![]() |
Cevap: Zero Limit Alıntı:
uzun uzun olumlama cümlesi gibi cümleler kurmanıza gerek yok. sadece 4 cümle 1.) seni seviyorum 2.) lütfen beni affet 3.) özür dilerim 4.) teşekkür ederim. kendi uygulamalarımda herhangi bir istek olmadan uyguluyorum. aklımdan sorunu bazan geçiriyorum bazan geçirmiyorum. ama netice değişmiyor. super sağlıcakla ve ışıkla... |
Cevap: Zero Limit yukarı..... |
|
|
Cevap: Zero Limit Sırası önemli olmasa da Özür dilerim Beni affet diyerek kötü enerjiyi hedef alıp Seni seviyorum Teşekkür ederim diyerek kötünün yerini sevgiyle doldurabiliriz.. |
Cevap: Zero Limit Ben kitabı okumadım ama sadece burada okuduklarımdan yola çıkarak arada bir kendime kendime bu sözleri tekrarlıyorum ve her seferinde birini unutuyorum nedense.gerisini kendim tamamlıyorum. ve şöyle oluyor; özür dilerim seni seviyorum teşekkür ederim ????? (öteki neydi ya)ooo67 iyi günler dilerim. y789 ya affetme sorunum var ya da bu aralar çok cv gönderdim ondan kaldı bu alışkanlık. |
Cevap: Zero Limit bu da komik yaa! sevincli bu sitede ne kadar çok var komik, esprikli insan! sevincli yaşasıınnn dünya ne kadar komik bir yer! sevincli (yok, daha tam delirmedim, korkmayın) |
Cevap: Zero Limit dün gece bir arkadaşımın bana bir konuda kırılacağını düşünüyordum ve onu gözümün önüne getirip seni seviyorum, özür dilerim dedim bir kaç kez.. bugün bana kırılmadığını söylediii :) işe yarıyor ;) |
Cevap: Zero Limit aaa o şekilde mi kullanılıyor? yani mesela sana gücenen birini düşünüp özür dilerim demek... ben rastgele dua gibi sıralıyoruz o dört cümleyi sanıyordum...utananadam |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 PM. |