![]() |
Cevap: Zero Limit Alıntı:
Bu kitap benim de dikkatimi çekti ama hala alıp okuyamadım. Buradan anlatılanlardan da tam kavrayamadım gerçi. Bunu telkin olarak, Atakan Bey ile görüşmüştüm. Olumlu bakmıştık. Fakat subliminal olarak bu konunun olmayacağını söyledi sevgili Keops ve o şekilde kaldı. O yüzden yapılmadı.Ama medi tarzında olabilir demişti Keops. Bilemiyorum tekrar bi soralım, benim de ilgimi çekiyor..super |
Haklısınız, mesajı yazarken ben de düşünmüştüm, medi tarzında olursa uygun olabilir diye. Metin içeriği için kitaptan yararlanılabilir, kitap başlı başına hipnotik zaten. Dolayısıyla çok veri bulunabilir. Telkin için de belki kendi sesimizle kayıtlar hazırlayıp dinlemek daha uygundur. Birinci tekil şahıs olarak ve kendi sesimizle, ne dersinz? Ama bunun en iyi ve fonksiyonel nasıl olacağını henüz bilemiyorum. Kendi kayıtlarımızı oluşturup, telkinlerden oluşturduğumuz dinleme listelerimizin parça aralarına koysak iyi olmaz mı? Uykumuzda da dinleriz böylece. Olur mu??... Bunu bir geliştirebilirsek çok iyi olur. İlgileniyor olmanıza çok sevindim gerçekten!..96kl |
Sevgili TR-ance paylaşımın için çok teşekkür ederim. Sen bunu hayatına ne güzel geçirmişsin. Devamını ve huzurun hayatında her daim artmasını dilerim. Bunu hayatına geçirirken, somut bir durumda sıfır sınıra ne şekilde gittiğini uygulama örneği olarak aktarabilir misin?... Örneğin benim zihnimde durumla bağlantılı beliren hatıralar oluyor ve olay, kişi, nesne ne varsa hepsi için dörtlüyü söylemeye devam ediyorum. Bu olmasa da genel olarak tekrardayım zaten. Ama sen etkili uygulamalarla iyi sonuçlar almaktasın anladığım kadarıyla. Bu yüzden ayrıntılı bir uygulama örneği verebilirsen bana ve bu yöntemi öğrenmeye çalışan arkadaşlarımıza daha yardımcı olacağını düşünüyorum. Sevgiler. |
|
Cevap: Ho'oponopono kilo ile ilgili tanrıdan mı özür diliyoruz bedenemizdenmi.ben bu yöntemi tam anlayamadım her durumda tanrıdanmı özür diliyoruz yoksa konuyla alakalı olan kişi vs ilemi |
Cevap: Ho'oponopono Alıntı:
sevgiler |
Cevap: Ho'oponopono çok teşekkür ederim.size zahmet olmazsa bu konuda tam olarak söylemem gerekenleri madde olarak yazabilirmisiniz. |
Cevap: Ho'oponopono Alıntı:
sevgiler |
Cevap: Zero Limit merhabalar.. kitabın 37. sayfasında bu konu ile ilgili şöyle bir yazı var; " bedeninle konuş; o'na de ki: seni bu halinle seviyorum. benimle olduğun için teşekkür ederim.. eğer her hangi bir nedenle benim tarafından kötüye kullanışmış olduğunu hissettiysen, lütfen beni affet.. şimdi dur ve günün geri kalanında bedenini ziyaret et.. ziyaretinin sevgi ve şükran ziyareti olmasına izin ver.. "beni taşıdığın için sana teşekkür ederim.. nefes alıp verdiğim için, kalbim attığı için teşekkür ederim.." bedenini bir hayat arkadaşı olarak gör, bir hizmetçi olarak değil.. tıpkı küçük bir çocuğa konuşurmuş gibi konuş bedeninle.. onunla dost ol.. kendi kendine çalışmak için en çok sevdiği şey bol sudur.. onun aç olduğunu hissedebilirsin, ama aslında sana susadığını anlatmak istiyor olabilir.. su içmek bilinçaltındaki (çocuk) anıları, tekrar eden sorunları değiştirir ve bedenin "hepsinden arınma ve Tanrı'nın içeri girmesine izin verir.".. mavi renkli cam bir şişe al.. su ile doldur.. ağzını mantar tıpa ile kapa ya da selefon ile sar... şişeyi güneşin altında ya da akkor ışık altında en az bir saat beklet.. suyu iç.. banyo yaptıktan ya da duş aldıktan sonra bedenini bu su ile durula..yemek pişirirken bu suyu kullan.. elbiselerini bu su ile yıka ve suyu nerelerde kullanıyorsan orada hep bu suyu kullan.. kahveni ya da sıcak çikolatanı bu su ile yapabilirsin.. " dr. hew lenin joe vitale yazdığı mektuplardan bir tanesi.. http://sl.glitter-graphics.net/pub/8...y2edqsyaui.gifbu arada mavi şişe çalışmasını yapacak olan arkadaşlarım lütfen cam bir şişe kullansınlar.. mavi cam şişe bulmakta zorlanırsanız beyaz bir şişenin dışını maviye dönüştürecek kaplamaları deneyebilirsiniz... http://img233.imageshack.us/img233/9148/69ha0.gifsevgiler.. actionsmile |
Cevap: Zero Limit shamanic ilginiz için çok teşekkür ederim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 AM. |