![]() |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
|
Cevap: Işık'ca en azından artık daha yaşanılır hayat. :) |
Cevap: Işık'ca Huuuuuuu herkes nereye gitti ayblook |
Cevap: Işık'ca Aynı dili konuşmuyosak evlilik sevgisiz ve anlayışsız bi hapishaneye döner, her ne kadar eşimiz çok iyi bi insan olsa da. Evlilik iki ruhun birbirine bağlanıp birlikte gelişip, büyüdüğü çok güzel bi şey. Ama arada o bağ yoksa aynı evin içinde yalnız ve çaresiz kalır o ruhlar. İnşallah Işık ablacım aşk bi gün gelip seni bulur. Sen aşık olunmicak bi kadın değilsin zaten :) Çabaların, emeklerin karşılık bulur inşallah. Çook mutlu ol tamam mı? Çok öptüm seni muckkk. |
Cevap: Işık'ca Teşekkürler anniecim. Hepimiz için kabul olsun bu duan. |
Cevap: Işık'ca Bir bela var ki başımda atsan atılmaz, satsan satılmaz. Allahım tez zamanda kurtarsın beni bu zulümden.. |
Cevap: Işık'ca İki yıl terapi gördüğümü yazmıştım daha önce de sizlere. Faik Özdengül hocam. Ondan çok şey öğrendim, çok yardımını gördüm. Fakat tabi ki belirli bir ücreti vardı. Bu paraya değdiğine inanırdım birincisi yardım alıyordum. İkincisi ise, bir erkeğin oturup sizi bir saat dinlemesinden daha keyifli ne olabilir? Düşünsenize ne kadar saçmalarsanız saçmalayın sizi pür dikkat dinleyen bir erkek. Müthiş haz verici:)) |
Cevap: Işık'ca ve en güzeli dinleyen kişi sizi eleştirmez,(olumsuz anlamda) yargılamaz,sırlarınzı hiç kimseye anlatmaz:) daha sonra bunlarıa aleyhime kullanırmı demezsiniz:)ve sizin gerçekten doğru yolu bulmanızı ister.size ayna olur.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 PM. |