Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öss Destek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=140)
-   -   Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463812)

:angel: 15-07-2010 03:25 PM

Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

arkadaşlar ben çok kararsızım meslek lisesinden mezun oldum ama sadece ygs ye girdim meslek yüksek okuluna gitsem mi acaba alan dışı tercih yapmak istiyorum 2 yıllıklar nasıl hangi bölümler iyidir yardım lütfen..

:angel: 15-07-2010 03:27 PM

yoksa seneye mi hazırlansam ama tekrar baştan başlamak zor geliyor bana ne yapmalıyım 2 yıllık okuyup dgs ile geçiş mi yapsam 4 yıllığa oda çok uzun sürer off ya napıyım ben arkadaşlar yardım lütfen..

:angel: 15-07-2010 03:32 PM

kimse yok muu:(

bigokyanus 15-07-2010 03:37 PM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757736)
yoksa seneye mi hazırlansam ama tekrar baştan başlamak zor geliyor bana ne yapmalıyım 2 yıllık okuyup dgs ile geçiş mi yapsam 4 yıllığa oda çok uzun sürer off ya napıyım ben arkadaşlar yardım lütfen..

Tekrar ders çalışmanın zor olduğunu düşünüyor ve 2 yıllık tercih yapmayı da çok istemiyorsun anladığım kadarıyla...

Kendini 4-5 yıl sonra nerede görüyorsun ve nerede görmek istersin? Sen bunun cevabını verdiğinde inanıyorum ki tüm soruların cevap bulmuş olacak. Başarılar.....actionsmile

:angel: 15-07-2010 03:41 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757739)
Tekrar ders çalışmanın zor olduğunu düşünüyor ve 2 yıllık tercih yapmayı da çok istemiyorsun anladığım kadarıyla...

Kendini 4-5 yıl sonra nerede görüyorsun ve nerede görmek istersin? Sen bunun cevabını verdiğinde inanıyorum ki tüm soruların cevap bulmuş olacak. Başarılar.....actionsmile

nerede görmek istediğime de karar veremiyorum kiağla2

bigokyanus 15-07-2010 03:50 PM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757740)
nerede görmek istediğime de karar veremiyorum kiağla2

Sorumu değiştirdim o zaman , kardeşin var ve tercih yapacak önerin ne olurdu , eminim ki onun için en iyisini isterdin...

:angel: 15-07-2010 03:53 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757741)
Sorumu değiştirdim o zaman , kardeşin var ve tercih yapacak önerin ne olurdu , eminim ki onun için en iyisini isterdin...

tabii ki en iyisini isterdim...

bigokyanus 15-07-2010 03:55 PM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757742)
tabii ki en iyisini isterdim...

Peki en iyisi nedir?

:angel: 15-07-2010 03:58 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757743)
Peki en iyisi nedir?

kardeşim zaten inşaat mühendisi olmak istiyor bizde onu istiyoruz yani..neutrali5

bigokyanus 15-07-2010 04:12 PM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757744)
kardeşim zaten inşaat mühendisi olmak istiyor bizde onu istiyoruz yani..neutrali5

Anlatamadım sanırım şöyle sorayım o zaman en samimi arkadaşın var ve ne yapmak istediğini bilmiyor , 2 yıllık mı yazsın, yoksa seneye tekrar mı hazırlansın...

Not: Dikey geçiş ya da yatay geçiş sandığın kadar kolay değil. Mimari restarosyanda da iş sıkıntısı yaşayabilirsin. Mimarlıkta zor değil bence zevkli bir bölüm severek ve isteyerek yaptıktan sonra hem kolay gelir hem de mutlu yaşarsın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM.