Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öneri ve İstekleriniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=312)
-   -   Neden Yorumlar Bu Kadar Çok? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=620037)

sweeet 15-11-2011 12:45 PM

Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Sevgili gülsem açılan her sayfada aşağıdaki gibi bir bölüm bulunuyor sayfanın üst kısımlarında saatin olduğu yerde. Buradan "My Post"(Benim Forum Mesajlarım anlamına geliyor) kısmına girersen en son yazdığın mesajları da hatta forumda tüm yazdığın mesajları da bulabilirsin böylece sana cevap gelmiş mi gelmemiş mi belki daha rahat bulursun. Kaybettiğin konuları da başlığını biliyorsan Arama kısmını kullanarak yine bu kısım da her sayfanın sayfanın üst kısmında yer alıyor oradan bulabilirsin. Ya da forumda merak ettiğin bir başlığı ararken çeşitli anahtar kelimeler girerek o konuyla ilgili yazıların listesini yine arama bölümünü kullanarak bulabilrsin. Daha detaylı aramalar da var.

Profiliniz My Posts My Contacts

gülsem 15-11-2011 02:31 PM

teşekkür ederim ben aylardır o bölümü my foto algılıyorum

azraist_24 15-11-2011 08:11 PM

Ben inaniyorum, bir kac gune kalmaz ker konuya bir yorum yazip iyisiyle kotusuyle paylasim icerisinde olacagimiza:)

herdaimmutlukız 15-11-2011 10:37 PM

My post bölümünün açıklanması iyi olmuş. Orayı ben de bilmiyordum. Kendi kendime bulmaya çalışıyordum gönderilerimi. Teşekkürler..

Janer 15-11-2011 11:11 PM

Alıntı:

gülsem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811310)
teşekkür ederim ben aylardır o bölümü my foto algılıyorum

:D hiç güleceğim yoktu sevincli :D Post = Posta dan aklında kalsın gönderi göndermek :) y789

matri 15-11-2011 11:18 PM

yorumlari arttiracak fikirler ortaya atmak lazim, soru cevap bir takim yazimlar olabilir, boylece katki orani yukselir, derim :) bazen boyle yazar gecerim .P

herdaimmutlukız 15-11-2011 11:24 PM

Evet çoğunluğa hitap eden tartışma konuları olabilir. Başlangıcı sizden alalım :)

matri 15-11-2011 11:38 PM

Alıntı:

herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811376)
Evet çoğunluğa hitap eden tartışma konuları olabilir. Başlangıcı sizden alalım :)

himmm,

sosyal paylasim siteleri yararlimi zararlimi.... biliyorsunuz arap baharinin baslangici, yönetim bicimlerinin degisimi, amerika da wall street i isgal et eylemleri, misir, tunus, suriye.. vs vs... uzar gider.
hepsinin temelinde sosyal paylasim sitelerinde organize olup, eyleme gecmek yatiyor.
simdi gelelim meseleye.
1. bunlari destekliyormusunuz, sosyal paylasim siteleri bunun icinmidir,
yada farkli bir gorus.
2. bu eylemlerin yeri sosyal paylasim sitelerimidir,
yada farkil bir gorus
3. sosyal paylasim siteleri anarsit sitelermidir .P biraz abarttim galiba
yadaaa
4. sosyal paylasim sitelerinde panpisler resim atarak, erotik goruntuler yayinlayarak, guncel kalmak istiyorlar,
bu sitelerin amaci bu mudur...

yada konuyu katilimcilar genisletip, sorulari degistirsin.. ne bilim aklima gelen budur .P hadi bakalim, uzun bir katilim olsun dostlar.

Işıldayan Safir 10-12-2011 02:14 PM

Benim gördüğüm şey şu:

Bu başlık altında yapılan yorumlara istinaden söylemiyorum bunu. Herkes bu durumdan şikayetçi ama kimse bir şeyleri değiştirmek için uğraşmıyor.

O kadar çok uğraştım ki... Bir konu açıyorum. Ya kitap bile yazdım burada, ekledim herkes faydalansın diye. Bir tane doğru düzgün bir fikir belirten yorum yapılmadı. Çünkü okumayı sevmiyoruz. Okumak istemiyoruz. Birçok kişiden de konular çok uzun vs. gibi yorumlar almışımdır sadece kendi konularım için değil başka arkadaşların konularında da.

Ondan sonra da aaa ne güzel, harika teşekkürler gibi yanıtlar veriliyor. Hatta son zamanlarda o bile nadir de neyse. Zaten onu yazacağına hiç yazmasın. Teşekkür butonu var. Zahmet etmeye gerek yok.

Hiç kimsede bana ben okumuştum da vs. diyemez. Ya da belki beğenmemiştir diyemez. Beğenmediyse de beğenmedim şu şu şu nedenle desin. Belki göremediğimiz noktalar vardır aydınlanmış oluruz.

İşte beni böyle delirttiler. girlhaha

Sevgiler. actionsmile

Janer 10-12-2011 02:18 PM

Ama ama ama ama :( ..

Ben okuyorum .. evet baktığımda eskiden daha güzel bir ortam varmış ..

bence geri gel .. :d ben tek tek okurum yazdıklarını ..

belkide okuyorlardır sadece .. yorumlar gelmiyordur .. böyle de olabilir ..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM.