![]() |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az benimkiler tavsiye ben yapamam .. ama sen yapabilirsin :) .. en azından 'az olur öz olur ' ama sürekli gelişim uğruna olur .. :zpzp: |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Ne yaparım. Ne yaptırırım. Öyle bir şey saygısızlık olur. O kadar da değil. girlhaha |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az peki :D .. sen bilirsin .. patron sensin 96kl |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Aman ne patron ne patron. khkh56 |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Yorumların bu kadar az olması beni de açıkcası meraklandırıyor.Acaba telkinlerden fayda görüp hayatlarına tamgaz devam eden arkadaşların siteye artık ihtiyaç duymamaları nedeniyle siteye tekrar girip kendilerinde yaptıkları değişimleri anlatmıyor olabilirler mi?Ya da telkinleri dinleyipte sorunlarını halleden insanlar sorunları telkinlerin yardımı olmadan çözdüklerini mi zannediyorlar. Bazı arkadaşların kendilerinde gördükleri değişiklerin tamamını telkinler yardımıyla değilde %50 telkin %50 kendi çabalarıymış gibi anlatmışlar.Telkinler kimsenin hayatını yada sorunlarını doğrudan çözmüyor.Telkinler sizi değiştiriyor.Olaylara bakış açınızı, düşüncelerinizi, yorumlarınızı ve içsel konuşmalarınızı değiştiriyor.HAYATINIZI ŞEKİLLENDİREN SİZİ DEĞİŞTİRİYOR. İlk kıvılcımı yakıyor özellikle ego güven sorunlarla mücadele gücünü veriyor.Hayatınızda yolunda gitmeyen şeyleri düzeltme isteği uyandırıyor.İstemek, yaptıklarımızı bize en iyi açıklayacak şey ne istediğimizdir.Ne yaparsak yapalım önce YAPMAK İSTER sonra yaparız. |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Konu Konuyu Başlatan Cevaplar Görüntüleme Forum ▼ 7 günde Einstein gibi ol ...! eT HO win US... 12 99 Beyin Gücü & Beynin... ▼ Ego güçlendirici Suçluluk Duyguları thebiglion 4 30 Ego(Güven)Güçlendiric... ▼ neden yorumlar bu kadar az thebiglion 54 800 Öneri ve İstekleriniz ▼ Bilge ile köpek <3 ... acemisirine 3 29 Geliştiren Yazılar ▼ laz SEEMANN 8 34 Mizah Bölümü ▼ ingilizce ögrenelim acemisirine 3 49 Mizah Bölümü ▼ Yedi Ruhsal Kural Isola 1 24 Geliştiren Yazılar ▼ selamünaleyküm gülevurgun 0 15 Tanışalım ▼ Beni Yıka Yazması Kolay, Bunları... vittoria è... 3 42 Resim ▼ gs blue jaloon 5 62 Nostalji Sohbet Video 10 konunun 5 forum amacı dışı y789 |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı:
bu geyik muhabbetini sabah öğle akşam yapınca noluyor onuda ben anlamıyorum tamam birine gülersin ikisine gülersin ama sürekli gülmek istiyorsan komedi sinemasına git tiyatroya git git karikatür dergileri vs oku bunlar hem kişiye yararda sağlar. da burayı katletmek niye ks3 |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az o yüzden ben kendi deney başlığımın altında paylaşmaya karar verdim herşeyi.... açıkçası açılan başlıkların hiç olmasını... öpüyorum yanaktan cansın bir tanesin cümleleriyle konunun altına onlarca gereksiz mesaj yazılmasını önleyip, sanal boşluktan da tasarruf yapılmasını bu biçimde sağlamayı düşünüyorum... |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı:
siz yeterki o engin bilgilerinizi paylaşın hocam.. o bilgilerden yararlanmak isteyen 3-5 kişide kalsak biz her daim takipçiniziz:)) bende inadımdır, oğlak burcundan olsa gerek.. doğru yararlı bilgiler buldukça kişisel gelişimle ilgili olanları inatla eklicem, birde kültürel açıdan kitap okuma alışkanlığı kazanalım diye, okuduğum kitap tanıtımlarını eklemeyi düşünüyorum kısa zamanda.. |
Cevap: neden yorumlar bu kadar az Arkadaşlar şikayet ettiğiniz noktalarda haklısınız...gerçekten site yeterince aktif değil ve yorumlar az....bazılarınız söylediklerime karşı çıkacaktır ama içimde tutmak istemedim.... insanların yorumlarının tarzını eleştirmek bence bu sitenin hareketliliğine katkı sağlamayacağı gibi varolanı da azaltacaktır...bazı mesajlar sadece teşekkürden ibaret olabilir veya samimiyetten uzak olabilir...veya size samimiyetsizmiş gibi görünebilir..hepimizin kendimizi ifade tarzı farklı...kimimiz canım cicim diye konuşur kimimiz daha mesafelidir...insanın yapısıyla ilgili birşey....ama hiç değilse o kişi oturmuş ve bir iki kelime de olsa zahmet edip birşeyler yazmış...onlarca kişi gibi konuya bakıp geçmemiş... şimdi bu tarz eleştirileri gören insanlar ister istemez yorum yazarken kendini baskı altında hissedecektir veya yazmamayı seçecektir...belki de gerçekten içinden teşekkür etmek gelmiştir..başka sözle de içindekini dökememiştir..olamaz mı ? yani sizce de biraz çelişki içinde değilmisiniz arkadaşlar ? hem yazan yok diyorsunuz hem yazılanı beğenmiyorsunuz.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM. |