Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Işık'ca (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622702)

gülücan 04-06-2013 01:14 AM

Cevap: Işık'ca

Ama çözemediğim şey terapi ücretlerinin neden bukadar fazla olduğu..yani kullandıkları bir materyel falanda yok :)oturup dinliyor sadece:)devlette psikolog sayısı çok az..keşke özellerde daha çok kişiye ulaşılabilme imkanı sağlansa..herkes bu hizmeti alabimeli.çünlü en çok ihtiyacımız olan şey içimizİ birilerine dökebilmek..bunun en sağlıklı yoluda psikologdan geçiyor..

maviinci 04-06-2013 09:04 AM

devlet hastanelerinde psikolog var, ben gidiyordum ama bir seferinde seans sonrasında randevu almayı unuttum ben, o da vermeyi unuttu :D ama var böyle birşey yani

Işıklı yol 04-06-2013 09:11 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842618)
Ama çözemediğim şey terapi ücretlerinin neden bukadar fazla olduğu..yani kullandıkları bir materyel falanda yok :)oturup dinliyor sadece:)devlette psikolog sayısı çok az..keşke özellerde daha çok kişiye ulaşılabilme imkanı sağlansa..herkes bu hizmeti alabimeli.çünlü en çok ihtiyacımız olan şey içimizİ birilerine dökebilmek..bunun en sağlıklı yoluda psikologdan geçiyor..

çok çok haklısınız. Ben yavrum için gittim. Onu götürdüm seans sonrasında 180 tl istediler en az beş seans gerekli yavrum ücreti duyunca müthiş bir hayal kırıklığı yaşadı. Şimdilerde oda benimle telkin dinliyor ve geçen seneye oranla çok çok daha iyi. Bizde karar verdik evden bir psikolog çıkarcaz:) Küçük oğlum psikolojiyi kazanırsa hepimizi bedava tedavi edecek:)))

Işıklı yol 05-06-2013 12:00 AM

Bugün yeni evimin duvarına 'duvar kağıdı' seçtim. Ben çabuk karar vermekten pek hoşlanmam. Fakat üzerinde fazla düşünmeye vaktim yoktu. O yüzden hemen siparişini verdim. Fakat aldığımdan beridir "acaba doğru mu karar verdim başka desen mi olsaydı? Renkleri uygun muydu? " soruları aklımı kurcalayıp durdu, sinir oldum sinir, hala da emin değilim. Neticeyi görene kadar da olamayacam galiba. Umarım sonuç güzel olur ve ben pişman olmamdusun2

nuru 05-06-2013 12:04 AM

ilk kararkar hep en iyi kararlardır bence..içindeki ses devreye girmeden o bu mu demeden..ben ne kadar düşünsemde hep il olanda karar kılarım :)

Işıklı yol 05-06-2013 12:17 AM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842698)
ilk kararkar hep en iyi kararlardır bence..içindeki ses devreye girmeden o bu mu demeden..ben ne kadar düşünsemde hep il olanda karar kılarım :)

iyide zaten çok düşünerek karar verdim. Acele karar verdim, bundan pek hoşlanmam

Işıklı yol 05-06-2013 08:45 AM

"Barış içinde köle olmaktansa, tehlike içinde özgür olmayı yeğlerim."
Thomas Jefferson

Işıklı yol 06-06-2013 09:37 AM

Angus & Julia Stone - All Of Me lyrics - YouTube

bu acinin bir tedavisi var mi
belki yiyecek bir seyler almalıyım
ama yemek bu boşlugu gidermeyecek
ben sana açım aşkım

bir baska günü daha atlattım
soguk odamda
arkada kalan kirintilar ve parçalarda
senin hatirandan sag çiktim

herseyim tamamen senin için
tek gördügüm sensin
sen tüm ihtiyacim olansin

beklemenin bir ilaci var mi
galip dönen aşkları
bir panzehir var mi nefret ettigim
sensiz geçen her saniyeye

tek gördügüm sensin
sen tüm ihtiyacim olansin

tüm bu yasam sadece ask için
bu seçecegim tek yol
ve her sokak ve bulvar
sadece beni sana geri götürecek olan

tek ask, tek ask, tek ask
tek ask, tek ask, tek ask

Işıklı yol 06-06-2013 10:00 AM

Sezen Aksu - Hadi Beni Yine Sev Yeniden SEV - YouTube

Işıklı yol 06-06-2013 10:50 AM

Yasmin levy - Naci En Alamo / zeyran34 - Dailymotion video

ne zaman dinlesem taaa derinlerde çalar bu şarkı ve gözlerim yaşarır. Her defasında ağlatır beni bu şarkı

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM.