıktan sonra artık kunatum kurallarına uygun bir yaşam biçimine sahip olduk.Bakınız yaratıcıdan bir şey istediniz.örnedğin " para sahibi olmak" . Siz bu isteğinizi söylediğinizde kuant yollad...ınız.Kuant yola çıktı.İşte o yoldayken egonuz devreye girecek ve bak olmadı işte zaten annen bababn sana kızıyor biranönce şöyle yapmalısın gibi kafanı karıştıracak ve kuantını engelleyecek hamlelerde bulunur.Bu sebeple önce FARKINDALIK öğrendik.Çünkü egoyu yenersek kuantımızın önünde bir engel kalmayacak ve direk yaratıcıya ulaşacak.O sınırsız güç , bizi yaratan bize istediğimizi verecek.Elbette sükredip , isyan etmezsek.İsyan etmek egoya yenik düşmektir.Olumsuz düşünmektir. Olumlama nedir? Olumlama dua etmektir.Dinlerde dua denen şey budur.Olumlama birşeyi düzenli olarka istemektir.İslamiyette namaz kıldıktan sonra tesbih çekilir.Aynı şey tekrar edilir 33 kez.İşte bu tekrar quant yolumuzun kapanmasını sürekli olarka engelleyecektir. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugunun ruyalarimin gerceklestigi bir gun olmasini seciyorum.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' şeytanın bacağını kıramıyorum. agl34 |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kalbim daralıyor..eve gitmek uyumak istiyorum..lütfen bugun kimse gelmesin..çalışmak istemiyorum. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' nasıl başlamıştım güne..şimdi nasılım.. ayağımda pranga..kalbimde bıçak. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sana şimdi dalga dalga rengarenk sevgi ve haz-huzur, güven enerjilerini gönderiyorum.....birazdan kendine geleceksin ttli3 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ağla2TAM HERSEY SUPER DERKEN BI BAKIYORUM KI..BAŞLADIGIM NOKTADAN BILE GERIDEYIM |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' 17 Ekim: "Her sey mukemmel butunun bir parcasidir; yaptigin, soyledigin, düşündugun ve hissettigin her sey onun parcasidir. O yuzden kendini hicbir sekilde sinirlama ve kendinin, icine hep daha cok sey alarak, genisledigini ve genisledigini hisset... Asla sinirlara ulasmayacaksin cunku, sinir yoktur. Yasam sonsuzdur ve sen de o sonsuzlugun bir parcasisin. Bilincini genisletmeye devam et. Seni korkusuzca, gercek bir heyecan ve umitle bilinmeyene dogru adim attiran, icindeki o maceraci ruhun nerede? Oylece eski alisilmis yolda gune baslayip gunu bitirmek seni hicbir yere goturmez ve ruhsal olarak gelismeyi bekleyemezsin. Ilerlemeyi istemelisin ve sen bunu yapmaya karar verdiginde her yandan yardim alirsin. Ilk hareket daima senden gelmelidir. O yuzden oyalanip bekleyerek vakit kaybetme tam tersine, ileriye yonelik ilk adimi at ve yasaminda mucize ustune mucizenin gerceklestigine tanik ol. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sürekli kalmadı mı enerjilerim sende..>:( iyi değil misin şimdi? |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' direnmiyorum hiç bir duruma..teslim oluyorumm..hafifliyorum.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bir an da halden hale geçiyroum..kimse gelmesin bugun iş olmasın derken tam tersi oldu..ve ben herşeyi tüm düşünceleri kenara bırakıp sadece işimle ilgilenebildim.sadece müşteri ile ilgilene bildim..aklım karışmadan..karıştırmadan öfkelenmeden..sinirlenmeden..sadece işime odaklanarak..sevgiyle ..yani an da kalabildim..yemek içmek gibi doğal bir şekilde kendimi kontrol etmeden.. Allah ımm yaşattığın her şeye şükürler olsun..Farkı farkettırdıgın ıcın sukurler olsun.. Ben kendi en iyi halime ulaşmak için öıktım yolculuğa kazanmak yada kaybetmek için değil..isteyen benim en iyi halimle beraber yürür bu yolda..isteyen geride kalır tozumu yutar.. y789 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' 25889 brawo 956ksmileydancemusic45 |
|
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' cok sukur..soz yanimda oldukca..sarsilsamda yikilmam Allah in izniyle : )) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' cocukken camurlu su cukurlarinin uzerinden atlamayi cok severdim.ama en uzaga atlamak icin biraz geri giderdim..daha ileri gitmek icin azicik geri gitmek gerekiyyor sanirimm..bu da oyle bsyy olsun artik |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' " iyi ki vazgeçmemişsin " diyeceksin bana : ) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' o siyah golfu almaya niyet ediyorum.Allahim yolumu ac..isimi rast getir..yuzumu kara cikarma.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bu börek nasil böyle güzel oldu..sana yapiyor -muş gibi yaptigimdan mi.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' arkadaslar buraya pc den foto nasil yukluyoruz ? bana yardim edermisiniz ? |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yine yagmur basladi..mis gibi toprak koktu..seviyorum bu kokuyu..topraktan geldigim icin mi acaba ? |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' cat350098569bu gelinlik çok mu çok yakıştı bana |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben böyle bekliyorum.böyle hazırım..seni bekliyorum. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' gercekles isteklerim icin sonsuz rtesekkurler.sukurler olsun verdigin nimetlere.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Pes etmek yok. Vazgeçmek yok. Ertelemek yok. Yenilmek yok. Sabretmek var. Çabalamak var. Direnmek var. Başarmak var. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Kaderinde kim varsa, ayağına o gelecek. Kaderinde ki oysa, muhakkâk seni sevecek. . |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Herkes kendi için duydugu sevgiyi yansıtır.Kendimi koşulsuzca severek, diğerlerini de sevmeyi öğreniyorum..Kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kitaplarim hala gelmedi. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugun duzenli ve saglik beslenmeye basladim.6 dan sonra bsyy yemedim.kardesim dondurmabgetirmis elimi degil gözlerimi bile surmedim..aferin bana.bedeni seviyorum.ona iyi bakmak benim borcum.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' adadan aldogim yuzukleri parmagima taktim..azicik acta olsammm miss gibo bi uykuya hazirimm.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' BUGÜN İŞLERİMİ KOLAYCA HALLEDEİP MESAİMİ BİTİRDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ne güzel ne güzel art56art56 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' beslenme programima uydugum icin kendimi tebrik ediyorum ♥ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 PM. |