![]() |
Cevap: Işık'ca amin sen güzel bir birliktelik yaşıyorsun Allah nazardan saklasın kötülerin şerrinden korusun. Allah esirgesin seni ve sevdiğini... |
Cevap: Işık'ca yarın bütün gün yokum beni merak etmeyin. Beklemeyin de şehir dışında olacağım. Sevgimle IŞIK* |
Cevap: Işık'ca Rock Mafia - The Big Bang Featuring Miley Cyrus (Official Music Video) - YouTube çok sevdim ben bu şarkıyıguitarsuperxy |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca sevgili oğlum, bana dedi akşam " Anne eğer seçseydim ancak bu kadar tatlı bir anne bulabilirdim. Sen benim bitanemsin." Yüreğim kuşlar gibi havalara uçtu. Canım yavrularım, iyi ki benimlesiniz. Sizi çokkkk seviyorum... |
Cevap: Işık'ca KARŞILAŞTIRMAN GEREKEN KİŞİ KENDİNSİN... Pek çoğumuz kendimizi, kendimiz dışındaki herkesle karşılaştırırız.Sanki yaptıklarımız için birer referans noktasıdır başkaları. Ancak bu,bir çınarın kendisini bir apartmanla karşılaştırması gibi bir şeydir. Anlamsızdır. Çünkü bizler tek ve özgün kişiliklere sahibizdir. Farklı farklı koşullardan geliriz. O nedenle, kendimizi her kimle ve ne şekilde karşılaştırırsak karşılaştıralım kendimizi baltalanmış ve kendimize haksızlık etmiş oluruz DALGALARI AŞMAK |
Cevap: Işık'ca DÜŞ VE CEZA Bugüne kadar istediğiniz bazı şeylerden sonuç alamamış olabilirsiniz.DÜŞlerinizden bazılarını gerçekleştirememiş de olabilirsiniz. Bunun sonucunda istediklerinizi kendinize yasaklamış da olabilirsiniz. Sonuç alamamanızın nedeni kurduğunuz DÜŞLER MİYDİ?* Yoksa ona ulaşmak için kullandığınız yanlış araçlar mı? Eğer cevap ikinci nedense,sonuç alamadığınız için neden DÜŞlerinizi cezalandırıyorsunuz... Farklı yollardan şansınızı tekrar deneyin ve bu sefer DÜŞlerinizi suçlamayın..! DÜŞLER MASUMDUR,DAVA DÜŞMÜŞTÜR.... DALGALARI AŞMAK |
Cevap: Işık'ca insan bazen istediğini sanıyor ama bilinçaltındaki korkuları yenmediği için istedikleri olmuyor.o şeyi ele ettiği zaman olacaklar onu korkutabiliyor. bu düşünceler aklına geldiği zaman ,olumsuz enerji isteğin olmasını engelliyor. |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
Cevap: Işık'ca |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 PM. |