![]() |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Alıntı:
|
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Alıntı:
merhaba serenity ben natura sound therapy programını telkinlerle birlikte dinliyorum. nasıl olur sizce? bana gayet olumlu gibi geldi dusun |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Merhaba Serenity, Ben bugün sizin çakra açma programınızı dinledim. Bunu da dinlemek istiyorum fakat aynı gün içinde olması sakıncalı olacaktır diye düşünüyorum. Acaba ikisini de kullanabilir miyim? Bir gün biri bir gün diğeri gibi. Yoksa birini seçmek zorunda mıyım? Teşekkürler Sevgiler ve saygılar |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Sevgili serenity konsantrasyon sağlamak içinde bu tarz bir çalışma yapılıp yapılmayacağını öğrenebilirmiyim? Bu güzel çalışma için teşekkürler smiliyface |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. bu güzel calismayi bizlerle paylastigin icin cok tesekkürler kiss3 |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Merhaba SereniTy, Senin her iki çakra çalışmanı da uyguladım. İlka uzun olanı 1 kere, matrix çakra çalışmanı 4 kere uygulama şansım oldu. Her ikisini de dinleme esnasında boğazımda kuruluk hissi oldu. Dinlemenin sonuna doğru bu his de kayboldu. Ben bunun boğaz çakramdaki tıkanıklığa bağlı olduğunu düşündüm. SEnce doğru mudur? Teşekkürler |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Bu Çakra ÇaLışmam İle Diğer Çakra ÇaLışmamda Kullandığım Dalga Boyları Daha Farklı.. Bu ÇaLışmamda El Çakralarını Aktive Edecek Dalgalar Kullandım.. Buda 2 Nokta Yaparken Evrenin Enerjisini Ellerinizde Daha Rahat Toplamanıza YArdımcı OLuyor.. SevgiyLe KaLın.. |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. 789569 başta slm birde link ölü herhalde eror veriyo ben alamadım bunu yardımcı olsan linki düzeltsen bende mutlu olmak istiyorum benide mutlu edermisin indiririsem ve dinlersem mutlu etmenin yolu olabilişr sevgiler ve emeginede saglık bu arada ama birde dinlesem dahada duamı alacaksın emin ol u859 |
Ynt: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. Merhabalar biraz once indirdim diger cakra acıcı gibi kulaklıkla mı dinlememiz gerekiyor. birde hangi saatlerde oldugu onemlimi? Birde iki nokta yapmayı bilmiyorum bu calısmayı baska ne amaçla kullanabiliriz. Rahatlamak, istedigimizin olması gibi birseylere odaklanmak gerekiyormu? |
Cevap: Matrix Enerjisi Çakra ÇaLışmam.. teşekkürler önce.. indirdim dinliyorum şimdi, ilk dileğim şu anki halimden daha kötü olmamak!... umut dünyası... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 AM. |