![]() |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı:
yaşasın her yerin köy kalması... |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az gülmek güzel birşey AMA http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-ogretir.html bu KONU mantığın ne olduğunu açıklıyor yada açıklamaya çalışıyor .. bu yazının şuan okunma sayısı 20 . -------------------------------- güldüren şeyler mesela mantık konusundan 2 gün sonra açılan bir konunun okunma sayısı 30+ konu da http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kornanin.html tamam gülmek güzel birşey ama biraz amacımıza uygun şekilde hareket edelim . * sadece teşekkürden bahsediyoruz birazda buradan düzeltmek lazım ...................... |
|
Cevap: neden yorumlar bu kadar az bu arada bu konuyu açanın son aktivitesi yarın 1 ay olacak :) .. Son Aktivitesi: 16-11-2011 12:47 |
Teşekkür butonu var farkında mıyız? Konuyu açan aktif olmasa ne olur aktif ve rahatsızlığını belirten üyelere vesile oldu arakadaş. :)) Teşekkür konusunda ben de birkaç birşey söyleme ihtiyacı hissediyorum. Bir kere beğendiğim yazılar için mutlaka teşekkür butonunu kullanıyorum. Sonra sıkı takip ettiğim başlıkları takip etmede de faydasını görüyorum. Sırf "teşekkürler" yazan mesajları görmekten hoşlanmıyorum. Çünkü bunun için zaten bir buton var ve ben bir başlığa girdiğimde insanların deneyimlerini, sorularını, bu sorulara verilen cevapları ve insanların yorumlarını okumak istiyorum. Sadece teşekkürler yazan arkadaşların mesajı orada boş yer kaplıyor. Teşekkürü cümle içinde kullanıp da yanında bir takım duygu mesajları yazanları dışında tutuyorum. Bazen o butona basmak anlamsız kaldığında ben de yazmışımdır içinde teşekkür bulunduran mesaj ama bunu alışkanlık haline getirmemeyi seçiyorum, seçtim. |
Oyun kategorisini kapatmasaydım iyice zıvanadan çıkılıcaktı da o kategoriyi kapattım Allah'tan. Millet giriyo kendinden önceki için bir kelime söyle, yok 3 arkadaşının adını yaz, sonraki mesajın sahibini bil vs. saçma sapan şeyler. Bir de durmadan bunlara yanıt veriyorlar. Üşenmeden. Bir de kapatınca da tepki gösterenler oldu. Niye oyunları kapattınız diye. Bunun için kullanılan çok uygun bir tabir var da söylemek istemiyorum burada. khkh56 Yani hani bazen deniliyor ya konulara yapılan yorumların azlığı ile ilgili olarak ya görmemiştir ya da söyleyecek bir şey bulamamıştır diye. Doğru bir bakıma. Söylenmesi gereken şeyleri söylemek yerine boş işlerle uğraşmak daha kolay geliyor bize. Bir insan durmadan böyle abukluklara vakit ayırırsa söyleyecek bir şey de bulamaz elbette. khkh56 Ama yine de en büyük etken okumayı sevmeyen insanların çokluğu. Sevmiyorlar, istemiyorlar. |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az MaLeseF haKLısın :S .. mizah bölümünü de mi tek e indirsek herkes ne mizah yapacaksa tek bir konudan yapsa :) bence çok mantıklı .. şekil A :) .. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post813889 |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Ayy nolur bana link verme. Ben hiç hoşlanmıyorum zaten bu tür konulardan. Ama dediğin çok zor bir iş. Ben kesinlikle uğraşmam ve sen de uğraşamazsın. O kadar konuyu birleştirmek neredeyse imkansız ve güzel ve değerli vaktine yazık olur. |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az birleştirmek :) ? direk silelim .. ama mesaj sayısı için konu açanların çabaları heba olacak o ayrı bir konu sevincli happy6 :zpzp: |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Vur dedik öldürdün. khkh56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:11 AM. |