![]() |
Cevap: Zero Limit ooo67ilk defa duydum inanın, çok etkilendim sevgili can shamanıc,çok güzel bilgilendiriyorsun bütün beni üzen yoran kişilere zorda olsun seni seviyorum dedim.ilk defa yapınca etkili olmadı.3.yaptığımda bir rahatlama hissettim içime huzur doldu.blissyçok teşekkürler.. |
Zero Limit Meditasyon Alıntı:
İngilizce bilen arkadaşlar, Joe Vitale'den gelen maili buraya aktarıyorum. Orada verilen linki bir inceleyelim, meditasyon için nasıl yararlanabiliriz? "I invented a new form of meditation. Do it and you send your request for a result right into the "whiteboard." It's a blend of key elements in my books "the Attractor Factor" and "Zero Limits." In only 23 minutes you can quiet your mind, merge with the Divine, and make a request for something you'd like to have, do, or be. It's the most powerful way I know of to send an intention into the Divine itself, to then manifest in magical and even miraculous ways. You can hear an excerpt of it at -- http://www.DivineWhiteBoard.com Expect Miracles. Joe" |
Cevap: Zero Limit Bu meditasyonun mp3'ü keşke türkçe olsa bizde zihnimizi 23 dakikada susturmayı başarsak |
Cevap: Zero Limit Alıntı:
|
Ben de o umutla aktardım zateny789 Evet evet! Biri bunu Türkçe okusunnnn!...96kl |
evet biri çevirse çok güzel olur gerçekten:) evet mesajımı 3. kez düzeltiyorum:) arkadaşlar bu meditasyon satılıyor, sadece meditasyonun bir parçasını dinleyebilirsiniz yazıyor:( |
Cevap: Zero Limit Merhaba.. Medinin Tam Linki Aşağıdadır.. Eğer Türkçe Seslendirilirse GErçekten Çok Minnettar Kalırım Kendi Adıma.. RapidShare: Easy Filehosting |
Cevap: Zero Limit tam zamanında karşıma çıkan bu konu da telkinlerin değişimiyle alakalı diye düşünüyorum çok mutluyum dün günlüğüme yazmıştım canım sıkındı komşumdan dolayı ve bugün lale85 bu konuya bak işine yarayabilir demesiyle yöneldim ve sabahtan beli ölü gibi gezen ben inanın okuyunca canlandım kendime geldim daha icraate geçmeden etkisini gördüm sanırım allah hepinizden razı olsun bu formu seviyorum sizleri seviyorummm |
"özür dilerim lütfen beni affet seni seviyorum teşekkür ederim" diye sık sık içinden ya da sesli söyle bunları... ve güven herşeyin senin ve etrafındaki herkesin en yüksek iyiliğine olacak şekilde yoluna gireceğine... olumsuz bir haber, olay ya da ne olursa olsun karşılaştığında herşeyle bu cümlelereri söyleyerek arınmayı dene...sadece temizlen ve arın. her ne olursa olsun hayatında iyi ya da sana göre kötü "teşekkür et" ve herşeyin bir şekilde yoluna girdiğini farkedeceksin. ben İNANIYORUM başaracağına, başaracağımıza. yazdıklarını okuyunca artık senin sorunun benim de sorunum oldu. o yüzden, özür dilerim... içimde sorun olarak ortaya çıkan her ne oluyorsa lütfen beni bağışla... seni seviyorum. ve teşekkür ederim. sevgiler... |
Cevap: Zero Limit Arkadaşlar, özellikle de Atakan Bey, Aşağıdaki linkte işimize yarar veri olabilir mi? Yine Joe Vitale'den Subliminal Manifestation.com | Supercharge your manifestation efforts |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:43 PM. |