![]() |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. bu ses kaydının içinde ne var? ben sadece değişik frekansta sesler duyuyorum. |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Alıntı:
Sadece BeLirLi FrekansLar Var Zaten.. Telkin Yapmak Atakan Beyin İşi.. super SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. arkadaşlar daha merhaba daha önceki günlerde incelediğim meditasyon ile ilgili forumlar ve açılmış konuları bulamıyorum onlara nasıl tekrar ulaşabilirim bilen varmıdır??? |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. merhabalar, rapidshare hata veriyor. indiremedim :( |
nasıl bir hata veriyor? dusun 4897 |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Şimdi tam olarak rapid deki dosyada ne var ben hala onu anlamış diyilim indiripde bakamıyorum açıkcası kota sorunu yüzünden birz bilgilendirebilrmisiniz beni. |
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Spy Game Selamlar hismiley...alakasız olacaktır lakin şu imzandaki var olan videoyu indirip seyrettim...ingilizce..türkçe bize açıklayabilirmisin matrix 2 nokta yı..bir bilgin varmıdır bu uygulama ile ilgili..cidden çok okudum burdaki forumda ama detaylı anlatan yok..şimdiden teşekkür ederim.. s456 |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. alk78 çok güzel bir çalışma,bi sorum var:telkinler gibi sürekli dinlesem ne olur?çünkü beni acaip rahatlatıyor...sevgi ile kalın... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:01 PM. |