Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=319)
-   -   Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=11031)

TR-ance 08-07-2008 08:34 PM

Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam..

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
aaa serenity canım trance=serenity miş şimdi farkettim utananadam ben de diyorum ki içimden ya dayanamıcam matrixe hukmedin başlığına yazıcam bu serenity yeni üye galiba aynı trance in yazı karakterlerini taklit ediyor khkh56 khkh56 bak aklım sıra seni koruyucam senden aa34 aa34 ttli3 sevgiler t678

Hahah.. İLahi.. y789 music45 En Azından Korunduğumu BiLmek Ayrı Bir Güven Verdi Bana Teşekkür Ederim... yrl78 sevincli

SevgiyLe KaLın...

gunesim 08-07-2008 10:33 PM

2 günde bir yarım saat dinlesek yeterlimi

TR-ance 09-07-2008 08:03 AM

Alıntı:

gunes Nickli Üyeden Alıntı
2 günde bir yarım saat dinlesek yeterlimi

Evet YeterLi OLabilir..

yıldz 09-07-2008 10:45 PM

Ya arkadaşlar ben anlamadım 4897

kusura bakmayın biraz bana açıklarmısınız

nedir bu 2 nokta
sadanim

şimdiden teşekkürler

Su_Duru 10-07-2008 01:08 AM

Alıntı:

yıldz Nickli Üyeden Alıntı
Ya arkadaşlar ben anlamadım 4897

kusura bakmayın biraz bana açıklarmısınız

nedir bu 2 nokta
sadanim

şimdiden teşekkürler

Merhaba yildiz 2 noktayla ilgili ekledigim link den daha genis bilgi edinebilirsin.http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-t10780.0.html

alen 10-07-2008 01:31 AM

Serenity kimsin sen? bu çalışmaları nasıl ve neye göre yapıyorsun?...websiten varmı? çalışmalarını ne gibi testlerden geçiriyon??? bye...

TR-ance 10-07-2008 09:15 AM

Alıntı:

alen Nickli Üyeden Alıntı
Serenity kimsin sen? bu çalışmaları nasıl ve neye göre yapıyorsun?...websiten varmı? çalışmalarını ne gibi testlerden geçiriyon??? bye...

Eğer Forumdaki Nicki Soruyorsan Eski Nickim TR-ance.. Bu ÇaLışmalarımı BeLirLi Üniversite Düzeyindeki Dökümanlarla Ve BeLirLi LinkLerden Yardım Alarak Yapıyorum.. ( + Kendi Yazdığım Bir YazıLımLa Yapıyorum.. ) Bir BLogum Vardı Zamanında Ama Kapattım.. ÇaLışmamı Bu Tarz Konularla Uğraşan KişiLerLe Paylaşıyorum İLk.. OnLarın YorumLarıyLa Kendi YorumLarımı BirLeştirip, Nerde Hata Yapmışsam OnLarı DüzeLtiyorum Ve SizLere İyi Bir HaLde Getiriyorum ÇaLışmayı.. ( Test Eden Kişi Sayısı 20 Kişi Ayrıca.. ) Umarım Kendimi İYi Bir ŞeKiLde Açıkladım..

SevgiLer.. sapkal89

Su_Duru 10-07-2008 04:47 PM

Sevgili Tr-ance

ben önce matrix cakra ve daha sonra medi Charming calismalarini dinliyorum ve daha sonra telkinleri (ego+kendine guven+sosyalF) dinliyorum..bu sekilde dinlemem dogrumu.. siralamada kafamda soru isaretleri olustu..sanki fazla olabilirmis gibi falan...

Sevgiler ve tesekkurler

TR-ance 10-07-2008 05:06 PM

Alıntı:

Su_Duru Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili Tr-ance

ben önce matrix cakra ve daha sonra medi Charming calismalarini dinliyorum ve daha sonra telkinleri (ego+kendine guven+sosyalF) dinliyorum..bu sekilde dinlemem dogrumu.. siralamada kafamda soru isaretleri olustu..sanki fazla olabilirmis gibi falan...

Sevgiler ve tesekkurler

SeLam..

TelkinLer Konusunda Aykırı Bir Durum Söz Konusu DeğiL.. Fakat Dalga BoyLarı Biraz FazLa Kaçmış.. Bence Dalga BoyLarını GünLere BöLün Ve Her Günde Bir Dalga Boyunu Bir Kere DinLeyin.. Bir Günde 2 Tane FarkLı DinLemeniz Birşey Kazandırmaz Size.. Aksine Beyni Yorar Diye Düşünüyorum..

SevgiLer.. sapkal89

aysegul_tirtil 11-07-2008 10:18 AM

dün bu çalışmayı dinledikten sonra yaklaşık 5 dakika kadar hızlı nefes alıp vermeye başladım istemsiz kendi kendine hani tren sesi geliyor ya sanki ben trenin arkasından koşup yorulmuş gibi soluk aldım.benzer bir şey yaşayan var mı?ve bu benim çakralarımda bi sorun oldugunu gösterir mi?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 PM.