Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Zero Limit (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=226939)

ismira 03-06-2009 04:27 PM

Cevap: Zero Limit

Doğrusu bu kadar çok arınılacak şeyin farkına varmak biraz ürkütücü gelmişti bana da. Ama hepsini değiştirebileceğimi, bunun için sadece sorumluluğu üzerimize almamızın yeterli oluşu, güçlü bir motivasyon oluşturdu bende.

Kitapta sürece, sonuca takılırsak yavaşlayacağımız, o yüzden de başka şey sorgulamadan sadece arınmaya devam etmemiz öneriliyor. Bunu hemen sonuç verecek bir yöntem olarak düşünüp kasılmadan içselleştirirsek yaşam kalitemiz ömür boyu sürer diye düşünüyorum. Altı ay bunu yapsak da yapmasak da geçecek, geçmiş altı aylarımız gibi. Bu kez değişik bir şey yapıp değişik sonuçlar almaya değmez mi? Üstelik kısacık dört cümlenin tekrarıyla sadece...

"belli başlı güçlü bir duygu arındığında,bağlı olarak meydana gelen 10-20 olay temizlense ne güzel olurdu."

EFT tekniğiyle bunun gerçekleştiğini okumuştum ve mantıklı gelmişti. Burada da sistem arınma üzerine olduğuna göre, neden olmasın? Hatta daha derin düzeylerde arınma olacağına göre EFT den daha fazlası bile olabilir bence...

hayat kadere inat 03-06-2009 04:34 PM

yemek yedikten sonra ağzını köpeklere yalatan birine nasıl seni seviyorum derim?tuvalete girip ellerini yıkamayan yada yıkasada ellerini üzerimde kurulamaya çalışan Ona beni affet nasıl derim?pis koktuğu için ondan nasıl özür dilerim?ıııığğğ ona diyeceğim dört şey MİDEMİ BULANDIRDIĞIN İÇİN

SENDEN NEFRET EDİYORUM
ÖZÜR MÖZÜR DİLEMİYORUM
SENİ ASSSLA AFFETMİYORUM
İKİ RAHMETİN BİRİNİ DİLİYORUM
smileydancepartysmileyyrl78yrl78utananadam>:(

aprilrose 03-06-2009 04:38 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465160)
yemek yedikten sonra ağzını köpeklere yalatan birine nasıl seni seviyorum derim?tuvalete girip ellerini yıkamayan yada yıkasada ellerini üzerimde kurulamaya çalışan Ona beni affet nasıl derim?pis koktuğu için ondan nasıl özür dilerim?ıııığğğ ona diyeceğim dört şey MİDEMİ BULANDIRDIĞIN İÇİN

SENDEN NEFRET EDİYORUM
ÖZÜR MÖZÜR DİLEMİYORUM
SENİ ASSSLA AFFETMİYORUM

Anlaşılmamış... Siz Allah'a söylüyorsunuz bunları arınmak için................ALLAH'a.

hayat kadere inat 03-06-2009 04:40 PM

vallahi nasılda rahatladım ona söylemiş gibiyim kendime teşekkür ediyorum kendimi seviyorum bunu şimdiye kadar yapmadığım için kendimi affediyorumpartysmileyyu89yrl78

MuminOKAN 03-06-2009 04:40 PM

sevmek için bir mazeret arasanız?

hayat kadere inat 03-06-2009 04:41 PM

Alıntı:

aprilrose Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465161)
Anlaşılmamış... Siz Allah'a söylüyorsunuz bunları arınmak için................ALLAH'a.

ayy yanlış yeremi yazdım ne ya Haşa ben başkasına dedim vallaa

hayat kadere inat 03-06-2009 04:43 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465163)
sevmek için bir mazeret arasanız?

vallahi yok bir yıldır arıyorum yok yok neyse pot kırdım ben kaçıyımsapkal89

Siyahça 03-06-2009 04:45 PM

Alıntı:

hayat kadere inat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465160)

SENDEN NEFRET EDİYORUM
ÖZÜR MÖZÜR DİLEMİYORUM
SENİ ASSSLA AFFETMİYORUM

o kim?????

hayat kadere inat 03-06-2009 04:51 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465166)
o kim?????

yerim ben seni nasılda merak edermiş ayy nasıl derim önemli biri gizliooo67tanırsınız

Siyahça 03-06-2009 04:56 PM

dört nokta yapar öğrenirim bak, çabuk söyle...sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 AM.