![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' hediye telkinim için şükürlerimi sunuyorumm Allah ımm sana ben ne şanslı bi insanımm böyle yahuu :))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Oysa; Ne HOŞ bir güzelliği vardır.. HAFÎF adımlarla, EZMEDEN, dikkatli HAREKETLERLE kırmadan, bu dünyadan GÜLÜMSEYEREK ve GÜLÜMSETEREK geçenlerin..! Yüreğiniz güzel bir güne kanatlansın G:)naydııııın |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Olmayacak duaya amin deme...Cümlesi ne büyük küstahlık! Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmez ! Bu büyük bir sırdır. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' aşk; dünya insanları içinde sana tanıdığım ayrıcalıktır. |
|
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' 3 telkın almıstım bır tane hedıye kampanyası varmıs :) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' tebriklersuperxy |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' tesekkurlerrr :))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' BEN Huzur ve Barışım, BEN Gücüm, BEN Varolan Herşeyim; bana daha aşağı tabiatta olan Hiçbir Şey Yaklaşamaz, çünkü BEN Işığım. Olsun ( Amin ) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Kaybetmekten mi korkuyorsun;kaybet...! Düşmekten mi korkuyorsun; düş...! Yaralanmaktan mı korkuyorsun;yaralan...! Sonra iyileş, Yeniden kalk, Yeniden başla, ... Yeniden sev, Yeniden aşık ol...! Bir daha mı düştün? Bir daha kalk. Er ya da geç beklediğin gelecek. Er ya da geç aradığın seni bulacak. Ama sen bir kez yıldın mı,korktun mu, Maskeni yüzüne geçirip kalkanlarını kuşandın mı, O zaman bitecek.beklediğin her ne ise asla gelmeyecek...! |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' her sey guzel oluyor..daha da guzellesecek biliyorum..Allah imm beni ben yapan herseye yaklasrrir bwni..bwn olmaktan alakoyanlardan uzaklastir.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' beni çok seven benimde çok sevdiğim bana geliyor... cilgin897 |
şımaracak, uğraşıp duracan sonra :)) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' çok seviyorum ya..benim şımarıklıklarımdan ona sıra gelirse şımarsın y789 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugun aldıgım ders : Sürekli dürtmekle; bir insanı beklediğiniz insan yapamazsınız. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sürekli dürtten biri olarak bu huyumu şu an dan itibaren bırakıyorum..dürttüğüm insanalrıda özgür bırakıyorum..kuş gibisiniz artık :))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' seni cok seviyorumm.. :'(:O |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' her gun yazicamm.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' EGO VE RUH Ego der ki;HAYIR Ruh der ki;EVET ... Ego der ki;Alamazsın,yapamazsın,başaramazsın Ruh der ki;Alabilirsin,yapabilirsin,başarabilirsin ... Ego der ki;Değiştiremem.Değişim korkunç. Ruh der ki;Değişim sevginin bir göstergesidir.Değişim,yaşamının çeşitliliğidir.Senin ölümün değil. Ego der ki;Yetersizim Ruh der ki;Yeterlisin seni tanrı yarattı ve sen her şeyi yapabilirsin. Ego der ki;Bu senin hatan Ruh der ki;Bu başkalarıyla ilgili değil.Karşındaki senin bilincinin yansımalarıdır. Ego der ki;Sevgi dışarıda,Sevgi sınırlı ve karşılıklı,Sevgi duruma bağlı,kaybolabilir Ruh der ki;Sevgi içinde,Sevgi sınırsız.Sevgi ölümsüz ve sevgi tek gerçek Ego der ki;Her şey kişisel;iyi ya da kötü Ruh der ki;Hiçbir şey kişisel değil.Her şey ne ise o;iyi ya da kötü yapan senin algılayışın Ego der ki;Zavallı ben.Ben kurbanım Ruh der ki;Kendi gerçeğini sen yaratıyorsun.Yaşadığın her şey ruhunun seni uyandırma çabası Ego der ki;zihnine güven Ruh der ki;kalbine güven Ego der ki;Her şeyi bilmek istiyorum Ruh der ki;Bilmen gerekenler çevrende sen sadece kabul et Ego der ki;Asla yeterli değil Ruh der ki;Her şeyden yeteri kadar var.Her an sevgiyi hisset.Kendi zihninde kendi kişisel cennetini yarat, sonra çevrendeki cennetin farkına varacaksın. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bu gün bütün vucudum ve bütün organlarımla barıştım..ikimizide hayırlı olsunn aşkımmm ♥♥♥ |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' wwwaoooowwwwwwsuperxy |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yagmur ve gunes birarada... :)) ne guzel bir gun boylee.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' basim catliyor sankkkii.niye bu agri : (( |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' köprüler kurulsun..yollar açıldı artık..şimdi tam zamanı .. |
|
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Allah imm benimicin mucizelerin var biliyorum..lutfen başlasınartık..yolumy aç. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sanirim bugun telkin dinleyemycgim.. basim :(( kafamin icinde bsyler yer degistiriyor aanki.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' seninle uyumak seninle uyanmak..sukurler olsun simdiden... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' kalbimdeki bıcagı sen sök cikar Allah imm.. :'( |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir. Duanın vaktinin geldiği gösterir. Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün, Rabbin seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir. (Mevlânâ C.Rumi) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Allah imm bana kendi arabama sahip olmayi nasip et.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' en iyisi bu gece avatari izlemek galiba :/ |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' acaba diyorum beni sevmenden korksam basima gelir misin ? bi de boyle mi denesem.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' NİYET KALBE İSTİKAMETİ ÇİZER demisler..niyetim sensin..istikametim sen.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 AM. |