![]() |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Lys sonuçları açıklandığı gün mü tercih klavuzları yayınlanıyordu? Tercih işlemleri ne zaman yapılıyor? bilen arkadaşlar var mı? Ben sınava yıllar sonra tekrar girdim de unutmuşum :DD |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? lys sonuçları açıklandığı gün mü tercih klavuzları yayımlanıyordu? tercihleri ne zaman yapıyorduk? sınava yıllar sonra tekrar girdim de unutmuşum :DD |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Alıntı:
cnm lise mezunlari icin bu kpss son firsatti .hatirlyosan soylemistim gecen sene mezun oldum dye y789 keske girseydn neyse saglik olsn partysmiley bn snn icin iki nokta yaparm. snde bna dua et y789 |
|
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? ayyy bnde bnde sevincli \ yapcam valla hem sna hem kndme hem kardesme girlhaha sn sdece kndne guven sisteme guven inan. boooll duayla dvm et cnm bnm basaricaz music45 |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? walla yapacaksan adım belkız deil söyleyeyim .yapacaksan bahar diye yap lütfeeeen.utananadamşimdiden çok teşekkürler canım128956herşeye güveniyorum sisteme kendime sana hatta yök e bile ...wave44 kalın sağlıcakla.... |
bahar gec kaldin girlhaha neyse bi tane dha yaparmmmmm mucxx y789 |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? süpersinn canım yaak8908 çok teşekkür ediyorum öptümmmmmmmm.girlhaha |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? sonuclar ne zaman acıklanacak ya |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? sonuclar ne zaman acıklanırpartysmiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 AM. |