![]() |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Alıntı:
|
|
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? ayyy ne kadarda az kalmis oyle :-) amaan ani yasicam hic beklemicem ^^ baharcim snn is tamam :):) |
sevilaycım çok teşekkürler girlhahasen birtanesin k8908 bak hissediyorum işe yarıyory789 boyumda uzuyor zaten.herşey süperblissykendinize iyi bakınnnt678 |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? slm arkadaşlar sonuçlar ayın 12 sinde açıklanacak dedi bir kaç arkadaş.doğru mu acaba dusun2net bişey de demiyolar ki.bilen varsa paylaşsın lütfen. |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? arkadaşlar kpss cevap anahtarına ve sorularına ulaşabilen varmı..ben bulamadım.. |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? slm ark.lar ne alemdeyiz.saat 8 daha 2 saat var.çok heycanlıyım yaa akşam uyuyamadım zaten.herkes için hayırlısı olur inş. |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? biran önce açıklansada tercihlere başlasak ben daha çok tercih sonuçlarını çok merak ediyrm ... |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? son yarım saat çok az kaldı heycandan ölüyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |