![]() |
Cevap: Işık'ca Bir güne daha elveda.. Artık dinlenmek vakti.. Yeni bir başlangıç olacak mı sabaha? Kim bilir? Her gün yeni bir armağan Yaratanımdan bana. Ah Allahım hakikate aç kalbimi ve yüreğimi ki duyabileyim kainatın sesini. Her zerreme Adın yazılsın ve her zerrem daima Seni ansın. Yeniden doğduğumda, dirilişim Sana kavuşmak olsun ebedi. Sonsuzca Ham olsun verdiğin tüm nimetlere. Sevgili yavrularım, iki cihanda can yoldaşım olsun. Sonsuzlukta da yanımda canımda olsunlar. Sevgili Peygamberim, Seni görebilmeyi diliyorum. Ve şefaatine erişmeyi.. Amin Mübarek Üç aylarda tüm hayırlı dualarınız kabul amelleriniz makbul olsun. İyi geceler...actionsmile |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
Cevap: Işık'ca Eveeeet, hamd olsun sabaha eriştik. Allah günümüzü bereketli ve hayırlı eylesin. Kazancımız bol ve kısmetli olsun. Allah hayra vesile kılsın. Gönüller yapmayı, umut olmayı, iyi şeyler öğrenmeyi ve öğretmeyi nasip etsin Allah. Bugün de bu duayla açıyorum sayfamı. Vira Bismillah. Herkesin yüreğinde ki dilekleri en güzeliyle nasip olsun. Günaydın güneş, günaydın kainat, günaydın Işık ve günaydın arkadaşlar. Sevgimle |
Bir güzellik taktir edildiğinde anlam kazanır. Sizin yüreğinizde benzer duygular olmasa sözlerim yüreğinize ulaşamaz, kulağınızdan içeriye yol bulamazdı. Güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Ve sizin için kucaklar dolusu çiçek, yürekler dolusu sevgi ve gökyüzüne açılan en samimi ellerden de hayırlı dilekler diliyorum. Aydınlık yollar, bereketli mallar, samimi kullar diliyorum hayatınıza.. sevgimle actionsmile |
Cevap: Işık'ca Daha önce gittiğinde sitede eksiklik olduğu hissedildi bunu çoğu üye fark etti, acaba neydi bu eksiklik derken tabi ya bize ışık olan insan yoktu dendi. Herkes aradı, insanları kendine getiren ışığını aradı, beklentisizce yardım ettiği insanlar tarafından arandı. Çünkü sen ışık saçıyorsun, farklısın, tertemiz bir kalbe sahipsin, olayların olumlu yanlarını gören pozitif bir insansın, eksikliğinin hissedilmemesi normal karşılanamazdı. İnsanlara karanlıkta ışık olmaya devam etmen takdire şayan.t678 956k |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca zaten ışık giderse ben de eskisi gibi koşarak gelmem buraya |
Cevap: Işık'ca facebooktan önce burayı açıp ışık'ın yazdıklarını okuyorum güne onunla başlıyorum ve yatmadan önce yine onun yazılarını okuyorum. hayatımıza girdi bile.... |
actionsmile |
hepinizi çokkkk seviyorummmmgirlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:29 PM. |