Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

Işıklı yol 03-06-2013 03:00 PM

Cevap: Işık'ca

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842569)
BELKİDE HİÇ BİRİ YOK..SEN ÖYLE SANIYORSUN : )

İşte canım benim, bende yıllardır bu sorunun cevabını aradım ya. Doğru karar verebilmek için ve hislerimi doğru analiz edebilmek adına çıktım bu yola. Şimdi buradayım bakalım buradan sonra hangi limana:)

nuru 03-06-2013 03:18 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842573)
İşte canım benim, bende yıllardır bu sorunun cevabını aradım ya. Doğru karar verebilmek için ve hislerimi doğru analiz edebilmek adına çıktım bu yola. Şimdi buradayım bakalım buradan sonra hangi limana:)

başka bir açıdan bakmak.filmde bu beni çok etkilemişti.ama bak sende de değişimler var..

Işıklı yol 03-06-2013 03:32 PM

en azından artık daha yaşanılır hayat. :)

Işıklı yol 03-06-2013 04:43 PM

Huuuuuuu herkes nereye gitti ayblook

annie hall 03-06-2013 05:35 PM

Aynı dili konuşmuyosak evlilik sevgisiz ve anlayışsız bi hapishaneye döner, her ne kadar eşimiz çok iyi bi insan olsa da. Evlilik iki ruhun birbirine bağlanıp birlikte gelişip, büyüdüğü çok güzel bi şey. Ama arada o bağ yoksa aynı evin içinde yalnız ve çaresiz kalır o ruhlar. İnşallah Işık ablacım aşk bi gün gelip seni bulur. Sen aşık olunmicak bi kadın değilsin zaten :) Çabaların, emeklerin karşılık bulur inşallah. Çook mutlu ol tamam mı? Çok öptüm seni muckkk.

Işıklı yol 03-06-2013 07:17 PM

Teşekkürler anniecim. Hepimiz için kabul olsun bu duan.

Işıklı yol 03-06-2013 07:49 PM

Bir bela var ki başımda atsan atılmaz, satsan satılmaz. Allahım tez zamanda kurtarsın beni bu zulümden..

Işıklı yol 04-06-2013 12:23 AM

İki yıl terapi gördüğümü yazmıştım daha önce de sizlere. Faik Özdengül hocam. Ondan çok şey öğrendim, çok yardımını gördüm. Fakat tabi ki belirli bir ücreti vardı. Bu paraya değdiğine inanırdım birincisi yardım alıyordum. İkincisi ise, bir erkeğin oturup sizi bir saat dinlemesinden daha keyifli ne olabilir? Düşünsenize ne kadar saçmalarsanız saçmalayın sizi pür dikkat dinleyen bir erkek. Müthiş haz verici:))

gülücan 04-06-2013 01:04 AM

ve en güzeli dinleyen kişi sizi eleştirmez,(olumsuz anlamda) yargılamaz,sırlarınzı hiç kimseye anlatmaz:) daha sonra bunlarıa aleyhime kullanırmı demezsiniz:)ve sizin gerçekten doğru yolu bulmanızı ister.size ayna olur..

Işıklı yol 04-06-2013 01:06 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842615)
ve en güzeli dinleyen kişi sizi eleştirmez,(olumsuz anlamda) yargılamaz,sırlarınzı hiç kimseye anlatmaz:) daha sonra bunlarıa aleyhime kullanırmı demezsiniz:)ve sizin gerçekten doğru yolu bulmanızı ister.size ayna olur..

kesinlikle haklısın

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 PM.