Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öss Destek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=140)
-   -   Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463812)

:angel: 15-07-2010 04:14 PM

Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

seneye hazırlansın isterse tabii..

bigokyanus 15-07-2010 04:17 PM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757746)
seneye hazırlansın isterse tabii..

İstemediği bölümü okumaktansa seneye tekrar hazırlanması en iyisi olur kanaatindeyim . Yani bence sorularının yanıtını buldun gibi...sapkal89

:angel: 15-07-2010 04:21 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757747)
İstemediği bölümü okumaktansa seneye tekrar hazırlanması en iyisi olur kanaatindeyim . Yani bence sorularının yanıtını buldun gibi...sapkal89

ben bi sene daha çalışmayı aynı konulara sıkıcı buluyorum sorun bu zaten keşke bu sene daha fazla çalışsaydımağla2

bigokyanus 15-07-2010 04:25 PM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757748)
ben bi sene daha çalışmayı aynı konulara sıkıcı buluyorum sorun bu zaten keşke bu sene daha fazla çalışsaydımağla2

Keşke ile başlayan cümle anlamsızdır, pişmanlık yok vardır her işte bir hayır.

Neden sıkıcı diye bakıyorsun ki bilmediklerin ve öğrenmediklerin varmış onları öğreneceksin ve kendini geliştireceksin daha ne olsun... Kendine bi süre ver bittikten sonra da çok güzel ve zevk alarak çalışmalara başla ... 1 yıl sıkacaksın ama ömür boyu rahat edeceksin.

Neptün 15-07-2010 04:26 PM

Evet, sınav sonuçları pek iyi gelmedi sanırım. Ben de girdim bu sınava. Bugün sonuçlara baktım fakat hiçbir şey anlamadım. Sınav sistemi çok değişmiş. Nasıl anlaşılıyor? Yabancı dilden girdim ben.

:angel: 15-07-2010 04:29 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757749)
Keşke ile başlayan cümle anlamsızdır, pişmanlık yok vardır her işte bir hayır.

Neden sıkıcı diye bakıyorsun ki bilmediklerin ve öğrenmediklerin varmış onları öğreneceksin ve kendini geliştireceksin daha ne olsun... Kendine bi süre ver bittikten sonra da çok güzel ve zevk alarak çalışmalara başla ... 1 yıl sıkacaksın ama ömür boyu rahat edeceksin.

evet bende öyle düşünüyordum ama şimdi karamsarlaşmaya başladım arkadaşlarım gidince ben burada kalıcam ona üzülüyorum aslında:(

bigokyanus 15-07-2010 04:33 PM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757751)
evet bende öyle düşünüyordum ama şimdi karamsarlaşmaya başladım arkadaşlarım gidince ben burada kalıcam ona üzülüyorum aslında:(

Bak güzelim şimdi otur ve sakinleş ya da çık biraz dışarı ve kafa dağıt.

Seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben de geçtim geçtiğin yollardan ilk yıl giremedim ya da girmeyi istemedim, 2. yıl bilmeden makina mühendisliği yazdım ve kazandım fakat girdiğim bölüm hakkında hiçbir bilgim yoktu.

Senin yaşadığın üzüntüleri , kaygıları , endişeleri , bilinmezlikleri her şeyi çoğu insan gibi yaşadım. Bir süre sonra bulunduğun duruma adapte olman ve üzüntü halinden kurtulman lazım. Yoksa toparlayıp çok güçlü bir şekilde yola devam edemezsin . Daha çok gençsin ve önünde seni bekleyen çok daha güzel arkadaşlıklar hatta dostluklar olacaktır.

Şunu unutma başına ne geldiyse senin hayrınadır... y789

:angel: 15-07-2010 04:36 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757752)
Bak güzelim şimdi otur ve sakinleş ya da çık biraz dışarı ve kafa dağıt.

Seni yanlış yönlendirmek istemem ama ben de geçtim geçtiğin yollardan ilk yıl giremedim ya da girmeyi istemedim, 2. yıl bilmeden makina mühendisliği yazdım ve kazandım fakat girdiğim bölüm hakkında hiçbir bilgim yoktu.

Senin yaşadığın üzüntüleri , kaygıları , endişeleri , bilinmezlikleri her şeyi çoğu insan gibi yaşadım. Bir süre sonra bulunduğun duruma adapte olman ve üzüntü halinden kurtulman lazım. Yoksa toparlayıp çok güçlü bir şekilde yola devam edemezsin . Daha çok gençsin ve önünde seni bekleyen çok daha güzel arkadaşlıklar hatta dostluklar olacaktır.

Şunu unutma başına ne geldiyse senin hayrınadır... y789

teşekkür ederim yardımlarınız için çok sağolunactionsmile

bigokyanus 15-07-2010 04:44 PM

Alıntı:

:angel: Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757753)
teşekkür ederim yardımlarınız için çok sağolunactionsmile

Rica ederim bir notu da iletmek isterim. Ben hep doktor olmak istemiştim ama mühendis oldum işimi sevsem de doktorluk hep bir ukte olarak malesef içimde ve ne zaman hastaneye gidip bi doktor görsem içim burkuluyor .

Demek istediğim istemediğin bir bölümde okuyup istemediğin bir işi yapmaktansa bir yıl daha dişini sıkıp, şartları zorlayıp istediğin bölüme yerleşmen naçizane tavsiyemdir.

Her daim sağlık ve huzurla gülekal emi...sapkal89

Neptün 15-07-2010 04:51 PM

Puan sistemi konusnda yardımcı olabilicek birisi var mı aceP?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:40 AM.