Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=11031)

denizinci 28-07-2008 06:07 PM

Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam..

bu kaydı dinledim, 1-2 güne bir gece yatmadan dinliyorum. ilk dinlediklerimde pek bir şey farketmedim. son dinlediklerimde ellerimde hafifleme, farklı soğuk bir his geldi. ve bu kaydı dinlediğimden beri gün içinde ne düşündüysem ne konuştuysam ne gördüysem rüyama giriyor. daha doğrusu rüyadan uyanınca, dün bununla ilgili şunu gördüm veya konuştum ya da aklıma geldi diyorum. eskiden gün içindeki olayların rüyama girmesi nadirdir. şimdi her an içindeler. normal mi? bilgisi olan var mı?

TR-ance 28-07-2008 07:10 PM

Alıntı:

reversi Nickli Üyeden Alıntı
alk78 çok güzel bir çalışma,bi sorum var:telkinler gibi sürekli dinlesem ne olur?çünkü beni acaip rahatlatıyor...sevgi ile kalın... hismiley

KesinLikLe BöyLe Birşey Yapmayın.. Aksi Takdirde Zararı Gerçekten FazLa OLur..

SevgiLer..

TR-ance 28-07-2008 07:15 PM

Alıntı:

denizinci Nickli Üyeden Alıntı
bu kaydı dinledim, 1-2 güne bir gece yatmadan dinliyorum. ilk dinlediklerimde pek bir şey farketmedim. son dinlediklerimde ellerimde hafifleme, farklı soğuk bir his geldi. ve bu kaydı dinlediğimden beri gün içinde ne düşündüysem ne konuştuysam ne gördüysem rüyama giriyor. daha doğrusu rüyadan uyanınca, dün bununla ilgili şunu gördüm veya konuştum ya da aklıma geldi diyorum. eskiden gün içindeki olayların rüyama girmesi nadirdir. şimdi her an içindeler. normal mi? bilgisi olan var mı?

SeLam..

İLk Defa Sizden BöyLe Bir Yorum ALdım ÖnceLikLe Onu BeLirteyim.. smiliyface Sanırsam Biraz Pasif OLan 6. Çakranızdaki Enerjiniz Aktive OLduğu İçin BöyLe Rüyalar Görüyorsunuz.. Çünkü Altıncı Çakra Bizim 3. Gözümüz Ve Biz Farkında OLmadan Oda Etrafı Seğrediyor.. Yani Bundan BöyLe OLduğunu Düşünüyorum Çünkü ÇaLışmamda Biraz Daha Fazla Ağırlık Verdim 6. Çakraya Dalga Boyu OLarak.. ( 1 Dakika Daha Fazla.. neseli56 ) Umarım Yardımcı OLabilmişimdir..

SevgiLer... sapkal89

kzmk 30-07-2008 11:50 AM

Evet bnde dinlerken çakralarımda kalp çakram özellikle 3. gözümde olduğu gibi farklı bir his oluşuyo ama bunu hergün dinliyerek kendimi alıştırmış olmazmıyız kendiminz imgeleme ile açmamız doğru olmazmı sanki bişeye bağımlı gibi geliyo bana o yüzdende pek dinlemiyrm :D konunun bu açısı hakkında yorum yapabilrmisinz ?*

TR-ance 30-07-2008 01:25 PM

Alıntı:

kzmk Nickli Üyeden Alıntı
Evet bnde dinlerken çakralarımda kalp çakram özellikle 3. gözümde olduğu gibi farklı bir his oluşuyo ama bunu hergün dinliyerek kendimi alıştırmış olmazmıyız kendiminz imgeleme ile açmamız doğru olmazmı sanki bişeye bağımlı gibi geliyo bana o yüzdende pek dinlemiyrm :D konunun bu açısı hakkında yorum yapabilrmisinz ?*

SeLam..

Bunu Asla Bir BağımLıLık OLarak Düşünmeyin.. Bunu Koymamın Sebebi İLk Etap Çakra Açılımının Nasıl Birşey OLduğunu Hissetmeniz Ve İLerde Çakra Açmanın TeknikLerini ( Nefes EgzersizLeri vb.. ) Öğrendiğinizde Çok Daha Kolay Bir Şekilde Uygulamaya Koyabilmeniz Açısından Kolaylık Sağlayacağını Düşündüğüm İçin Koydum.. Mesela Ben Şu Anda Bu Tarz Dalgalara Hiç İhtiyaç Duymuyorum.. İstediğim Zaman Beyin Dalgalarımı Değiştirebiliyorum.. Çünkü Bu Bana Bir AşinaLık Yarattı Ve Bunu Kullanabiliyorum.. Eğer BağımLıLık OLsaydı Ben HaLa Devam Ederdim.. Etmediğime Göre BağımLıLık Falan Yok.. smiliyface

SevgiLer.. sapkal89

kzmk 30-07-2008 04:06 PM

Sağol SereniTy.. wave

denizinci 06-09-2008 12:33 AM

sevgili serenity,
bu çalışmanı mp3e yüklemiştim telkinlerle beraber. telkinler sırayla çalarken bu çalışma da arada olduğu için geçmeden önce 10-15 saniye dinledim. uzun yolculukta arabada gidiyordum, çok kötü oldum. mide bulantısı, baş dönmesi vs. oldu bende. şimdi ne zaman bunu dinliyeyim desem cesaret edemiyorum. ne tavsiye edersiniz?

TR-ance 06-09-2008 11:50 AM

Alıntı:

denizinci Nickli Üyeden Alıntı
sevgili serenity,
bu çalışmanı mp3e yüklemiştim telkinlerle beraber. telkinler sırayla çalarken bu çalışma da arada olduğu için geçmeden önce 10-15 saniye dinledim. uzun yolculukta arabada gidiyordum, çok kötü oldum. mide bulantısı, baş dönmesi vs. oldu bende. şimdi ne zaman bunu dinliyeyim desem cesaret edemiyorum. ne tavsiye edersiniz?

SeLam..

Bu Çalışma Telkinle Yüklenecek Bir Çalışma Değil.. Çünkü Telkinlerin Bilinçaltına Kolayca Girmesini Sağlayacak Dalgalar Çok Az Var Ve Kısa Süreliler.. ( Teta Dalgaları.. ) Daha Önce Söylediğim Gibi Sakin OLan Biryerde Dinlemenizi Tavsiye Ederim.. Araba Her Ne Kadar Sakin OLursa OLsun Bir Hareket Hali Var Ve Beyniniz Bu Hareketten Dolayı Betada İken Dinlediğiniz Alfa Frekanslarıyla Çakışmış OLmasından Dolayı Bu Tarz Etkiler Görmüşsünüz.. Çünkü Bu Tarz Bir Geri Bildirimi İlk Kez Sizden Alıyorum.. Bundan Sonra Çalışmayı (Telkinlerle Karışmamış Halde.. ) Evinizde Rahat Bir Durumda Dinlerseniz Hiçbirşey OLmaz..

SevgiLer..

SerenaY. 11-09-2008 08:05 PM

bunları sadece dinleyecek miyiz yada dinlerken bişey yapacak mıyız anlayamadım bir aydınlatırsanız..

Novos 11-09-2008 09:09 PM

Alıntı:

SerenaY. Nickli Üyeden Alıntı
bunları sadece dinleyecek miyiz yada dinlerken bişey yapacak mıyız anlayamadım bir aydınlatırsanız..

ben cevap veriyim, bunları kulaklıkla dinleyeceksiniz, normal telkin dinler gibi super

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 AM.