![]() |
Cevap: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Çok teşekkürler, çok merak ettim, hemen indirip inceleyeceğim. Başarılarının devamını dilerim |
Cevap: Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Bu da az şey değil aslında. |
Cevap: Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Alıntı:
Bu çok iyi oldu işte. Ellerine sağlık. |
Cevap: Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Çalışmalarınızı izlemeye devam öyleyse... Yalnız benim de bir sorum olacak. Şimdi indirdim ve dinlemeye başladım. Beynimin sağ lobuna bir uyuşma yayıldı. Mümkün müdür? Garip midir? Evham mıdır? |
Cevap: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. benim sol kolumda bi ağrı oldu nedendir acepy789 |
Cevap: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. ayrıca başımda ağrıyo.. |
Cevap: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. teşekkürler emeğine sağlık TR ance. gerçekten çok güzel paylaşımların banada yararı dokunacagını umud ediyorum. şuana kadar hiç çakra çalışması yapmadım. acaba nasıl olcak merak ediyorum. cesaretımı topladıgım bir ara deniyecegım. sevgilerimle. |
Cevap: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Öncelikle herkese uzun bir aradan sonra tekrardan merhabalar :) Bundan tam beş sene günlerimi hatta ve hatta haftalarımı katarak sizlere bu çalışmayı hazırlamıştım.Görüyorum ki,genel itibariyle Başarılı olabilmişim ne mutlu. :) Ne var ki artık ben "Binaural" dalgalarla uğraşmayı bıraktım.Zira matrix enerjisi tekniğini de en iyi şekilde uygulamamı sağlayacak en son bilgileri belirli bir sistem içinde buldum ve itiraf ediyorum o sistem benim çakra çalışmamı etki olarak ezip geçiyor.:) (diğer çalışmalarım da bu ezilmeden kurtulamıyor :) ) Herkese tekrardan teşekkür ederim ve iyi günler dilerim.. Ek:Eğer google'a "Orijinal Yoga Sistemi" yazarsanız bahsettiğim sistemi görebilirsiniz.. Ayrıntılar ve merak ettikleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.. :) Ek-2:"Orijinal Yoga Sistemi" ihtiva ettiği çakra çalışmalarıyla hem bilinçaltınızdaki blokajları ( bu zamana kadar denediğim en etkili teknikler bütünü) sizin negatiften arınmanızı sağlıyor ve rahat kılıyor.Ve birey bu rahatlıkla (öncelerden anlatmış olduğum alfa rahatlığı ) isteklerini çok daha kolay tezahür ettirebiliyorlar.. Kısacası içinizdeki belirli sınırlar belirli bir süre içerisinde (ÇOK BÜYÜK ORANLARDA ) kayboluyor.. Not:Aynı mesajı tekrardan diğer açtığım konulara da yazacağım zira siz saygıdeğer üyelerimize iyiliğimin dokunmasını canı gönülden istiyorum. :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:02 PM. |