Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öss Destek (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=140)
-   -   Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463812)

zahiri 15-07-2010 07:09 PM

Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı???

ahhh ah kimsenin cozmus oldugunu sanmiyorum gercekten sevincli

askiya aldim dershanemle gorusup halledicem artik :zpzp:

belkız 17-07-2010 05:26 PM

arkadaşlar bu sıralamalar yanlışmış galiba.
inş. yanlış değildir çok umutlanmıştım

mu@z 17-07-2010 05:51 PM

Alıntı:

belkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757972)

nasıl yani?

Işıldayan Safir 17-07-2010 07:30 PM

Alıntı:

Ösym bunu ilk defa yapmıyor. Endişelenmeyin. Yaptıkları hataları düzeltmiyorlar çünkü. Bu arada olan hakkı yenenlere oluyor ne yazık ki.

Küp 17-07-2010 10:37 PM

bende bu sene 12 ye geçtim daha hazırlanma aşamasındayım yanisevincliy789

tuba_erva 18-07-2010 01:08 PM

Alıntı:

ösym baskanı herzamankı gıbı hata yok dıyor ama var gecen senekı sıralama ıle bu sene klavuzdakı bırbırını tutmuyor ..kime sorsam gecen seneye güvenerek yapacak..ama ben hıcbırsey anlamadım sallama tercıh yapcam o derece..herkes bırsey dıyor..puana göreden cok sıralamaya göre yapın dıyorlar o nasıl olacak ..anlayan varsa banada anlatsınsad456

belkız 18-07-2010 07:21 PM

Alıntı:

tuba_erva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758031)
ösym baskanı herzamankı gıbı hata yok dıyor ama var gecen senekı sıralama ıle bu sene klavuzdakı bırbırını tutmuyor ..kime sorsam gecen seneye güvenerek yapacak..ama ben hıcbırsey anlamadım sallama tercıh yapcam o derece..herkes bırsey dıyor..puana göreden cok sıralamaya göre yapın dıyorlar o nasıl olacak ..anlayan varsa banada anlatsınsad456

aynı durumdayız tubacım.kafam çok karışık birde daha puan düşebilirmiş de.
puan önemli değil tabiki sıralamalara bakmamız lazım.ben halen hatalı olduğunu düşünüyorum ama ösym başkanı belirgin bir hata yok dedi.
allah yardımcımız olsun...

tuba_erva 19-07-2010 01:59 AM

Alıntı:

belkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 758066)
aynı durumdayız tubacım.kafam çok karışık birde daha puan düşebilirmiş de.
puan önemli değil tabiki sıralamalara bakmamız lazım.ben halen hatalı olduğunu düşünüyorum ama ösym başkanı belirgin bir hata yok dedi.
allah yardımcımız olsun...

ben tüm gün pc basında klavuza baktım boynum agrıdı o derece şuan gece 1:50 ancak uyumaya gıdecegım..
puana hıc bakmadım sıralamaya baktım
canım sana tavsıyem 2009 sıralamasına da bak 2010 a da..
ıkısını de cıkardım yazdım deftere arada cok fark varcoffe2
kesin yerlesırım dıyebılecegım 8 unıversıte cıktı benım..digerlerıne de 2009 sıralaması ıle bır ıhtımal düşerse
30 tercıhını de doldur ölü tercıh yapma
yanı en yüksek basarı sıralamandan düşüğe dogru yap
baska aklıma gelenlerde yazayım
özel unvlerın hepsıne nerede ıse gırebılıyorum =) ama param yok8977
burslu üniversitelerde sınıfta kalmadıgın sürece sorun yok tam burslularda gecerlı bu dedıgım
ayrıntılı bilgi için yazmadan önce unıversıtelerın sıtelerını tıkla yeterlı bılgı var..
yurtdısı düşünürsen onu da arastırdım puanları düşük ama gıdenlerin yorumları cok kötü son ıhtımal buraya gelın dıyolar..hapisten kacsam dahı gelecegım en son yer burasıark5
sımdılık aklıma gelenler böyle

ben ygs2den tercıh yapacagım
ama hala kararsızım tutacagını bıle bıle büyük ihtımal
cunku hem calısıp hem okuyacagım kpss sınavımda var atandıgım yerı yazsam seneye mı bıraksam dıye dusunuyorum unıversıteyı
ama hersene zaman kaybı ve hersene sınav sıstemı daha da zorlasıyor
üstelik bu sene sınava gırenlerın sayısı cok az böyle bır fırsat elıme gecermı bır daha bılmıyorum ..
bı yandan da acele etmesemmı dıyorum

...

kafana takılan bır soru olursa yardımcı olmaya calısırım sıkma canını 26sında baslıyor tercıhler daha var
yarın klavuz yayınlanacak netten bakmakla olmuyor boynum tutuldu ben yarın klavuzu da alacagım..
ösym baskanı acıklamada yapacak bakalım hakkımızda hayırlısı..b456

belkız 19-07-2010 11:52 PM

teşekkürle bilgilerin için bende bayaa inceledim klavuzu bu klavuza göre istediğim yer gelebilir ama 2009 a göre bakarsak gelmiyor. ben bu klavuza göre tercih yapmayı düşünüyorum.bakalım inş. gelir. herkese booll şanss

enness 20-07-2010 01:29 AM

kılavuza göre tercih yaparsanız açıkta kalabilirsiniz dikkat edin.2009 başarı sıralamalarına göre yaparsanız daha sağlıklı olur benden söylemesi.o kılavuzda en az yüzde 50 hata payı var.neymiş efendim doğru değilmiş ama yanlışda değilmiş ünal yarımağana göre tabiii:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 AM.