![]() |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? arkadaşlar ben çok kararsızım meslek lisesinden mezun oldum ama sadece ygs ye girdim meslek yüksek okuluna gitsem mi acaba alan dışı tercih yapmak istiyorum 2 yıllıklar nasıl hangi bölümler iyidir yardım lütfen.. |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? yoksa seneye mi hazırlansam ama tekrar baştan başlamak zor geliyor bana ne yapmalıyım 2 yıllık okuyup dgs ile geçiş mi yapsam 4 yıllığa oda çok uzun sürer off ya napıyım ben arkadaşlar yardım lütfen.. |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? kimse yok muu:( |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Alıntı:
Kendini 4-5 yıl sonra nerede görüyorsun ve nerede görmek istersin? Sen bunun cevabını verdiğinde inanıyorum ki tüm soruların cevap bulmuş olacak. Başarılar.....actionsmile |
|
Sorumu değiştirdim o zaman , kardeşin var ve tercih yapacak önerin ne olurdu , eminim ki onun için en iyisini isterdin... |
|
Peki en iyisi nedir? |
|
Not: Dikey geçiş ya da yatay geçiş sandığın kadar kolay değil. Mimari restarosyanda da iş sıkıntısı yaşayabilirsin. Mimarlıkta zor değil bence zevkli bir bölüm severek ve isteyerek yaptıktan sonra hem kolay gelir hem de mutlu yaşarsın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM. |