![]() |
Neden Yorumlar Bu Kadar Çok? Aktif olarak sitede epey kişi görünüyor. Ama yorumlar az. Yeni konular az.Keşke herkes aktif olarak paylaşıma katılsa. Herkesin düşüncelerinden yararlansak, ya da yardımcı olsak. Sebebini merak ettim. Herkesin foruma katılmasını diliyorum :) |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az güzel dileklerine katılıyorumm..senin gibi herkese yardım etmek isteyen kişiler arttıkca yardımlaşmada artacaktır..olsun halde sevgiler.. |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az ben bilmediğim konularda yorum yapmak istemiyorum :) .. bu aralar millet tatilde yada tatil dönüşünde 10 gün sonra site canlanır .. tatilde derken :d öğretmenler gibi evlerinde değil :d şehir dışında :) |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Sevgili herdaimmutlukız(bu arada nickini çok sevdim) seni sorduğun bu sorudan dolayı kutluyorum önce. Evet zaman zaman forum daha canlı aktif oluyor ama yine bu iyi hali bir kaç hafta önce çok daha durgundu. Tabi insan biraz üzülüyor öyle olunca. Bu arada eski konuları okurken arkadaşlarımızkonulara kendi yorumlarını ekleyerek o konuları güncel yapabilir . Zaten zaman zaman da bu yapılıyor. Bazı üyeler forum kullanımını ya bilmiyor ya da az biliyor ama bu bir sorun değil bence bir bilene sorulabilir. Sorulan sorularla ilgili bilgisi olan insanların sevgiyle bu bilgilerini paylaşacaklarını düşünüyorum. Aktif görünen kişiler belki henüz birşeyleri araştırma veya öğrenme safhasında da olabilir. Tabi bir tarafda da sesszi bir üye çoğunluğunun olduğunu malum. Onların da zamanı gelince deneyimlerini paylaşmayı seçeceklerine inanıyorum. Ne olursa olsun paylaşılanların herkesin en yüksek hayrına olmasını dilerim. Aktif de olsa durgun da olsa bu forumu çok seviyorum. Mutlu günler... |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Biz de seni cok seviyoruz sweet.... Ozelden mesaj atiyom simdi ozledim seni:) |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az beni özleyen yokmuuuuu :D |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı:
|
|
Mutlu kal emi:) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM. |