![]() |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' https://www.youtube.com/watch?v=LhuT...e_gdata_player dinle bunu ♥♥ |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Yüz yıl oldu yüzünü görmeyeli, belini sarmayalı, gözünün içinde durmayalı, aklının aydınlığına sorular sormayalı, dokunmayalı sıcaklığına karnının. ... Yüz yıldır bekler beni bir şehirde bir kadın. Aynı daldaydık, aynı daldaydık. Aynı daldan düşüp ayrıldık. Aramızda yüz yıllık zaman, yol yüz yıllık. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' En kötü durumda bile sadece su soruyu sor ''Bu durumun BASİT bir çözümü olsa bu ne olurdu?'' Anında cevabımı duyacaksın.. her zaman son derece basit bir çözüm var, Yeter ki bulmaya niyet et... Ben seni bu kadar severken, seni cevapsız bırakacağımı sanmıyordun umarım fırlama;)))) Öptüm Valla Evren Evren mektubum :))) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Allah imm gonderdigin iyilesme isaretleri icin sukurler olsunn..beni sevdigini her an hissetiriyorsunn |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' günaydinnn.. :)) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' bugün mutluluk kapıları benim için ardına kadar acılsın... |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yaptığım çalışmaların kendi içimde yaşattığı değişiklikleri takip ediyorum..sevgiyle kabil ediyorum.ve artık hayatımda yaşatacağı muhtaşem yeniliklerede bedenim ve ruhumla hazırım..açtım kollarımı sevgiyle bana gel8sini izlemeye hazirim..sevgiyle kucaklamaya hazirim..başlasin olanlar olmaya :)) ben hazirim. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Rabbim işim için sana şükürler olsunn..bana benim dilediğimden daha iyisini verdiğin için şükürler olsunn.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' YAGMUR BASLADIII..BEREKET.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Neden (Gece Yolcuları) - - YouTube COK OLUMLU BI SARKI DEGIL AMA..BI KUPLEDEN BSYY OLMAZ DIYORUM :)) VE BAGIRARAK SÖYLUYORUMM SEVDİM DEYİPTE BİR GÜN SENİ KANDIRIRLARSA NOLURR SEN ONLARA UYMAAA !! :) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' çok sevmiştim bu şarkıyı ilk dinlediğimde. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ucarak geliyorumm askimm..tut beni ac kollarini..yeter bunca hasret kavusturalim yolarimi..wave44 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Değişimin sürekli olduğunu biliyorum. Değişimle ilgili tüm inançlarımı serbest bırakıyorum. En doğru zamanda ve yerde değişmek için kendime izin veriyorum. Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyorum. Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum. İlerlemek için değişiyorum |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Oya-Bora - Herşeye Hazırım Seninle - YouTube Herşeye Hazırım Seninle sevdiklerimizin ve seveceklerimizin adları ta başından yazılmıştır kalbimize ve onları bulana dek savaşırız bu karmaşık tutkular çemberinde seni ilk kez görüyorum ama sanki bir yerlerden hatırlıyorum... parlak bir ateşten çok sonra arda kalan küller olsakta her an ölmek için yaşasak kıyısında sarp bir uçurumun uçmaya hazırım inan seninle |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Başarabilirim..Ben İnanıyorum.. bana başarılaöayacağını söyleyecek binlerce insan var.felaket tellalığı yapacak binlerce insan var.beni yutmayı bekleyen tehlikeleri bana birer birer gösterecek binlerce insan var..ama yüzümdeki gülümsemeyle yola koyuluyorum..Başarabilirim ..Ben İnanıyorum..Başarılamayan şeyle uğraşırken şarkılar söylüyorum ve Başarıyorum.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' zaten çok zor dolu olanı doldurmak "avatar" ben bu filmi çok seviyorummm :)) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' hayatımda bol sevgi,bol para , yeterli zaman vesonsuz bilgi her zaman mevcut.onlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar ve ben kolayca uzanıp alıyorumm O0 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Alıntı:
|
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' boşver felaket tellalarını..sen kolları sıvayıp yola koyulmuşsun bi kere :)) yollar açılcak kimse durduramaz seni artık..sen istemedikce :)) ben biliyorum başaracaksın :) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' on kere bastım iyi ki varsın butonuna:)) |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' evet o filmi 3 kez izledim ve hala doymadım doyamadım :) |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Acaba ne zaman, belki de şimdi, inşaallah yakında, galiba hiçbir zaman, sanki her an, muhtemelen asla, herhalde hep, sanırım daha zaman var, hayırlısıyla birgün. hayırlısıyla BUGÜN !! |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' Zor zamanlarımda bana dayanma gücü veren inançlarımdan biride şudur: "ALLAH'ın bir şeyi ertelemesi, reddetmesi demek değildir." Çoğu zaman, kısa dönemde imkansız görünen bir şey, eğer sebat ederseniz uzun dönemde çok mümkün hale gelebiliyor. |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' biz zaten mucizeyiz O0 |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' şu an itibariyle rehber ruyalar ve niyetin gucu kitaplarini siparis verdim..sabirla bekliyorum.bende yapacaklari guzel degisiklikleri.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' hayırlı olsun |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' korkmayi birakmazsan korktugunu yasarsin..secim senin.. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' evet bilip de yapamamak var, yaradan bana o gücü verdi, "düşüncelerimin efendisiyim" |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' agl34 yine iki tane cikolata yedim ben niye boyle oldum bi anda .. |
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' ben de telkinlere başladım başlayalı kilo aldım iştahım açıldı |
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' yada izlemedinse dalgalara karşı filmini izle harika bir filmdir. Sevgimle |
|
|
|
Cevap: '' U M U T I Ş I Ğ I M '' sabahtan bese kadar olani yazmadim ama :) ben bu kadar yemem nornalde cok acildi istahimm yaa..bulcam bi yolunu :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:38 AM. |