![]() |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? ahhh ah kimsenin cozmus oldugunu sanmiyorum gercekten sevincli askiya aldim dershanemle gorusup halledicem artik :zpzp: |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? arkadaşlar bu sıralamalar yanlışmış galiba. inş. yanlış değildir çok umutlanmıştım |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? Alıntı:
|
|
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? bende bu sene 12 ye geçtim daha hazırlanma aşamasındayım yanisevincliy789 |
|
puan önemli değil tabiki sıralamalara bakmamız lazım.ben halen hatalı olduğunu düşünüyorum ama ösym başkanı belirgin bir hata yok dedi. allah yardımcımız olsun... |
puana hıc bakmadım sıralamaya baktım canım sana tavsıyem 2009 sıralamasına da bak 2010 a da.. ıkısını de cıkardım yazdım deftere arada cok fark varcoffe2 kesin yerlesırım dıyebılecegım 8 unıversıte cıktı benım..digerlerıne de 2009 sıralaması ıle bır ıhtımal düşerse 30 tercıhını de doldur ölü tercıh yapma yanı en yüksek basarı sıralamandan düşüğe dogru yap baska aklıma gelenlerde yazayım özel unvlerın hepsıne nerede ıse gırebılıyorum =) ama param yok8977 burslu üniversitelerde sınıfta kalmadıgın sürece sorun yok tam burslularda gecerlı bu dedıgım ayrıntılı bilgi için yazmadan önce unıversıtelerın sıtelerını tıkla yeterlı bılgı var.. yurtdısı düşünürsen onu da arastırdım puanları düşük ama gıdenlerin yorumları cok kötü son ıhtımal buraya gelın dıyolar..hapisten kacsam dahı gelecegım en son yer burasıark5 sımdılık aklıma gelenler böyle ben ygs2den tercıh yapacagım ama hala kararsızım tutacagını bıle bıle büyük ihtımal cunku hem calısıp hem okuyacagım kpss sınavımda var atandıgım yerı yazsam seneye mı bıraksam dıye dusunuyorum unıversıteyı ama hersene zaman kaybı ve hersene sınav sıstemı daha da zorlasıyor üstelik bu sene sınava gırenlerın sayısı cok az böyle bır fırsat elıme gecermı bır daha bılmıyorum .. bı yandan da acele etmesemmı dıyorum ... kafana takılan bır soru olursa yardımcı olmaya calısırım sıkma canını 26sında baslıyor tercıhler daha var yarın klavuz yayınlanacak netten bakmakla olmuyor boynum tutuldu ben yarın klavuzu da alacagım.. ösym baskanı acıklamada yapacak bakalım hakkımızda hayırlısı..b456 |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? teşekkürle bilgilerin için bende bayaa inceledim klavuzu bu klavuza göre istediğim yer gelebilir ama 2009 a göre bakarsak gelmiyor. ben bu klavuza göre tercih yapmayı düşünüyorum.bakalım inş. gelir. herkese booll şanss |
Cevap: Ygs ve Lys sınavına hazırlanan Varmı??? kılavuza göre tercih yaparsanız açıkta kalabilirsiniz dikkat edin.2009 başarı sıralamalarına göre yaparsanız daha sağlıklı olur benden söylemesi.o kılavuzda en az yüzde 50 hata payı var.neymiş efendim doğru değilmiş ama yanlışda değilmiş ünal yarımağana göre tabiii:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 AM. |