![]() |
Cevap: Işık'ca Ama çözemediğim şey terapi ücretlerinin neden bukadar fazla olduğu..yani kullandıkları bir materyel falanda yok :)oturup dinliyor sadece:)devlette psikolog sayısı çok az..keşke özellerde daha çok kişiye ulaşılabilme imkanı sağlansa..herkes bu hizmeti alabimeli.çünlü en çok ihtiyacımız olan şey içimizİ birilerine dökebilmek..bunun en sağlıklı yoluda psikologdan geçiyor.. |
Cevap: Işık'ca devlet hastanelerinde psikolog var, ben gidiyordum ama bir seferinde seans sonrasında randevu almayı unuttum ben, o da vermeyi unuttu :D ama var böyle birşey yani |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
Cevap: Işık'ca Bugün yeni evimin duvarına 'duvar kağıdı' seçtim. Ben çabuk karar vermekten pek hoşlanmam. Fakat üzerinde fazla düşünmeye vaktim yoktu. O yüzden hemen siparişini verdim. Fakat aldığımdan beridir "acaba doğru mu karar verdim başka desen mi olsaydı? Renkleri uygun muydu? " soruları aklımı kurcalayıp durdu, sinir oldum sinir, hala da emin değilim. Neticeyi görene kadar da olamayacam galiba. Umarım sonuç güzel olur ve ben pişman olmamdusun2 |
Cevap: Işık'ca ilk kararkar hep en iyi kararlardır bence..içindeki ses devreye girmeden o bu mu demeden..ben ne kadar düşünsemde hep il olanda karar kılarım :) |
Cevap: Işık'ca Alıntı:
|
Cevap: Işık'ca "Barış içinde köle olmaktansa, tehlike içinde özgür olmayı yeğlerim." Thomas Jefferson |
Cevap: Işık'ca Angus & Julia Stone - All Of Me lyrics - YouTube bu acinin bir tedavisi var mi belki yiyecek bir seyler almalıyım ama yemek bu boşlugu gidermeyecek ben sana açım aşkım bir baska günü daha atlattım soguk odamda arkada kalan kirintilar ve parçalarda senin hatirandan sag çiktim herseyim tamamen senin için tek gördügüm sensin herseyim tamamen senin için sen tüm ihtiyacim olansin beklemenin bir ilaci var mi galip dönen aşkları bir panzehir var mi nefret ettigim sensiz geçen her saniyeye herseyim tamamen senin için tek gördügüm sensin herseyim tamamen senin için sen tüm ihtiyacim olansin tüm bu yasam sadece ask için bu seçecegim tek yol ve her sokak ve bulvar sadece beni sana geri götürecek olan tek ask, tek ask, tek ask tek ask, tek ask, tek ask |
Cevap: Işık'ca |
Cevap: Işık'ca Yasmin levy - Naci En Alamo / zeyran34 - Dailymotion video ne zaman dinlesem taaa derinlerde çalar bu şarkı ve gözlerim yaşarır. Her defasında ağlatır beni bu şarkı |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM. |